Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά:Τα λεμφοκύτταρα επιτίθενται σε ζωτικά όργανα και τα καταστρέφουν

Αποτέλεσμα έξαρση των αυτοανόσων νόσων.

Τα εμβόλια Covid προκαλούν αυτοάνοσα νοσήματα – Τα λεμφοκύτταρα επιτίθενται σε ζωτικά όργανα

Συνταρακτική ανακάλυψη: Τα εμβόλια Covid προκαλούν αυτοάνοσα νοσήματα – Τα λεμφοκύτταρα επιτίθενται σε ζωτικά όργανα
Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι μεταξύ των θανατηφόρων παρενεργειών του εμβολίου Covid

Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό φέρονται να κατευθύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε αυτό να στραφεί εναντίον του σώματος, προκαλώντας τα λεμφοκύτταρα να επιτεθούν σε σημαντικά όργανα.
Οι Arne Burkhardt και Walter Lang,
δύο καθηγητές παθολογίας από τη Γερμανία, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο.

Παρουσίασαν μια ανάλυση 10νεκροψιών σε ανθρώπους που πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους για τον Covid.
Και τα 10 άτομα ήταν ηλικίας 50 ετών και πέθαναν σε διάφορα διαστήματα, δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό τους, αναφέρει ο ιστότοπος Noqreport.
Οι μικροσκοπικές μελέτες δειγμάτων ιστού από τα νεκρά άτομα παρουσίασαν ένα ενδιαφέρον εύρημα – την εμφάνιση μιας « έντονης κινητικότητας λεμφοκυττάρων».
Οι Burkhardt και Lang ανακάλυψαν έναν ανησυχητικό αριθμό λεμφοκυττάρων σε διάφορα όργανα όπως το συκώτι, τα νεφρά, τη σπλήνα και τη μήτρα.

Τα λεμφοκύτταρα επιτίθενται

Τα λεμφοκύτταρα επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους ιστούς στα όργανα και προκάλεσαν σοβαρές βλάβες.
Αυτό το εύρημα θα μπορούσε να αποδοθεί μόνο στον εμβολιασμό κατά του Covid.
Ο Burkhardt και δύο άλλοι παθολόγοι το επιβεβαίωσαν, λέγοντας ότι τα εμβόλια προκάλεσαν αυτήν την παθογένεση σε πέντε από τα 10 νεκρά άτομα.
Ωστόσο, οι ιατροδικαστές αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το ρόλο του εμβολίου Covid στον θάνατο των θυμάτων.
Σε δύο από τις περιπτώσεις ανέφεραν τον εμβολιασμό ως «πιθανή» αιτία θανάτου, ενώ σε δύο άλλες έκαναν λόγο για σύμπτωση.

Αυτοάνοσα

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Burkhardt τόνισε ότι τα αυτοάνοσα νοσήματα ήταν μεταξύ των θανατηφόρων παρενεργειών του εμβολίου Covid.
Περιέγραψε τέτοιες καταστάσεις που βρέθηκαν στα εμβολιασμένα θύματα, όπως το σύνδρομο Sjogren (λεμφοκύτταρα που επιτίθενται στους αδένες που παράγουν δάκρυα και σάλιο), η λευκοκλαστική αγγειίτιδα του δέρματος (τα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος φλεγμαίνουν) και η νόσος του Hashimoto (φλεγμονή του θυρεοειδούς αδένα).
Αρκετοί από τους θανάτους προκλήθηκαν από λεμφοκυτταρική μυοκαρδίτιδα, η οποία προκαλείται από την επίθεση των λεμφοκυττάρων και την καταστροφή του καρδιακού μυός.
Ενώ η ασθένεια εμφανίζεται τόσο σε νέους όσο και σε ηλικιωμένους μετά τον εμβολιασμό τους συχνά αποδίδεται ως τυπικό έμφραγμα και ενοχοποιούνται άλλοι παράγοντες.
Ο Burkhardt επέκρινε επίσης τα ιατρικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την οριστικοποίηση των πιστοποιητικών θανάτου που ισχύουν επί του παρόντος.
Τα χαρακτήρισε ως «εντελώς ακατάλληλα», επειδή δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα ιατρικά στοιχεία.

Επιβεβαιώνεται προηγούμενη έρευνα

Τα ευρήματα των Burkhardt και Lang επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα μιας προηγούμενης έρευνας, η οποία βασίστηκε σε περισσότερες νεκροψίες.
Τον Αύγουστο του 2021, ο Dr. Peter Schirmacher εξέτασε 40 νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από τη λήψη της δόσης του εμβολίου για τον Covid.
Ο Schirmacher, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ένα τρίτο των ανθρώπων πέθανε από τον εμβολιασμό αμέσως, είτε από θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας είτε από αυτοάνοσα νοσήματα.
Έδειξε μικροσκοπικές λεπτομέρειες σοβαρής βλάβης ιστού που προκλήθηκε από τα εμβόλια για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του και παρά την κριτική από τις υγειονομικές αρχές, έλαβε υποστήριξη από τους συναδέλφους του παθολόγους.
Η Ομοσπονδιακή Ένωση Γερμανών Παθολόγων τάχθηκε υπέρ του Schirmacher, δηλώνοντας ότι θα πρέπει να γίνουν περισσότερες νεκροψίες εμβολιασμένων ατόμων που πέθαναν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου μετά τον εμβολιασμό.
Ο Schirmacher απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς ότι προσπαθεί να προκαλέσει πανικό και σε όλους όσοι τον χαρακτήριζαν αντιεμβολιαστή, αντέτεινε πως ο και ίδιος ήταν εμβολιασμένος.
reprogramm.JPG

www.bankingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.