Αυτό μας έλειπε: Θα μας εμβολιάζουν με ψεκασμό είτε το θέλουμε είτε όχι και θα εισπνέουμε τα αερολύματα

Έφτιαξαν νέο μπόλι…ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟ που ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ οι Κινέζοι για να εξασφαλιστεί ότι θα μπολιαστούν ΟΛΟΙ είτε το θέλουν είτε μη!!!

6 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Δεν πέτυχε στο βαθμό που το σχεδίαζαν, το πείραμα του ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ και συνεχίζουν με την νέα μορφή του, ως ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟΥ.
Και φυσικά θα είναι αφελής, όποιος πιστεύει πως δεν θα αεροψεκάζουν ΘΑΝΑΤΟ, σε όλα τα κράτη…
Θεωρείστε δεδομένο, είτε πάμε σε εκλογές είτε όχι, ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.  Είμαι περίεργη, αν ο Πούτιν, που έχει στενή συνεργασία με τους Κινέζους, θα αποδεχθεί να ψεκαστεί και ο Ρωσικός λαός…

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Έμβόλιο νέας γενιάς για τον COVID-19 που εισπνέεται αντί να εγχέεται έχει εγκριθεί από τη ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Κίνας για επείγουσα χρήση ως ενισχυτικό εμβολιασμό.

Η εισπνεόμενη έκδοση του εμβολίου COVID-19 της κινεζικής CanSino Biologics Inc που μεταδίδεται με αδενοϊό έλαβε το πράσινο φως από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων, ανακοίνωσε η εταιρεία σε κατάθεση την Κυριακή.

«Η έγκριση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της εταιρείας εάν το εμβόλιο αγοραστεί και χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες», δήλωσε εκπρόσωπος της CanSino.

Η Κίνα χορήγησε επίσης άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο COVID-19 της Livzon Pharmaceutical Group Inc ως ενισχυτικό, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Livzon, ένα από τα δύο μόλις νέα προϊόντα κατά της νόσου που ενέκρινε η χώρα τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Ο νότιος τεχνολογικός κόμβος του Shenzhen επέβαλε lockdown το Σαββατοκύριακο στα περισσότερα μέρη της πόλης το Σάββατο, ενώ η νοτιοδυτική μητρόπολη του Chengdu έθεσε τα 21 εκατομμύρια κατοίκους της σε αυστηρό lockdown την Πέμπτη.

 

 

ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΤΟ…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…ΟΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΗ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΙΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! 

 

Πηγή  και https://attikanea.info/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BC/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.