Αργά ή γρήγορα το περιμέναμε ότι θα γίνει. Tώρα τρέξετε μωρές παρθένες, απρονόητοι Έλληνες να κλείσετε τους ασκούς του Αιόλου που με τα χεράκια σας ανοίξατε.

Τα φυλλάδια, το κοράνι και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι πέταξαν φεϊγβολάν σε δρόμους του Τυμπακίου με προκλητικό και ύποπτο περιεχόμενο και που φέρει την υπογραφή: «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης»! Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα φυλλάδια ρίχθηκαν τα ξημερώματα από «μετανάστες με κελεμπίες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες».

Τι γράφουν τα φυλλάδια; Διαβάστε το:

Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, σούρα 3 ελ-Ιχλάς)

Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.

Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν αν έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.

Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.

Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.

Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.

Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».(Σε ακριβή μετάφραση από το Κοράνι το κεφάλαιο 9 στη σούρα 12 αναφέρει: “Αν όμως παραβιάζουν τους όρκους τους και προσβάλλουν την πίστη σας, φονεύσατε τους ιερείς της απιστίας, καθώς γι’ αυτούς δεν υπάρχει  ιερός όρκος, έτσι θα σταματήσουν τις αδικίες τους”. (Σ.γ.: Καθαρή προτροπή σε φόνο. Το κείμενο οι μουσουλμανική αδελφότητα το μετρίασε για να μην προκαλέσει από την πρώτη φορά που μοιράστηκε. Τα ακριβή όμως λόγια του Κορανίου προτρέπουν σε φόνο κατά των απίστων).

Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

Η πρώτη αφίσα τζιχαντιστών στα ελληνικά έπεσε στην Κρήτη

Η πρώτη αφίσα τζιχαντιστών στα ελληνικά έπεσε στην Κρήτη

Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν παρόμοια φεϊγβολάν βρέθηκαν και σε άλλα μέρη της Μεσαράς…

Ένα θέμα που θα πρέπει να ερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Αστυνομία αν και με την πρακτική που ακολουθεί ο διεθνιστικός ΣΥΡΙΖΑ όργανιο της ΝΤΠ μην περιμένετε καμια σημαντική αντίδραση…

Πανάθλιοι διεθνιστές, εχθροί της πατρίδας και του γένους, δουλόφρονες πολιτικοί υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σπείρατε ανέμους και σε λίγο όλοι θα θερίζουμε θύελλες!

Πηγή: e-mesara.gr

Το Τυμπάκι βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή το σχέδιο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Κρήτη, με μερίδα κατοίκων να διαφωνεί, καθώς όπως υποστηρίζει η περιοχή φιλοξενεί ήδη χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και δεν «σηκώνει» άλλους. Μάλιστα για το θέμα πραγματοποιήθηκαν δύο λαϊκές συνελέυσεις, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, «πέρασε κατά πλειοψηφία η πρόταση της ΠΕΔ Κρήτης.

Πηγή: http://www.ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.