Πατήρ Επιφάνειος: «Απόλυτα επικίνδυνοι διαστροφείς και αιρεσιάρχες της Ορθοδοξίας οι Βαρθολομαίος και Ελπιδοφόρος»

Σταράτες κουβέντες από το πατέρα Επιφάνειο για όσα αιρετικά, αλαζονικά και δικτατορικά εποίησε και ποιεί ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ο ποίος ενσυνείδητα ακολουθεί τα βήματα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .

Η όλη διαγωγή και συμπεριφορά του φαίνεται ότι υποκινείται από την Ελίτ ή αλλιώς την Πενταρχία του σκότους, η οποία ετοιμάζει τάχιστα τον ερχομό του Αντιχρίστου.

θα ετοιμάσει την ένωση της Ορθοδοξίας με την Ουνία και θα εορτάσει την “πραγματική Ένωση των εκκλησιών”  με τα 1700 χρόνια από την καταδίκη του Αρείου με μια παναίρεση που θα αποδέχεται το Filioque, κι όλες τις αιρέσεις του καθολικισμού και των προτεσταντών ως ισότιμες εκκλησίες, αδιαφορώντας για τους ποταμούς αίματος και τα αφάνταστα εγκλήματα και τις θυσίες των μαρτύρων που θανατώθηκαν εν ονόματι της καθαρότητας της Ορθοδόξου πίστεως.

Με λίγα λόγια Βαρθολομαίος, Ζηζιούλας και ο μελλοντικός Πατριάρχης Ελκπιδιφόρος έχουν ήδη ετοιμάσει το έδαφος για την Ένωση Παπικών και υποταγμένων Ορθοδόξων όπως έγινε στη Σύνοδο της Λυών και της Φεράρας. Μόνο που τώρα δεν διακυβεύεται η Κωνσταντινουπολη η οποία και δικαίως, αλώθηκε από του Τούρκους για τις αμαρτίες της, αλλά ολόκληρη η Ανατολική, Ελληνορθόδοξη Εκκλησία.

Τι διακυβεύεται λοιπόν τώρα; Η ψυχή μας, εμάς, των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών! Τι μας μένει λοιπόν; Όσων η πίστη παραμένει γνήσια, ουσιαστική και ανόθευτη  κι όχι τυπική και ηλίθια;

Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσουν:

Ποια διέξοδο επομένως έχουμε ενάντια σ’ αυτούς; Τη μεταπήδηση στην Ορθόδοξη Ρωσική Εκκλησία του Πατριάρχη Κυρίλλου όσο ανθίσταται στην παγκοσμιοποίηση και στα μίσθαρνα όργανα του Αντιχρίστου. Μ΄όλες τις δυσκολίες που αυτό εμπεριέχει.

Σχολιάστε:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.