Γονείς, Συντρίψτε το Νεοταξίτικο Κατεστημένο και τις παγκοσμιοποιητικές αθλιότητές του!

Σώνει και καλά να μας κάνουν τα παιδιά μας LGBT οι πανάθλιοι σατανοκρατούμενοι πολιτικοί της Ευρωμαφίας και της άθεης, πολιτικής μας ηγεσίας.

Βόλος: Πατέρας τα «έχωσε» στο σχολείο για το Γονέας Α’ και Γονέας Β΄

Share αντιδράσετε και σεις γονείς και δάσκαλοι όπως ο πατέρας από το Βόλο. Αν όχι θα δώσετε λόγο πρώτα στο Θεό.

Viral έχει γίνει η εξωφρενική αντίδραση ενός γονέα μαθητή που φοιτά σε σχολείο του Βόλου. Μια αντίδραση που έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην υπάρχουν διακρίσεις ζευγαριών και να αναγνωριστούν δικαιώματα σε ομόφυλα ζευγάρια.

Σε υπεύθυνη δήλωση που κλήθηκε να υπογράψει για θέμα που αφορά στη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος, ο Βολιώτης έκανε σχόλια και διόρθωσε ακόμα και την έτοιμη φόρμα που διανέμει το Υπουργείο Παιδείας.

Η αναγραφή «Α’ Γονέας» και «Β’ Γονέας» στην υπεύθυνη δήλωση, δεν… άρεσε στον μαινόμενο πατέρα και αντικατέστησε τις λέξεις, γράφοντας στις αντίστοιχες σειρές «πατέρας» και «μητέρα». Δεν έμεινε όμως εκεί. Έγραψε και σχόλια προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου: «Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονεάς α’ και β’ γονεάς. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος».

Έκανε παρατηρήσεις στους… υποτίθεται εκπαιδευτικούς του κατεστημένου, ουσιαστικά υπάλληλους υπόδουλους ενός ειδωλολατρικού κράτους.

Έκπληκτοι οι εκπαιδευτικοί είδαν τις παρατηρήσεις του γονέα, ενώ όπως αναφέρει το Newspaper μέσα σε λίγη ώρα η σχετική «κατσάδα» έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και σχόλια.

Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν η γαλλική εθνοσυνέλευση ψήφισε υπέρ της κατάργησης των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» από όλα τα επίσημα έγγραφα του εκπαιδευτικού συστήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διακρίσεις που έπλητταν μέχρι σήμερα τους ομοφυλόφιλους γονείς. Από εδώ και πέρα, οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» θα δώσουν τη θέση τους στις «Γονέας 1» και «Γονέας 2».

in.gr και https://katohika.gr/ellada/volos-pateras-ta-echose-sto-scholeio-gia-to-goneas-a-kai-goneas-v/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.