Ένα φανταστικό σενάριο που ο Θεός να μη δώσει να συμβεί στην πατρίδα…

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΡΙΖΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η προσπάθεια επιβολής των εθνοκτόνων σχεδίων αποδόσεως τής Ελληνικής Ιθαγενείας στα εκατομμύρια των εισβολέων εποίκων λαθρομεταναστών, αλλά και τού διαμελιστικού «Καλλικράτης» / «Καποδίστριας 2», συνάντησαν την απροσδόκητη αντίσταση των Ελλήνων πατριωτών. Οι σχεδιαστές ήταν απολύτως πεπεισμένοι ότι, μετά από 40 έτη αδιάλειπτης ανθελληνικής προπαγάνδας, οι κάτοικοι αυτής τής χώρας, θα είχαν υποκύψει. Όμως, λογαριάσανε λάθος. Υπήρξε σφοδρότατη άρνηση υποταγής στα κελεύσματα των εντολοδόχων τής συγκυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. !

Ήταν αδύνατον να υπάρξει νέα χρονοτριβή. Είχαν γίνει επενδύσεις αμύθητων ποσών τόσες δεκαετίες για να καταρρεύσει η Ελλάς πριν από το έτος 2014. Αυτοί οι καταραμένοι Έλληνες όμως, αντιστέκονταν. Έπρεπε να τεθεί σε εφαρμογή, η τελική λύση: Το σχέδιο «Τυφών». Τα πάντα, έπρεπε να συντελεσθούν εντός 72 ωρών. Πριν προλάβουν να… «επέμβουν» – ΔΗΘΕΝ – ο Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ ή η Ε.Ε.!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΟΣ

Από χρόνια οι διάσπαρτες ομάδες που είχαν διεισδύσει εντός της επικρατείας και διαβίωναν «φυσιολογικά», ως ενσωματωμένα μέλη τής Ελληνικής κοινωνίας, περίμεναν ανυπόμονα το σύνθημα! Επιτέλους! Τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές «άναψαν»: «Τυφών»!!!

Πρώτα, ρίχτηκαν μικρόβια τύφου και πανώλης στα δίκτυα παροχής ποσίμου ύδατος, σε ολόκληρη την Αττική, την Πάτρα και μερικές άλλες πόλεις τής νοτίου – μόνον – Ελλάδος. Όχι στην Κρήτη και τον νομό Λακωνίας πάντως. Οι οικογένειες των αλλοδαπών – όχι όλων, μόνο των Αλβανών – ειδοποιήθηκαν στόμα με στόμα και αναχωρούν για την Αλβανία. Ανατινάζονται σημεία των Εθνικών Οδών και τού σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, από την Αλεξανδρούπολη, μέχρι και την Πύλο (συμπεριλαμβανομένης και της γέφυρας τού Ισθμού της Κορίνθου). Οι γέφυρες της Χαλκίδος και του Ρίου – Αντιρρίου, ανατινάχθηκαν λίγες ώρες αργότερα, για να προλάβουν να εκκενώσουν την Εύβοια και την Πελοπόννησο οι μυημένες Αλβανικές οικογένειες που προαναφέραμε.

Μαζικές επιθέσεις σε δεκάδες Αστυνομικά Τμήματα, νοσοκομεία και σχολεία, όπου και αρχίζουν να κρατούνται χιλιάδες όμηροι. Κυρίως ηλικιωμένοι άρρωστοι, έγκυες Ελληνίδες και νήπια και βρέφη! Τα περισσότερα σχολεία, που χτυπήθηκαν, ήταν βρεφονηπιακοί σταθμοί και Δημοτικά. Οι εισβολείς, οπλισμένοι λαθρομετανάστες και αναρχικοί. Τα καταπρώτα χτυπήματα, τα υπέστησαν το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, το Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος», η Στρατιωτική Διοίκηση Ανατολικής Μεσογείου, το Αμερικανικό Κολλέγιο “Deere”, το Γαλλικό Κολλέγιο και η ΕΡΤ. Όλοι οι ανωτέρω στόχοι, στην Αγία Παρασκευή. Στα κολλέγια, επετέθησαν μόνον Έλληνες αναρχικοί (κανείς αλλοδαπός) για να στρέψουν τις δύο αυτές χώρες – μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. – εναντίον της Ελλάδος! Επιθέσεις, εκδηλώνονται και σε δεκάδες Πρεσβείες και Προξενεία. Αποφεύγονται – προς το παρόν – καλά φυλασσόμενοι στόχοι όπως το Πεντάγωνο ή το Κοινοβούλιο. Αν και το δεύτερο, είχε γίνει στόχος κατά το παρελθόν. Αναρχικοί και «τρομοκράτες» – πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, είχαν χτυπήσει το Μνημείο τού Αγνώστου Στρατιώτου σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε διάστημα τριών ετών…

Ακολουθούν επιθέσεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τους Έλληνες. Οι εικόνες, μεταδίδονται από την ΕΡΤ, για να κλονισθεί παντελώς το ηθικό του πληθυσμού. Ιδιαιτέρως δε, προβάλλονται σκηνές βιασμών νεαρών όμορφων Ελληνίδων εντός Ορθοδόξων Χριστιανικών Ναών. Ξεκινούν λεηλασίες καταστημάτων και οικιών. Πρώτιστοι στόχοι, τα «σούπερ μάρκετς».

Μετά από την πάροδο των πρώτων 24 ωρών, ανατινάζονται δεκάδες σταθμοί υψηλής τάσεως της ΔΕΗ, καθώς και αρκετοί πυλώνες. Ανατινάζεται και το φράγμα του Μαραθώνος. Πυρκαγιές ξεσπούν παντού! Σε δάση, βενζινάδικα και διυλιστήρια. Καίγεται και η ευρύτερη περιοχή Ομονοίας. Επιθέσεις αναρχικών, ξεσπούν και σε περιοχές όπως η Πολιτεία, η Κηφισιά και το Μαρούσι. Οι οπλισμένοι αναρχικοί και τρομοκράτες του UCK, κινούνται με δίκυκλες μηχανές δαιμονισμένα, παντού. Δεν στέκονται πουθενά περισσότερο από 15 λεπτά της ώρας. Κτυπούν και φεύγουν.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Τουρκική Αεροπορία, απογειώνεται μαζικά, ταυτόχρονα με την αποστολή του συνθήματος «Τυφών» στα χιλιάδες κινητά των ημεδαπών αναρχικών και αλλοδαπών τρομοκρατών του UCK. Κτυπά, κάθε αεροδρόμιο (πολεμικό και μη) και λιμάνι τής χώρας. Το πλήγμα, είναι συντριπτικό. Δεκάδες Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πλήττονται στο έδαφος, ενώ αρκετές φρεγάτες, ελλιμενισμένα υποβρύχια εντός τού ναυστάθμου, καθώς επίσης και Ταχέα Σκάφη Κατευθυνομένων Βλημάτων (πυραυλάκατοι) τού Στόλου μας, βυθίζονται δίπλα στις προβλήτες. Η αεροπορική βάση Τανάγρας, υπέστη τα μεγαλύτερα πλήγματα, διότι από εκεί επιχειρούσαν τα τρομερά Mirage 2000-5 Mk2 με τα υπο – στρατηγικά βλήματα Scalp – EG. Πρώτο δέχθηκε την επίθεση βαλλιστικών πυραύλων F600T Yildirim, το Κέντρο Δορυφορικής Παρατηρήσεως που ήταν συνδεδεμένο με την Γαλλία και την Γαλλική Γουιάνα. Μερικές ώρες μετά, αρχίζουν συγκεντρώσεις τουρκικών αποβατικών μονάδων στα μικρασιατικά παράλια και τον κόλπο του Ξηρού στην ανατολική Θράκη. Τούτο έγινε με την καθυστέρηση που αναφέραμε, έτσι ώστε οι Ελληνικές υπηρεσίας ασφαλείας να μην έχουν παρατηρήσει τίποτα το ασυνήθιστο προηγουμένως.

Στην Κύπρο, εκδηλώνεται πρώτα η ίδια εσωτερική αναταραχή από αλλοδαπούς και ακροαριστερούς και κατόπιν γενική επίθεση από 50.000 στρατιώτες του κατοχικού στρατού. Στην Θράκη, η επίθεση γίνεται από τον Έβρο, αλλά και από τις ακτές του Θρακικού Πελάγους. Δύο μέτωπα. Ταυτόχρονα, εξεγείρονται και αρκετές χιλιάδες μουσουλμάνων της μειονότητας. Επίθεση δέχονται όλες οι πόλεις της δυτικής Μακεδονίας και της βορείου και νοτίου Ηπείρου από αποσπάσματα ανταρτών του UCK, αλλά και δίγλωσσους φιλοσκοπιανούς Βουλγαρίζοντες.
Στο Ιόνιο Πέλαγος, περιπολούν ήδη δύο τουρκικά υποβρύχια, που ναυλοχούσαν – από χρόνια – σε ναυτική βάση της Αλβανίας.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΦΙΚΤΗ…

Με κατεστραμμένο το οδικό, σιδηροδρομικό και ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρέλυσαν. Προβλήθηκε ηρωική άμυνα μόνον τοπικά. Τα νησιά μας, δεν μπόρεσαν να αντέξουν δίχως την υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας μας και τα σκάφη Zubr, βρίσκονταν ήδη εκτός υπηρεσίας από την περίοδο τής ειρήνης. Επίσης, αντάρτες του UCK και αναρχικοί, φρόντισαν να κάψουν τα ταχύπλοα «καταμαράν» και τα «ιπτάμενα δελφίνια» που βρίσκονταν διεσπαρμένα στα νησιά των Κυκλάδων, του Αργοσαρωνικού, των βορείων Σποράδων και στα λιμάνια του Πειραιώς, του Βόλου και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

Στην Θράκη, η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία, αντέταξε επική άμυνα μέχρις εσχάτων, κατορθώνοντας ακόμη και την εκτέλεση αντεπιθέσεων! Οι τρείς Ταξιαρχίες της, με Leopard 2 HEL και Leopard 2 A4, υπέκυψαν ΜΟΝΟΝ όταν τελείωσαν τα λιγοστά πυρομαχικά των βλημάτων των 120 χιλιοστών. Κάποιοι, είχαν «φροντίσει» από χρόνια πριν, να μην υπάρχουν πυρομαχικά! Τα παλαιότερα άρματα μάχης του Δ’ ΣΣ, με τα πυροβόλα των 105 χιλιοστών, υπέκυψαν ηρωικότατα στα ανώτερα τουρκικά Leopard 2 A4. Και οι πέντε Ταξιαρχίες Μηχανοκινήτου Πεζικού στον Έβρο, προέβαλαν λυσσαλέα άμυνα, όμως, με συνθέσεις που δεν ξεπερνούσαν το 50% της προβλεπομένης, υπέκυψαν μπροστά στα στίφη 20 τουρκικών Ταξιαρχιών της 1ης Τουρκικής Στρατιάς (και όχι μόνον) οι οποίες δεν χρειάσθηκε καν να κάνουν επιστράτευση, διότι από τον καιρό της ειρήνης, διέθεταν σύνθεση 110%!!!

Όλα αυτά όμως, είναι παντελώς… «φανταστικά». Μην ανησυχείτε λοιπόν…

ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ!

ΠΗΓΗ:http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.