Μην ξεχνάτε τα λόγια του Riener Fulmich στη συγκέντρωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών στις 24/9/24 στην πλατεία Δημοκρατίας: «Η Φον ντερ Λάιεν είναι μαριονέτα του World Economic Forum!».

To σκάνδαλο Μπουρλά-Φον Ντερ Λάιεν συγκλονίζει την ΕΕ καθώς η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ανακοίνωσε έναρξη έρευνας για την αγορά των εμβολίων κατά του κορωνοϊού από την Pfizer!

Πότε θα δικαστούν αυτοί οι πλανητικοί εγκληματίες; Φάουτσι, Ντρέσντεν, Μπουρλά, Bill Gates και τα πολιτικά τους πιόνια;

Πρόκειται για την συνέχεια του σκανδάλου με τις κρυφές συνεννοήσεις της προέδρου της Κομισιόν με τον ισχυρό άνδρα της φαρμακευτικής και τα ύποπτα SMS ενώ ο Α.Μπουρλά απέφυγε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της ΕΕ όπως είχε αποκαλύψει το pronews.gr

Αυτό σημαίνει ότι τελούν υπό διερεύνηση και η Ουρσουλα φον ντέρ Λάιεν όσο και η επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη καθώς προχώρησε σε καταναγκασμούς, εκβιασμούς, επιβολές και υποχρεωτικότητες μαζικού εμβολιασμού με το συγκεκριμένο όπως και με άλλα εμβόλια, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές και την υγεία χιλιάδων Ελλήνων πολιτών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον πανευρωπαϊκό δείκτη z-score η Ελλάδα έχει υπερβάλλουσα θνητότητα τα έτη 2021 και 2022 που είναι χρονιές μαζικών εμβολιασμών κατά Covid-19.

Ο συγκεκριμένος δείκτης επιτρέπει την σύγκριση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και με απλά λόγια, όσο αυξάνεται τόσο αυξάνεται και η περιβάλλουσα θνητότητα.

Κάτι το οποίο δεν συνέβη το 2020 που ήταν χρονιά πανδημίας αλλά δεν είχαν ακόμα βγει τα εμβόλια κατά του Covid-19, ενώ το πολύμηνο ολικό lockdown ξεκίνησε προς το τέλος του έτους.

Tα γραφήματα που δείχνουν την εξέλιξη της θνητότητας και του δείκτη z-score δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα euromomo.eu

H οποία έκθεση εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με την επαφή μεταξύ του Μπουρλά και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που προηγήθηκε της σύμβασης των πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ που συνάφθηκε με την Pfizer.

Ο επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού των ΗΠΑ, του μεγαλύτερου προμηθευτή εμβολίων για τον COVID-19 στην ΕΕ, είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής στις 10 Οκτωβρίου.

Άλλα στελέχη φαρμακευτικών προϊόντων έχουν ήδη καταθέσει στην επιτροπή, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Moderna και ανώτερων στελεχών από την AstraZeneca και τη Sanofi.

Η πρόεδρος της επιτροπής, η Βελγίδα ευρωβουλευτής Kathleen Van Brempt, δήλωσε στο Politico ότι «λυπάται βαθιά» για την απόφαση που έλαβε η Pfizer.

Nα θυμίσουμε ότι η Pfizer/BioNTech είναι αμερικανογερμανική και αυτό έχει την σημασία του καθώς η Φον ντερ Λάιεν είναι Γερμανίδα και το γερμανικό κράτος πίεσε ιδιαιτέρως για προμήθεια των εμβολίων.

Είχαν εγκριθεί επίσης από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή εμβόλια των εταιρειών Moderna, AstraZeneca, Janssen, Novavax και Valneva.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης και των όρων που συνόδευαν τις τελικές συμφωνίες, ήταν απολύτως αδιαφανείς και εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου συμβάσεων.

Με λίγα λόγια χρησιμοποίησαν τον όρο «της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης» και σύναψαν συμφωνίες από τις οποίες τα ευρωπαϊκά κράτη όχι μόνο ζημιώθηκαν οικονομικά αλλά και οι πολίτες τους θεωρείται πολύ πιθανό ότι έχουν υποστεί μεγάλες βλάβες στην υγεία τους.

Αρκετοί ευρωβουλευτές επέκριναν το γεγονός ότι βασικές πτυχές των συμβάσεων χαρακτηρίστηκαν εμπιστευτικές.

Η ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων SMS μεταξύ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla, που αποκαλύφθηκε από τους New York Times, πυροδότησε διαμάχη και οδήγησε ακόμη και τον διαμεσολαβητή της ΕΕ να παρέμβει.

Η διαμεσολαβήτρια, Emily O’Reilly, θεώρησε ότι το κοινό θα έπρεπε να έχει πρόσβαση στα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσουν τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος της Επιτροπής υποστήριξε ότι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είχε ανταλλάξει μηνύματα  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer «καθώς και με τους Διευθύνοντες Συμβούλους άλλων εταιρειών» προκειμένου να τους πείσει να προμηθεύουν την ΕΕ «σύμφωνα με τις διαδικασίες».

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία ιδρύθηκε επίσημα το 2021, είναι ένα ανεξάρτητο όργανο της ΕΕ που είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση της απάτης κατά των κονδυλίων της ΕΕ και κάθε άλλου αδικήματος που επηρεάζει τα οικονομικά της συμφέροντα (διαφθορά, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διασυνοριακή απάτη ).

Συνεπώς είναι υπεύθυνη για τη διερεύνηση αλλά και για τη δίωξη και την προσαγωγή στη δικαιοσύνη των δραστών τέτοιων αδικημάτων.

Θα φτάσει η έρευνα μέχρι τέλους; Ή θα είναι για το θεαθήναι όπως άλλωστε συνηθίζεται και στην Ελλάδα.
Σχόλιο του αναρτήσαντος: Μάλλον για το θεαθήναι!
ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/i-eyropaiki-eisaggelia-ksekinise-ereyna-gia-tin-agora-ton-emvolion-kata-covid-19-apo-tin-pfizer-me-emploki-fon-nter-laien/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.