Τα αποκάλυψε όλα στους Ρώσους: «Οι Τούρκοι βοηθούν και ενισχύουν τον ISIS με κάθε τρόπο».

 Posted on by

Τέρμα οι υποκρισίες και οι ψεύτικες διακηρύξεις Ερντογάν και Νταβούτογλου πως δήθεν μάχονται εναντίον του ISIS. Τέρμα και οι φωνασκίες της Δύσης πως δήθεν βομβαρδίζουν τους Ισλαμοφασίστες. Τον Άσαντ θέλουν, την κεφαλή του επί πίνακι, για να προκαλέσουν στη Συρία το ίδιο χάος που προκάλεσαν στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στο Ιράκ και όπου έβαλαν το χέρι τους οι νεοαποικιοκράτες.

Ξέρουν αυτοί καλά το μάθημά τους.

Όλα όσα υποπτευόμαστε αποκαλύπτονται από έναν αιχμάλωτο που έπεσε στα χέρια των Ρώσων και τα ομολόγησε όλα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. Ξεκινάει από τον πατέρα τους τον Διάβολο τον οποίο προσκυνούν.(Ευαγγέλιο Iωάννη, κεφ.8, στ. 44)[1].

Μια κατσαρίδα παραπάνω αδέλφια

Αγαπάτε αλλήλους χριστιανοί και μουσουλμάνοι! Μια κατσαρίδα καμμένη παραπάνω αδέλφια!

Πίσω του κρύβονται οι γνωστοί άγνωστοι κυρίαρχοι κερδοσκόποι, τα θλιβερά δυτικά κράτη, οι βιομηχανίες τους και τα προς πώλησιν όπλα τους.

Και πάνω από όλα φυσικά τα συμφέροντα, προέχει η προάσπιση του ΙΣΡΑΗΛ. Μόνο οι Ισραηλίτες είναι άνθρωποι, όλοι οι άλλοι λαοί είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι είναι αναλώσιμες κατσαρίδες.

Κάποτε οι Αρχαίοι Έλληνες όταν βρίσκονταν σε πόλεμο μεταξύ τους και πλησίαζαν οι εορτές των Ολυμπιακών αγώνων επέβαλαν προσωρινή ειρήνη και σταματούσαν τον πόλεμο μπροστά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της εποχής.

Σήμερα βλέπετε να ζητούν τα χριστιανικά Έθνη ανακωχή για να εορτάσουν τα καθολικά, αιρετικά τους, καταναλωτικά τους Χριστούγεννα; Εγέρθη ποτέ εκ μέρους τους τέτοιο ερώτημα  μπρος στο κορυφαίο γεγονός της ΓΕΝΝΗΣΗΣ του Ιησού Χριστού;

Όχι, ουδέποτε.και μην το περιμένετε γιατί Χριστούγεννα γι” αυτούς είναι ένας άλλος ειρηνικός τρόπος αύξησης των κερδών τους μαζί με την ταυτόχρονη πώληση των όπλων του θανάτου  και την κατανάλωση οπλικού υλικού, έξυπνων βομβών, βλημάτων και σφαιρών.

Ας δούμε όμως τι ομολόγησε ο αιχμάλωτος των Ρώσων και να φρίξουμε:

Ο Mahmut Ghazi Tatar, ισλαμιστής αιχμάλωτος από το ISIS σε ανάκριση του την οποία το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στην δημοσιότητα αποκάλυψε τους δεσμούς της ISIS με την Τουρκία.

Ο 24χρονος Mahmut Ghazi στρατολογήθηκε στο ISIS από την τουρκική πόλη Adıyaman.

Αυτός μαζί με 27 άλλους Τούρκους πέρασε τα σύνορα με τη Συρία με βοήθεια (από την τουρκική κυβέρνηση) για να καταταχθεί στους ισλαμιστές του ISIS.

«Αφού περάσαμε τα σύνορα μετακινηθήκαμε σε στρατόπεδο εκπαίδευσης 5 χλμ από τα σύνορα. Λάβαμε στρατιωτική εκπαίδευση και θρησκευτική κατήχηση. Πριν την αρχή της εκπαίδευσης καθένας από μας ρωτήθηκε αν θέλουμε να γίνουμε «μάρτυρες» (βομβιστής αυτοκτονίας). Αρνήθηκα.

Αυτοί που συμφώνησαν μέσα σε έξι μήνες έλαβαν θρησκευτική εκπαίδευση. Από τη στιγμή που αρνήθηκα, η μόρφωση μου και η εκπαίδευση μου διήρκησε 70 ημέρες. Διδαχθήκαμε από τουρκικά βιβλία. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, λίγοι άνθρωποι από την Τουρκία ήρθαν να μας ελέγξουν. Δεν είχαν γένια και δεν ήταν μέλη του ISIS» είπε Mahmut Tatar.

«Αυτοί που έλαβαν εκπαίδευση, τα 27 μέλη που ήταν όλοι Τούρκοι στάλθηκαν στην πόλη Tel Abaid όπου ζούσαν σε σπίτια και η εκπαίδευση τους συνεχίστηκε εκεί. Τα ονόματα τους κρατήθηκαν μυστικά και δεν τους επιτράπηκε να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους για έξι μήνες».

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε για την παρουσία Κούρδων στρατιωτών από άλλα μέλη του ISIS, εγώ με 12 ακόμα μέλη, τρέξαμε μακριά από το Tal Abaid».

«Κρυφτήκαμε σε κοντινό χωριό. Το επόμενο πρωινό προσπάθησα να ξεφύγω αλλά πιάστηκα αιχμάλωτος».

«Οι Κούρδοι συμπεριφέρονται καλά στους αιχμαλώτους, τους δίνουν νερό ακόμη και τσιγάρα. Κρατήθηκα σε ένα δωμάτιο μαζί με αρκετούς άλλους ανθρώπους. Δεν πίστευα ότι θα μου φέρονταν τόσο καλά, φοβόμουν βασανισμούς. Σκέφτηκα ότι θα σκοτωθώ αλλά αποδείχτηκε ότι οι Κούρδοι δεν σκοτώνουν αιχμαλώτους».

«Άκουσα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου τον Μάϊο του 2015, από τον διοικήτη του ISIS, Abu Talha, ότι πουλάμε πετρέλαιο στην Τουρκία και τα λεφτά από την Άγκυρα μας βοηθάνε να επιλύουμε όλες τις οικονομικές δυσκολίες«.

«Τα βυτιοφόρα είχαν αργό πετρέλαιο, πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη. Aυτή είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για το ISIS»…

«Το πετρέλαιο πωλείται στη Τουρκία με τη μεσολάβηση αριθμού επιχειρηματιών και εμπόρων. Το ISIS λαμβάνει πολλά προϊόντα από την Τουρκία και άλλες Αραβικές χώρες» είπε ο Mahmut Ghazi.

«Ανέφερε ότι οι Αμερικανικοί βομβαρδισμοί δεν τους έπληξαν καθόλου. Πίστευαν ότι οι ΗΠΑ προσποιούνται«…

Όταν ρωτήθηκε γιατί το ISIS δεν πολεμά εναντίον του Ισραήλ o Abu Talha είπε:

“Πρώτα πρέπει να σπάσουμε ένα μικρό τοίχο και μετά να καταστρέψουμε ένα μεγάλο».

Τέλος είπε ότι:

«οι ισλαμιστές που θέλουν να καταταχθούν περνάνε τα σύνορα με Τουρκία. Οι μαχητές από Ευρώπη, Αμερική, Σαουδική Αραβία, Τυνησία, Υεμένη, Κατάρ, Λίβανο και Αίγυπτο ακολουθούν όλοι τον ίδιο δρόμο…»

«Οι διοικητές μας είπαν ότι προετοιμάζουν μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση από την 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ»…

Αυτοί έρχονται και μεις τους περιμένουμε ξέγνοιαστοι στην Ερμού της Αθήνας και στη Ρήγα Φεραίου της Πάτρας!

Αυτοί έρχονται και μεις τους περιμένουμε ξέγνοιαστοι στην Ερμού της Αθήνας και στη Ρήγα Φεραίου της Πάτρας απολαμβάνοντας τον Νες μας!

Ταυτόχρονα, βρέθηκε κινητό ενός πράκτορα της ΜΙΤ που έπεσε νεκρός, γεγονός που αποδεικνύει πως η Τουρκία παρέχει υποστήριξη στους ισλαμιστές του ISIS και στο Ιράκ.
«Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε πάνω σε μέλος του ISIS που έπεσε νεκρό μετά από σφοδρές μάχες δύο ημέρες πριν»…

«Το κινητό περιέχει μηνύματα από την ΜΙΤ που αναφέρουν τους διαδρόμους που είναι ασφαλείς για να περάσουν οι ισλαμιστές«..

«Επίσης περιέχει και άλλες σημαντικές πληροφορίες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν τώρα και έχουν δοθεί σε ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας για περαιτέρω ανάλυση»…

Σ.γ,: Κατά τα άλλα οι χειραγωγούμενοι λαοί της Δύσης πιστεύουν ότι οι Δυτικοί, Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί, Εγγλέζοι, Τούρκοι κ.λπ. μάχονται για την ασφάλεια των λαών τους εκεί στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Μικρά Ασία, στην Αραβική χερσόνησο και όπου αλλού κοροϊδεύουν τα πλήθη.

Για τα μάτια των αφελών-απλοϊκών χριστιανών!

Για τα μάτια των αφελών-απλοϊκών χριστιανών!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ,  ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ και επαναπαυμένοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ(!) εσείς να καυγαδίζετε για τα σύμφωνα συμβίωσης των αθέων κυβερνήσεων του διαβόλου που έχετε εκλέξει και εμείς για τα ομοφυλόφυλα παπαδάκια που φιλιούνται δημόσια προς δόξαν όχι του Θεού φυσικά, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ!!!

[1]«Υμείς εκ του οατρός του διαβόλου εστέ, και τα επιθυμίας του πατρός υμών θέλετε ποιείν. Εκείνος ανθρωποκτόνος ήν απ” αρχής και εν τη αληθεία ουχ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ, όταν λαλή το ψεύδος εκ των ιδίων λαλεί, ότι ψεύστης εστί και ο πατήρ αυτού (σ.γ.:του ψεύδους)».

http://www.pronews.gr/portal/20151223/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1#sthash.3pvh99PQ.dpuf

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.