ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ. Μέρος 1ο

  ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ή ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Πότε θα ‘ρθει εκείνη η ώρα!

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                   Αθήνα 19η Οκτωβρίου 2022

ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ

 Αρνούμαστε να αποδεχθούμε την κατάληψη του θώκου της Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρανόμως εκλεγείσα, ως τοιαύτη, την οποία διά της υπ αριθμό 10514Β/08-04-2021 Εξωδίκου μας την εγκαλέσαμε γιά τις πράξεις και τις παραλήψεις της που προσβάλλουν το Έθνος των Ελλήνων.

Αρνούμαστε να συνταχθούμε με τα έργα και τις ημέρες μιάς παρανόμως διαχρονικώς συγκροτηθείσας  Βουλής, όλου αυτού του ανεκδιήγητου αλητοσυρφετού, την οποία έχουμε καταγγείλει διά του υπαριθμού πρωτοκόλλου 7107/05-10-2015 στόν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και διά του υπαριθμού πρωτοκόλλου 4512/05-10-2015 στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, και μιάς παρανόμως εκλεγείσης Κυβερνήσεως που ολισθαίνει προς την εκτροπή αλλοιώνοντας τους πυλώνες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Αρνούμαστε την υποταγή της Δικαστικής εξουσίας στις λοιπές, κατά το 26ο άρθρο του Συντάγματος, λειτουργίες της Πολιτείας, να συμβάλει στην κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος, της Δημοκρατίας και της ουσιαστικής υποστάσεως του Ελληνικού Κράτους.

Αρνούμαστε την ανυπαρξία και την παρακµή των ενόπλων δυνάμεων της Χώρας οι οποίες, παραβιάζοντας τον στρατιωτικό τους όρκο, συμμετέχουν στα διαπραττόμενα εγκλήματα εκ των, κατά το 26ο άρθρο του Συντάγματος, λειτουργιών της Πολιτείας και λυπούμεθα βαθειά για τα καπέλα με το εθνόσημο, τις «δάφνινες κλάρες» και τα τσίγκινα μετάλλια τα οποία φέρουν, από τις καθ’ ύπνους «νίκες», για τα οποία κάποιοι συνοδεύτηκαν απὸ αυτά στον ένδοξο θάνατο στο πεδίο της τιμής που προτίμησαν να τα χάσουν όλα προκειμένου να έχουν την συνείδησή τους καθαρή.

Οι ένοπλες δυνάμεις είναι υπόλογες για την γενική διάλυση της Χώρας, για την οποία ουρλιάζουμε χρόνια και σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ορατή στους πάντες.

Αρνούμαστε τα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης και προτάσσουμε το συμφέρον της πατρίδας μας πάνω από τις προσταγές του ιερατείου των Βρυξελλών, του δόγματος Deutschland uber alles (Γερμανία υπεράνω όλων) και της αποκρουστικής και ολέθριας Ευρωπαϊκής Ένωσης που διακατέχεται από την ιμπεριαλιστική ηγεμονία της «Pax Germanica» (Ηγεμονία της Γερμανίας).

Αρνούμαστε να είμαστε φόρου υποτελείς στους νόμους που θέσπισαν τα παράνομα κατοχικά καθεστώτα της «Μεταπολίτευσης» και ενός άριστα εκπαιδευμένου στον ανάλγητο συμφεροντολογισμό φαιογάλαζου εσμού της Φαμίλιας που λυμαίνεται τον τόπο και ταΐζει την ηθική ανομία του «επιτελικού κράτους» των κολαούζων της συμμορίας των «αρίστων» και της «αξιοκρατίας». Όλοι μαζί συνταυτίζονται με το δόγμα «προσαρμόσου ή πέθανε», στις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που οι ίδιοι διαμορφώνουν.

Ως κυρίαρχος Λαός, απαιτούμε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος βάσει των, 2ας και 3ης παραγράφων του 1ου άρθρου, της 2ας παραγράφου του 44ου άρθρου του Καταστατικού μας Χάρτου, γιατί πρέπει πάση θυσία να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγείου, την επίλυση του πολιτικού προβλήματος της χώρας μας και την τιμωρία των σφετεριστών του Συντάγματος, βάσει του 120ου άρθρου αυτού, γιά την απαλλαγή μας από το κατοχικό καθεστώς της εσχάτης προδοσίας.

 Αρνούμαστε να αποτελούμε το γρανάζι στον μηχανισμό του εκμαυλισμού, της καταισχύνης και του εκφαυλισμού αυτού του τόπου, ως φορείς προπαγάνδας, αισχρότητας, κατασπίλωσης και αποδόμησης όλων των ηθικών και πνευματικών αξιών, αποσάθρωσης κάθε ιερού και όσιου, προβολής κάθε ανωμαλίας, αποθέωσης κάθε διαστροφής, της άθλιας τηλεκπόρνευσης και της εξοικείωσης της ελληνικής κοινωνίας με όλο το δυσώδες πακέτο του Νεοποχίτικου σχεδίου, για να γκρεμιστούν όλα όσα γέννησαν και κράτησαν επί αιώνες όρθιο αυτόν τον Λαό και αυτή την αγιοτόκο πατρίδα. Ένα ελεεινό έργο συνολικής και ολοκληρωτικής κατεδάφισης που το ζούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Αγωνιζόμαστε να είμαστε ελεύθεροι πολίτες, για να μην χάσουμε τα σπίτια και τις πατρογονικές μας περιουσίες, για να επανακτήσουμε τα δικονομικά μας δικαιώματα και να μην μετατραπούμε σε δουλοπάροικους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, τις οποίες φτύνουμε κατάμουτρα.

Συγκρουόμαστε ανοιχτά με τους Διεθνείς τοκογλύφους και τα λυσσασμένα όργανά τους (Δ.Ν.Τ Τρόικα Ε.Κ.Τ.– Μπούντεσμπανκ) και απαιτούμε την επιστροφή του κατοχικού δανείου, απαιτούμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις των Α΄ και Β΄ παγκοσμίων πολέμων, που δικαιούμαστε βάσει των Διεθνών Συνθηκών και απαιτούμε την επιστροφή του κλεμμένου χρυσού και των αρχαιοτήτων μας, ώστε να αποτινάξουμε την οικονομική ξενοκρατία, που επιβλήθηκε με το παράνομο χρέος.

Πιστεύουμε στον δικαιϊκό –νομικό πολιτισμό και απαιτούμε την εφαρμογή των Νόμων που συνάδουν με το Σύνταγμα, την έκπτωση από τα δημόσια αξιώματα και την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων για δωροδοκία κομμάτων ΠΑ.ΣΟ.Κ και Νέας Δημοκρατίας με βάση την ποινική απόφαση Cs 402 Js 3943/09 του Ειρηνοδικείου Μονάχου (Υπόθεση ΖίμενςΧριστοφοράκου).

Στην Βουλή, σε αυτό το άντρο της παρανομίας που αποτελεί εγκληματική οργάνωση, σταβλίζεται μία αγέλη «χρήσιμων ηλιθίων» που παπαγαλίζει την παγκοσμιοποιητική της αφήγηση και λειτουργεί ως η Ντραγκέτα της Καλαβρίας, η Κόζα Νόστρα της Σικελίας, η ναπολιτάνικη Καμόρα και η Σάκρα Κορόνα Ουνιτά της Απουλίας, λαμβάνει χώρα ένα όργιο ανίερων και βδελυρών πράξεων που οι πλαδαρές συνειδήσεις των οικουμενιστικών θεσμών, τα πολιτικά ανδρείκελα, τα περιτρίμματα της κοινωνίας, οι λυκοποιμένες Γραμματείς και Φαρισαίοι, τα γεννήματα του τοξικού σωλήνα των στοών και των παρακρατικών υπηρεσιών, οι Νεοταξίτικες μαριονέτες, «οι διεκπεραιωτές» κατά τον Χένρυ Κίσινγκερ, αυτός ο οχετός των «ευαισθητούληδων» πολιτικών σκυβάλων, οι δούλοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Great Reset (Μεγάλη Επανεκκίνηση), που, εξυπηρετώντας αλλότριους σκοπούς, χλευάζει και πέρδεται εκ στόματος, πάσχει από βαριάς μορφής αναπηρία. Την έλλειψη ντροπής για τον εκφασισμό της κοινωνίας και η παραβατική συμπεριφορά της συνιστά πρόκληση για την Δημοκρατία.

Ο φασισμός βέβαια δεν έρχεται μόνο με την ανάκρουση του εμβατηρίου Έρικα, με τον Ναζιστικό χαιρετισμό, με μιά στολή, μπότες και το χαρακτηριστικό βάδισμα της χήνας. Ο φασισμός έρχεται και με το να αναγκάσεις τους ανθρώπους να «τρυπηθούν (με το εμβόλιο)», κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης. Όταν κυβερνούν οι διεστραμμένοι παιδεραστὲς και οι μισάνθρωποι, η λύση είναι μία, εν ονόματι του Έθνους των Ελλήνων, η αγχόνη ή το στρατόπεδο του Γουδί.

                                                            Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      

            2103250220                    6944325056  

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.