Για ποια γενοκτονία μιλάτε κε Σμυρλή; Η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας και οι ακαταδίωχτοι της επιτροπής εμβολιασμών σώζει τα παιδιά μας!

Η κυβέρνηση «συστήνει» να εμβολιαστούν κατά Covid-19 μωρά 6 μηνών και παιδιά μέχρι τη νηπιακή ηλικία των 4 ετών

Προσοχή δεν είναι Πρωταπριλιά και το Halloween ως γιορτή του τρόμου έχει περάσει

Η κυβέρνηση «συστήνει» να εμβολιαστούν κατά Covid-19 μωρά 6 μηνών και παιδιά μέχρι τη νηπιακή ηλικία των 4 ετών

Σε μια σύσταση η οποία αν μη τι άλλο προβληματίζει βαθιά σε ότι αφορά τα αποτελέσματά της, προχωρά η κυβέρνηση αφού «συστήνει» να εμβολιαστούν κατά Covid-19 μωρά 6 μηνών και παιδιά μέχρι τη νηπιακή ηλικία των 4 ετών.

Τον περασμένο μήνα, η Επιτροπή Εμβολιασμού γνωμοδότησε θετικά για την προσθήκη πρόσθετης δόσης σε παιδιά 5-11 ετών αυξημένου κινδύνου και σε ανοσοκατεσταλμένα.

Συνέστησε, δηλαδή, να δοθεί η ενισχυτική δόση μετά τον βασικό τους εμβολιασμό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελείται από τρεις δόσεις!

Όλα αυτά τη διάρκεια ενημέρωσης από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου, και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/ektakto-i-kyvernisi-systinei-na-emvoliastoun-kata-covid-19-mora-6-minon-kai-paidia-mexri-ti-nipiaki-ilikia-ton-4-eton/

Σ.γ.: Συστήνει ευτυχώς δεν επιβάλει. Ας θυμηθούμε τι λέγει ο Siharut Bhakdi για τα εμβόλια στα παιδιά στο Μάριο Δημόπουλο:

Πόσο επηρεάζονται τα παιδιά μας;

Bhakdi: Αυτή η τρέλα, αυτή η υγειονομική τρέλα θα βλάψει τα παιδιά μας, γιατί θα τα κάνει πιο αδύναμα. Είναι, ξέρετε, και συγγνώμη, γιατί θα πω τώρα κάτι δεν πρέπει να με παρεξηγήσετε, στα εκτροφεία, τα κοτόπουλα για παράδειγμα που είναι αποκλεισμένα και δεν χρειάζεται πια να αντιπαρατεθούν με τους ιούς, με τους ιούς των πτηνών, είναι πολύ-πολύ πιο ευαίσθητα, όταν καταφέρει ένας ιός να εισέλθει σε ένα εκτροφείο. Τότε συμβαίνουν ατελείωτοι θάνατοι. Όταν όμως έχεις κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, αυτά δεν αρρωσταίνουν εύκολα, επειδή έχουν εκπαιδευτεί έξω στον καθαρό αέρα. Διότι οι ιοί είναι έξω και συνήθως αυτοί οι ιοί δεν σκοτώνουν τα πτηνά. Έτσι ακριβώς, όπως οι κορονοϊοί δεν θα σκοτώσουν εμάς. Και γι’ αυτό αυτή η υπερβολική υγειονομική τρέλα είναι πολύ κακή. Ξέρετε, η μητέρα μου ήταν ιατρός. Ήταν καταπληκτική ιατρός – παρεμπιπτόντως είχε εκπαιδευτεί στο Johns Hopkins – και μου έλεγε πάντοτε – ζούσαμε στην Ταϊλάνδη: Η πολλή υγιεινή δεν κάνει καλό. Το να αρπάξεις κι ένα συναχάκι είναι καλό, αφού μετά θα είσαι πολύ δυνατότερος, πολύ πιο υγιής από τους άλλους. ΠΗΓΗ:https://mariosdimopoulos.com/epidimies/dr-sucharit-bhakdi-apolita-epikindina-ta-emvolia-kata-tou-koronoiou-tha-sas-katastrepsoun/

Siharut Bhakdi:«Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Θα σας καταστρέψουν»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.