Τι νομίζατε ότι ο Κλαύδιος, το WEF και η Big Pharma θα την άφηναν ήσυχη τώρα που ζήτησε συγνώμη;

Ο νέος πρωθυπουργός της Αλμπέρτα δέχθηκε επιθέσεις επειδή αρνήθηκε να συνδεθεί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF)

Η Ντανιέλ Σμιθ, αντίπαλος των εντολών για τα εμβόλια και τις μάσκες, δήλωσε ότι ακυρώνει μια “συμβουλευτική συμφωνία για την υγεία” που περιλαμβάνει το WEF και περιστρέφεται γύρω από την αντίδραση της Αλμπέρτα στα κολοβακτηρίδια, επειδή δεν θα συνεργαστεί με μια ομάδα που μιλάει για τον έλεγχο των κυβερνήσεων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα μετά την ορκωμοσία του νέου της υπουργικού συμβουλίου, η Σμιθ δήλωσε

“Βρίσκω δυσάρεστο όταν οι δισεκατομμυριούχοι καυχιούνται για το πόσο πολύ έλεγχο έχουν στους πολιτικούς ηγέτες…. Αυτό είναι προσβλητικό … οι άνθρωποι που θα έπρεπε να κατευθύνουν την κυβέρνηση είναι οι άνθρωποι που τους ψηφίζουν”.

Το ZeroHedge αναφέρει: Η πρωθυπουργός του Ενωμένου Συντηρητικού Κόμματος δήλωσε ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον ομοσπονδιακό ηγέτη των Συντηρητικών Pierre Poilievre, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ο ίδιος και η ομάδα του δεν θα έχουν καμία σχέση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, την πρώτη της ημέρα ως πρωθυπουργός, η Smith δήλωσε ότι οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται κατά του ιού του κολοβώματος είναι η ομάδα με τις περισσότερες διακρίσεις που έχει δει στη ζωή της.

Σε απάντηση, τα κύρια μέσα ενημέρωσης του Καναδά συνεχίζουν μια ενδελεχή εκστρατεία εναντίον της Σμιθ, αναφέροντας σταθερά ότι όλες οι αντιδράσεις κατά του WEF βασίζονται σε “θεωρίες συνωμοσίας”. Όπως λένε, αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι πραγματικά στην εξουσία, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις ποιον δεν επιτρέπεται να επικρίνεις.

Μετά από δύο χρόνια αυταρχικών λουκέτων και προσπαθειών να επιβληθούν διαβατήρια εμβολίων στον Καναδά, η Αλμπέρτα ήταν μία από τις μοναδικές περιοχές της χώρας που διεκδίκησε πολιτική αντίθεση στις εκτελεστικές επιταγές. Αυτό βοήθησε στην υποστήριξη των διαδηλώσεων κατά των διαβατηρίων από φορτηγατζήδες και άλλους Καναδούς και οδήγησε τον Τζάστιν Τριντό να χρησιμοποιήσει διατάξεις για την τρομοκρατία για να κατασχέσει δωρεές προς το κίνημα. Οι μέσοι όροι της Αλμπέρτα όσον αφορά τις μολύνσεις και τους θανάτους δεν είναι χειρότεροι από τις επαρχίες με αυστηρές εντολές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι εντολές δεν πέτυχαν τίποτα όσον αφορά την ασφάλεια, αλλά τα πάντα όσον αφορά τον έλεγχο.

Ο καναδικός Τύπος και άλλα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η κριτική στο WEF βασίζεται σε “διαδικτυακές κατηγορίες συνωμοσίας, αναπόδεικτες και διαψευσμένες, ότι το φόρουμ αποτελεί την προμετωπίδα μιας παγκόσμιας συμμορίας από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται την πανδημία για να διαλύσουν τον καπιταλισμό και να εισαγάγουν επιζήμια σοσιαλιστικά συστήματα και μέτρα κοινωνικού ελέγχου, όπως ο εξαναγκασμός των ανθρώπων να κάνουν εμβόλια με τσιπ εντοπισμού”.

Κάθε “συνωμοσία” που σημειώνεται σε αυτή τη δήλωση είναι αληθινή – καμία από αυτές δεν έχει “καταρριφθεί”, εκτός ίσως από τον ισχυρισμό περί “τσιπ εντοπισμού”, ο οποίος είναι περιττός, επειδή το WEF ενθάρρυνε ήδη τις κυβερνήσεις να χρησιμοποιούν εφαρμογές εντοπισμού κινητών τηλεφώνων για να παρακολουθούν την κατάσταση των εμβολίων και τις κινήσεις των αντίστοιχων πληθυσμών τους. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές εγκρίθηκαν από το CDC στις ΗΠΑ και σε χώρες όπως η Κίνα είναι υποχρεωτικές.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, λειτουργώντας ως ένα είδος παγκοσμιοποιητικής δεξαμενής σκέψης για μελλοντικές πολιτικές πρωτοβουλίες, συνέβαλε καθοριστικά στην προώθηση πολλών από τους αποτυχημένους περιορισμούς που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορες εθνικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ (σ.γ.: αυτό το κάθαρμα με περικεφαλαία) αναφέρει συγκεκριμένα στα γραπτά του ότι το ίδρυμα είδε τον κοβιδισμό (από το κόβιντ) ως μια τέλεια “ευκαιρία” για να εφαρμόσει αυτό που αποκαλεί “Μεγάλη Επαναφορά”, η οποία περιλαμβάνει την έννοια της “Κοινής Οικονομίας”, μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής τεχνοκρατίας που προορίζεται να αντικαταστήσει τις ελεύθερες αγορές και να τερματίσει τον καπιταλισμό όπως τον ξέρουμε. Όπως αναφέρει το WEF, “δεν θα σας ανήκει τίποτα, δεν θα έχετε ιδιωτική ζωή” και θα σας αρέσει.

Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Αυτό είναι ανοιχτά παραδεκτό γεγονός συνωμοσίας. Είναι αναμφισβήτητο.

Η χρήση της ετικέτας “θεωρία συνωμοσίας” είναι γενικά μια τακτική που αποσκοπεί στην παράκαμψη της δίκαιης συζήτησης με βάση τα γεγονότα και τις αποδείξεις. Αν ο καναδικός Τύπος αναγκαζόταν να υπερασπιστεί τη θέση του με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, θα έχανε. Έτσι, αντ’ αυτού προσπαθούν να εμβολιάσουν τους αναγνώστες τους στα αντίθετα επιχειρήματα αποκαλώντας τα “θεωρία συνωμοσίας” με την ελπίδα ότι οι αναγνώστες αυτοί δεν θα ερευνήσουν ποτέ περαιτέρω τις πληροφορίες.

Στη συνέχεια, τα καναδικά μέσα ενημέρωσης παραθέτουν αποσπάσματα που υποστηρίζουν συγκεκριμένα ότι η μη συνεργασία με το WEF θα έθετε το κοινό της Αλμπέρτα σε μειονεκτική θέση, επειδή θα το απέκοπτε από τις πληροφορίες που παρέχει το WEF.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το WEF έχει παράσχει μέχρι σήμερα πληροφορίες για την υγεία που σώζουν ζωές σχετικά με την πανδημία των κολοβακτηριδίων. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το WEF είναι χρήσιμο για το καναδικό κοινό με οποιονδήποτε τρόπο. (Σ.γ.:Μάλλον αυτό χρειάζεται να πάει να βυθιστεί μέσα στον βούρκο των κολοβακτηριδίων). Η παράξενη και ανταγωνιστική αντίδραση των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης στην αποφυγή του Smith μιας ξένης οργάνωσης ελιτιστών που δεν έχει καμία αφοσίωση στους καναδούς πολίτες υποδηλώνει ότι μπορεί να λειτουργούν με βάση την προκατάληψη.

Η γενναιότητα της Ντανιέλ Σμιθ να αποκόψει την επιρροή του WEF από την Αλμπέρτα αντιμετωπίζεται με μια ανέντιμη αντίδραση των μέσων ενημέρωσης, αλλά μακροπρόθεσμα, λαμβάνει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Η λήψη συμβουλών από ένα πιθανό παράσιτο δεν είναι καλή ηγεσία.

newspunch.com και https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%81%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.