Έξαλλοι οι Αμερικανοί με την υποστήριξη των Ουκρανών Ναζί και την πιθανή πυρηνική κόλαση που θα μας παρασύρει όλους!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Ουκρανία;;; Αμερικανοί και Ρώσοι περιμένουν να δουν ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ από αύριο!!! vid/pic

Θα ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ το σημερινό αποτέλεσμα προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ;;;

Κρίσιμη είναι σήμερα η νύχτα όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά και για όλο τον πλανήτη καθώς οι θα διεξαχθούν οι περιβόητες ενδιάμεσες εκλογές για το Κογκρέσο και την Γερουσία των ΗΠΑ και πολλοί αναμένουν ότι θα έχουν σημαντικές συνέπειες για την Ουκρανία.

Όλο και περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι αντιδρούν στηn βοήθεια που στέλνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία. Αν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα κερδίσει-όπως αναμένεται -την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων την Τρίτη, αυτό θα θέσει σε κίνδυνο την συνέχιση της αμερικανικής/διεθνιστικής στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό ίσως κρίνει και την έκβαση του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας στείλει μέχρι στιγμής βοήθεια ύψους 52 δισ. ευρώ, είναι μακράν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των Ουκρανών στον πόλεμο κατά της Ρωσίας!

Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής από την Τζόρτζια, Μάρτζορι Τέιλορ-Γκριν είναι κατηγορηματική : «Οι Ρεπουμπλικάνοι δεν θέλουν ούτε μια δεκάρα να πάει στην Ουκρανία», είπε η Τέιλορ-Γκριν, κατά την προεκλογική της εκστρατεία αυτή την εβδομάδα.

Στις ΗΠΑ θεωρείται πάντως δεδομένο ότι οι Δημοκρατικοί θα καταγράψουν στις ενδιάμεσες εκλογές σημαντικές απώλειες. Μένει να φανεί, αν οι Ρεπουμπλικάνοι διασφαλίσουν πλειοψηφία στην Βουλή των Αντιπροσώπων να περιορίσουν το 2023 την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία.

Λόγω του υψηλού πληθωρισμού όλο και περισσότεροι Αμερικανοί, ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, αμφισβητούν τις υψηλές δαπάνες υπέρ της Ουκρανίας και ζητούν περισσότερη στήριξη για την αντιμετώπιση εσωτερικών προβλημάτων στις ΗΠΑ.

Ήδη όπως έχετε δει στο ΕΛ δημοκρατικοί ψηφοφόροι την έχουν πέσει σε δικούς τους βουλευτές αλλά και τον ίδιο τον Ομπάμα, οι οποίοι, όπως λένε οδηγούν τις ΗΠΑ σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Θα είναι λοιπόν οι αμερικανικές εκλογές η ΑΝΑΤΡΟΠΗ που περιμένουν όλοι για την Ουκρανία;;; Μήπως για αυτό έχουν «παγώσει» προσωρινά τα πράγματα στο μέτωπο;;; Περιμένουν και οι Ρώσοι να δουν τι μέλλει γενέσθαι;;; Θα προωθηθεί συμφωνία ειρήνης, θα συνεχιστεί η σύγκρουση με την παρούσα ταχύτητα «χελώνας» ή θα φουντώσει ο πόλεμος;;;

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης στο Telegram δημοσιεύουν φυλλάδια που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ με αντι-ουκρανική έκκληση: τα μοιράζουν οι Ρεπουμπλικάνοι για τις εκλογές του Κογκρέσου!!!

el.gr και https://balsamopsyxhs.gr/2022/11/08/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.