Αυτή είναι η δομή της πυραμίδας της ανθρωπότητας που εξηγεί γιατί καταρρέει η κοινωνία, ο πολιτισμός και η ζωή στον πλανήτη.

Τα θύματα της ξενοκίνητης μνημονιοκορωνοκλιματικής εποικιστικής χούντας απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης με νόμιμα μέσα και την παραδειγματική τιμωρία και τον εξοβελισμό των ενόχων σύσσωμου του διαχρονικού πολιτικού φάσματος και των απανταχού συνεργατών τους. Της εγκληματικής αυτής διεστραμμένης συμμορίας, της πέμπτης φάλαγγας που καταλύει με ανεξέλεγκτο ρυθμό την εθνική κυριαρχία και την υπόσταση της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Η δομή της πυραμίδας της ανθρωπότητας που εξηγεί γιατί βρίσκεται σε αυτήν την επιταχυνόμενη καθοδική πορεία:

Συνοπτικά η κατάσταση της ανθρωπότητας είναι σαν μία συμμορία διεστραμμένων παιδόφιλων να διοικεί ένα ορφανοτροφείο καθυστερημένων παιδιών.

Στην κορυφή, κρυμμένη στο σκοτάδι η ελάχιστη σε αριθμό ψυχασθενής δαιμονική εγκληματική ελίτ που επηρεάζει καθοριστικά τις εξελίξεις.

Αμέσως πιο κάτω, οι λίγοι ξεπουλημένοι συνεργάτες της ελίτ, δικτυωμένοι σε θέσεις ισχύος και όλοι οι έμμισθοι αναλώσιμοι υπηρέτες τους σπαρμένοι παντού.

Στο μέσον, οι χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο ι από όλους, οι πολλοί που καταλαβαίνουν μεν, αλλά παραμένουν αυτοκαταστροφικά και εγκληματικά αδρανείς. Αυτοί μαζί με τους επόμενους είναι το έδαφος στο οποίο στηρίζεται αυτό το τυραννικό οικοδόμημα.

Στην βάση, οι ακόμα πιο πολλοί χρήσιμοι και επικίνδυνοι ηλίθιοι, αυτοί που δεν είχαν την τύχη ή την ικανότητα ώστε να μπορέσουν να αντισταθούν στα πολύ ισχυρά μέσα κοινωνικής μηχανικής των ψυχοτεχνολόγων που επιδιώκουν να διαμορφώσουν υπανθρώπους.

Τα ΜΜΕ είναι τα σύγχρονα τανκς και είναι μέρος της πέμπτης φάλαγγας εντός των πυλών. Αυτά μαζί με τα ξαδέλφια τους, την βιομηχανία του θεάματος, του ποδοσφαίρου (δήθεν αθλητισμού), διαπλάθουν γενιές με διαστρεβλωμένους χαρακτήρες (μαζί με την δημόσια εκπαίδευση) και βουλιάζουν την ανθρωπότητα στην εικονική πραγματικότητα που επιδέξια δημιουργούν. Καλλιεργούν το ψέμα, την μισή αλήθεια, την ασυνάρτητη σκέψη και την χειραγώγηση μέσω του συναισθήματος και προβάλλουν συστηματικά πληρωμένους τεχνοκράτες που διαστρέφουν την επιστήμη. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι οι διαμορφωτές των χρήσιμων και επικίνδυνων χωρίς ικανότητα κρίσης ηλιθίων που τους σέρνουν από την μύτη. Αυτοί οι τελευταίοι αποτελούν τις στρατιές των σύγχρονων γενίτσαρων που στρέφονται χωρίς να το καταλαβαίνουν εναντίον των συλλογικών τους συμφερόντων, όπως και των συμφερόντων της συντριπτικής πλειονότητας της κοινωνίας.

ΠΗΓΗ:http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/10/45.html

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΔΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.