Διαλύουν κάθε αίσθηση πολιτισμού πιστοί στα μνημόνια που οι ίδιοι υπέγραψαν θάβοντας κάθε πηγή πνευματικής ανάτασης

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφασισμένη να διαλύσει τα Μουσικά Σύνολα!

Απολύουν μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας μετά από 20 χρόνια

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφασισμένη να διαλύσει τα Μουσικά Σύνολα!

Αποφασισμένη η διοίκηση της ΕΡΤ να μην αφήσει τίποτε όρθιο στο Ραδιομέγαρο, απαξιώνοντας κάθε έννοια προσφοράς στον πολιτισμό. Έτσι συρρικνώνουν με άνευ λόγου απολύσεις την Συμφωνική Ορχήστρα και δείχνουν τον δρόμο της εξόδου σε μουσικούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για περίπου 20 έτη!

Σε 39 μέρες, με εντολή του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα την οποία συνυπογράφει ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και υπεύθυνος των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, Δημήτρης Παπαδημητρίου, επτά μουσικοί της ιστορικής Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ θα δουν την πόρτα της εξόδου!

Η διοίκηση επικαλείται οικονομικούς λόγους και δεν θα ανανεώσει τις συμβάσεις μουσικών που τόσα έχουν προσφέρει σε αντίξοες συνθήκες και παρά τις συνεχείς προσπάθειες ευτελισμού τους, με μισθούς πείνας που φτάνουν το ιλιγγιώδες ποσό των… 450 ευρώ!

Αλήθεια μήπως μπορεί να μας πει ο κύριος Ζούλας πως ακριβώς νοείται Συμφωνική Ορχήστρα χωρίς φαγκότο, τσέλο, τρομπόνι, τρομπέτα, που τα έκρινε αχρείαστα;

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-dioikisi-tis-ert-apofasismeni-na-dialysei-ta-mousika-synola/

Σ.γ.: Ο Σαμαράς έκλεισε κάποτε την ΕΡΤ για 2 χρόνια, σήμερα οι νεοδημοκράτες συνεχίζουν το έργο του Σαμαρά πληγώνοντας βαθειά τον πολιτισμό, το πνεύμα, το φως κι αφήνοντάς μας στη φτώχια, στη θλίψη και στην μιζέρια των μνημονίων, στο έλεος ενός τεχνητά κατασκευασμένου ιού, στα πειραματικά σκευάσματα που τα ονομάζουν εμβόλια, υπό την τρομοκρατία της ενεργειακής, επισιτιστικής κρίσης και την απειλή μια δήδεν περιβαλλοντικής αλλαγής που θέτει ολόκληρο τον πλανήτη σε κίνδυνο. Σαν να μην έφθανε η πυρηνική απειλή όπως ΝΑΤΟ, Ρωσία και Ευρωπαϊκή Ένωση επαγγέλονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.