Ο Bill Gates ασυγκράτητος, ευτυχώς, αποκαλύπτει τα σκοτεινά δολοφονικά σχέδια της Πενταρχίας του σκότους.

«Αφού δεν σας σκοτώσαμε ανθρώπινες σκνίπες με τον τεχνητά κατασκευασμένο κορωνοϊό της Yuhan, θα βάλουμε εμπρός κι άλλους τρόπους, τεχνικές και μεθόδους, π.χ. ευθανασία, όπως προτείνει το νόθο του Φιντέλ ο Τριντώ, κ.λπ. σατανικές λύσεις».

Ο Μπιλ Γκέιτς το προτείνει στους παγκόσμιους ηγετίσκους τους G20,  θα απαιτηθούν σύντομα «πάνελ θανάτου».

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 22 Νοέ 2022 – 9:51

Ο μη εκλεγμένος τσάρος της παγκόσμιας υγείας Μπιλ Γκέιτς είπε στους παγκόσμιους ηγέτες ότι είναι καιρός να αρχίσουν να μιλάνε για «επιτροπές θανάτου» που καταδικάζουν σε θάνατο απλούς, νομοταγείς ανθρώπους για το έγκλημα ότι δεν ωφελούν την ελίτ.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει γίνει τόσο αλαζόνας τον τελευταίο καιρό που χαίρεται να τον πιάνουν οι κάμερες να λέει δυνατά τα μυστικά σχέδια της χαζαρο-μασονικής συμμορίας δολοφόνων που εκπροσωπεί σε κάθε παγκόσμια σύναξη των πολιτικών-μαριονετών της Νέας Τάξης.

Τρομακτικά πράγματα, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε. Ο Γκέιτς δεν εξηγεί γιατί δεν μπορούμε να πληρώνουμε τους δασκάλους και να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να ζουν τη ζωή τους ειρηνικά. Γιατί είναι είτε το ένα είτε το άλλο; Εξάλλου, στο παρελθόν δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να πληρώνουμε τους μισθούς των εκπαιδευτικών και να επιτρέπουμε στους ηλικιωμένους μας να απολαμβάνουν τα εγγόνια τους κατά τη διάρκεια της χρυσής τους ηλικίας.

Αυτός είναι ο βίαιος, δολοφονικός κόσμος που ο Μπιλ Γκέιτς και οι συνεργάτες του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι αποφασισμένοι να αναπτύξουν στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς τους. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει η σατανική λογική τους η νέα κανονικότητα.

Αν αναρωτιέστε τι άλλο έχουν στο μανίκι τους, αξίζει να προσέξετε τι συνέβη στο G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας αυτή την εβδομάδα.

Η G20 είναι μια σύνοδος κορυφής στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των σημαντικότερων οικονομιών του κόσμου, και πρόκειται για ένα μείγμα χωρών που θεωρούνται “προηγμένες” ή “αναπτυσσόμενες”.

Πέρα από τις αίθουσες όπου οι παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες κάθονται και συζητούν διάφορα θέματα, υπάρχουν δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις όπου συναντώνται οι λεγόμενοι “αξιωματούχοι”.

Όπως ρώτησε ο James Melville στο Twitter, γιατί ο Bill Gates και ο Klaus Schwab συμμετείχαν στην G20; Κανείς δεν τους ψήφισε. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δηλώνουν ότι όποιος θέτει αυτή την ερώτηση είναι θεωρητικός συνωμοσίας. Αλλά είναι μια απολύτως θεμιτή ερώτηση.

 

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και νέος αυτοκράτορας του Twitter, Elon Musk, ήταν επίσης παρών εκεί, λίγο πριν υπαναχωρήσει πλήρως από τις υποσχέσεις του να μετατρέψει το Twitter σε πλατφόρμα ελεύθερης έκφρασης. Ο Μασκ είχε δηλώσει κάποτε ότι είναι “απολυταρχικός της ελευθερίας του λόγου”. Τώρα αρνείται κατηγορηματικά να επαναφέρει τον λογαριασμό του Alex Jones και προειδοποιεί ότι “ελευθερία του λόγου δεν σημαίνει ελευθερία της εμβέλειας”.

Ο Musk εμφανίστηκε στο G20 μαζί με τις πιο καθιερωμένες προσωπικότητες της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, όπως ο Bill Gates και ο Klaus Schwab, ο οποίος έχει ήδη χρησιμοποιήσει το φόρουμ για να δώσει οδηγίες στους παγκόσμιους ηγέτες να αρχίσουν την αναδιάρθρωση της παγκόσμιας οικονομίας σύμφωνα με το τεχνοκομμουνιστικό όραμα του WEF.

Poiow k;alese ayt;a ta kn;odala

Από την πλευρά του, ο Γκέιτς χρησιμοποιεί το φόρουμ για να ενημερώσει τους παγκόσμιους ηγέτες ότι οι επιτροπές θανάτου θα είναι αναγκαίες στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να τερματιστεί η ζωή των ασθενών και των ασθενών λόγω του “πολύ, πολύ υψηλού ιατρικού κόστους”.

Φυσικά, οι “επιτροπές θανάτου” του Γκέιτς έχουν να κάνουν με την εμμονή της παγκοσμιοποιητικής ελίτ με την αποανάπτυξη.

Τα σχέδια του Μπιλ Γκέιτς για τα “πάνελ θανάτου” αντικατοπτρίζουν τη γλώσσα που χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σχετικά με την ευθανασία και τη διαβολική νέα λύση της καναδικής κυβέρνησης για την επίλυση του πληθωρισμού, των αστέγων, της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας και της έλλειψης τροφίμων – ευθανασία για τους φτωχούς.

Το καθεστώς Τριντό λέει ότι τώρα προσφέρεται να πληρώσει για την ευθανασία ανθρώπων που είναι “πολύ φτωχοί για να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια”.

Η κάθοδος του Καναδά στη βαρβαρότητα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η καναδική κυβέρνηση έχει διεισδύσει πλήρως από το WEF. Ο πρωθυπουργός Justin Trudeau και η αναπληρώτριά του Chrystia Freeland είναι και οι δύο Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του WEF που έχουν πουλήσει πλήρως την ψυχή τους στον Klaus Schwab και το όραμά του για το μέλλον.

Και μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό το όραμα περιλαμβάνει την αποψίλωση του κόσμου. Οι τεχνοκράτες που είναι υπεύθυνοι στο WEF είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το σχέδιό τους να δολοφονήσουν την πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού που απλά δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν γι’ αυτό.

Σε ποιο σημείο πρέπει να σταματήσουμε και να πούμε “αρκετά”; Πόσες φορές πρέπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να δηλώσει τις σκοτεινές του προθέσεις πριν ο κόσμος σταματήσει και ακούσει;

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, ο Yuval Noah Harari, έχει μια ιστορία στο να λέει δυνατά το ήσυχο κομμάτι, και τον περασμένο μήνα παραδέχτηκε αυτό που πολλοί άνθρωποι υποπτεύονταν εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τον Χαράρι, ο οποίος προωθούσε το νέο του βιβλίο, το μεγάλο πολιτικό ερώτημα του 21ου αιώνα για τους κυβερνώντες είναι: “Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;”.

Και δεν είναι καν η πρώτη φορά που ο Yuval Noah Harari αφήνει να διαρρεύσει σχετικά με τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα δήλωσε ότι το WEF θεωρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού άχρηστη και παρωχημένη.

Σύμφωνα με τον Harari, οι λεγόμενοι “κοινοί άνθρωποι” έχουν δίκιο να φοβούνται ένα μέλλον στο οποίο θα γίνουν “περιττοί”.

Τα σχόλια του Harari είναι βαθιά ανησυχητικά, διότι όταν τοποθετούνται σε συνδυασμό με τα σχόλια άλλων συμβούλων του WEF, όπως ο Bill Gates και η επιθυμία του για “επιτροπές θανάτου”, γίνεται σαφές ότι έχουν στο μυαλό τους τη μαζική δολοφονία.

Πόσα στοιχεία απαιτούνται για να γίνει μια θεωρία συνωμοσίας συνωμοσιολογικό γεγονός;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ:

ΠΗΓΗ: newspunch.com και https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bb-%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%b9%cf%84%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7-2/

Σ.γ.: Ποιος προσκάλεσε αυτά τα κνόδαλα στη σύναξη των G20; Πότε ψηφίστηκαν αυτά τα απάνθρωπα κτήνη Bill Gates, Elon Musc Klaus Swabb και λοιποί Μένγκελε από τους λαούς του πλανήτη; Μήπως σε αυτούς πρέπει να γίνουν πειράματα ευθανασίας; Μπρος λοιπόν ας προχωρήσετε ενωμένοι οι λαοί της γης σε μια 2η Νυρεμβέργη για ν’ απαλλαγούμε από μερικές χιλιάδες καθάρματα και τους συνοδοιπόρους τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.