Επιπόλαια συμπεράσματα και υποτίμηση της προσωπικότητας από φυσιογνωμιστές.

Τρία με πέντε χρόνια στην ψυχανάλυση δεν επαρκούν για να γνωρίσεις τα βάθη μιας ψυχής, πολύ περισσότερο να την βοηθήσεις να ωριμάσει και να φτάσει στο γνώθι σ΄αυτόν.

Αλίμονο αν βγάζουμε συμπέρασμα για έναν άνθρωπο τι προσωπικότητα είναι και τι χαρίσματα έχει, από τις γραμμές του προσώπου, της μύτης και το πηγούνι του.

Χαμός στο Οpen με τις «φυσιογνωμιστικές» αναλύσεις του Ε.Γεωργουλάκη για τον π.Αντώνιο

Είναι ο «φυσιογνωμιστής» που έλεγε πως ο Κ.Μητσοτάκης είναι επιπέδου… Ιούλιου Καίσαρα

Χαμός στο Οpen με τις «φυσιογνωμιστικές» αναλύσεις του Ε.Γεωργουλάκη για τον π.Αντώνιο

Θερμό επεισόδιο είχαμε σήμερα μεταξύ του «φυσιογνωμιστή» Evan Γεωργουλάκη και του Γιώργου Καραμέρου στον αέρα του Open γιατί ο πρώτος βγάζει ενόχους και… ηγέτες κρίνοντας αυθαίρετα την φάτσα τους.

Έτσι το 2019 έβγαλε ηγετάρα τον… Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα βγάζει ένοχο τον… πάτερ Αντώνιο.

Να πούμε πως τον πρώτο τον κρίνει η Ιστορία και τον δεύτερο θα τον κρίνει η Δικαιοσύνη.

Όλα τ’άλλα είναι εκ του πονηρού. Πάντως και αυτό κατάντια είναι για μία χώρα που θέλει να ονομάζεται δημοκρατική.

Τον κύριο Γεωργουλάκη τον είχαμε γνωρίσει κατά την προεκλογική περίοδο του 2019, όταν έβγαινε στα κανάλια, στα δελτία ειδήσεων μάλιστα, για να αποθεώσει την φυσιογνωμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάζοντας τον – λόγω των χαρακτηριστικών του προσώπου του – ως ηγέτη επιπέδου Ιουλίου Καίσαρα.

Στο μόνο που μοιάζει στον Ιούλιο Καίσαρα ο Κ.Μητσοτάκης είναι πως μεγάλο μέρος της κοινωνίας φωνάζει κάθε μέρα «morituri te salutant» (oι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν) λόγω της εξαθλίωσης που τους έχει επιβάλει.

Σήμερα το πρωί όμως στο Open, στο πάνελ βρισκόταν ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είπε αυτό που θέλει να πει εδώ και χρόνια κάθε Έλληνας με νοημοσύνη, αλλά δυστυχώς η τηλεόραση δεν έχει αυτιά…

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/xamos-sto-open-me-tis-fysiognomistikes-analyseis-tou-e-georgoulaki-gia-ton-p-antonio/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.