Χαμένοι, τώρα δεν σας απομένει παρά να ψηφίσετε το σύμφωνο συμβίωσης για την κτηνοβασία

Αυτό που νομοθετείτε αυτό τελικά θα εισπράξετε μαζί με τα αναθέματα της Ιστορίας αποκυήματα εχιδνών. Σε λίγο μη διστάσετε ΧΑΜΕΝΟΙ να αναστήσετε και την ειδωλολατρεία μαζί με την λατρεία του φαλλού.

Αυτό που νομοθετείτε αυτό τελικά θα εισπράξετε οσφυοκάμπτες της Βουλήξς, μαζί με τα αναθέματα της Ιστορίας, αποκυήματα εχιδνών. Σε λίγο μη διστάσετε ΧΑΜΕΝΟΙ να αναστήσετε και την ειδωλολατρεία μαζί με την λατρεία του φαλλού. Σας αξίζει για την ακατάσχετη πτώση σας.

Πτώματα της μητρυιάς Ευρώπης, αποκυήματα εχιδνών, σοδομίτες των παιδιών της Ελλάδας, τώρα δεν σας μένει παρά να ψηφίσετε το νόμο περί νόμιμης συνεύρεσης σε οίκο ανοχής ζώων όπου ελεύθερα θα προωθείτε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας γιατί όχι, και τον εαυτό σας, στην κτηνοβασία.

Αυτά όλα για μην πληρώνετε πρόστιμα (στην κυριολεξία εμείς τα πληρώνουμε, εσείς απλά κερδίζετε από δαύτη, τους παχυλούς μισθούς σας) στη γηραιά, έκφυλη μαμά σας.
Και βρήκατε τον πιο κατάλληλο καιρό για να πάρετε τη βδελυρή σας απόφαση.
Παραμονές Χριστουγέννων.

Πόσο θα χαίρετε ο αρχηγός σας και ηγέτης σας, ο αόρατος διάολος, πανάξιοι οπαδοί του, και προσκυνητές του, την ίδια ώρα που ο λαός σας ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει τροφή και σεις αχαμνοί υποκριτές, δαιμονοκατειλημμένοι, λέγετε πως τον σκέφτεστε. Bullshit αυτά που τον ταΐζατε τόσα χρόνια, άφθονα bullshit, τώρα (εδώ και έξι χρόνια) ξεκαθαρίζει στην κυριολεξία αυτό που ήσασταν πάντα και θα παραμείνετε.

Ένας όλισβος για τον χαίνοντα γαστρεντερικό σωλήνα σας που συνηθισμένος στην ακρασία, όλα τα καταβροχθίζει άπληστα και τα χωνεύει. Αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο θα σας αποδώσει μια μέρα ο γνήσιος, ο αυθεντικός, ο ηρωϊκός και ουδέποτε θνήσκων Έλληνας. Είναι ζήτημα χρόνου…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.