Έλληνες κι Ελληνίδες, από αυτή τη μικρή εστία φωτός κι ελευθερίας σας ζητούμε ετοιμαστείτε, ενωθείτε, έρχονται τα χειρότερα!

Δείτε το ντοκιμαντέρ αυτό. Ας προσευχηθούμε στον ερχόμενο Σωτήρα να μας λυπηθεί και ας φτιάξουμε μικρές κοινότητες-ενορίες αδελφοποιημένες με κοινό ταμείο, ανεξάρτητες από το σατανικό κατεστημένο που προσπαθεί να μας ελέγξει σε απόλυτο βαθμό. Αν δεν το κάνουμε οι ημέρες μας είναι μετρημένες τόσο για μας όσο και για τις επόμενες γενεές.

https://rumble.com/v1xzd6c-117543540.html

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ (Ντοκιμαντέρ – GR Subs)

Published November 30, 2022 4,882 Views

Το δίκτυο Στιού Πίτερς παρουσιάζει την ταινία ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ, από τους βραβευμένους σκηνοθέτες Matthew Skow και Nicholas Stumphauzer.

Είναι οι δημιουργοί των ταινιών WATCH THE WATER και THESE LITTLE ONES, και τώρα παρουσιάζουν μια συγκλονιστική παρουσίαση της αλήθειας για τη μεγαλύτερη συνεχιζόμενη μαζική γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Από τότε που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, ένα νέο φαινόμενο παρατηρείται σε κάθε χώρα του κόσμου: αμέτρητοι απόλυτα υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά. Μεγάλος αριθμός αθλητών, πιλότων αεροπλάνων, οδηγών λεωφορείων, διασημοτήτων, προσωπικοτήτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης… καταρρέουν ξαφνικά, πολλοί μπροστά στην κάμερα! Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτει εκατομμύρια σελίδες, αφιερωμένες σε αυτό το φαινόμενο.

Η ταινία “Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ” δείχνει επίσης τι βρίσκεται στις φλέβες αυτών των ανθρώπων… καθαρή φρίκη.

Αυτή η ταινία δεν είναι για τους λιπόψυχους, καθώς είναι μια χωρίς λογοκρισία έκθεση του τρόμου που προκαλείται στην ανθρωπότητα από τις πειραματικές ενέσεις.

Πρόκειται για αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι πράγματι οι ενέσεις αποτελούν μέρος μιας ατζέντας μαζικού αποπληθυσμού.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ: https://bit.ly/3Ud8qTX

————————

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.