Σας περνάει από το μυαλό ότι όλα τα ΜΜΕ είναι συντονισμένα κατά ενός αθώου;

Από την Μαρινα Μπεναρδή μέσω viber λάβαμε την πιο κάτω αποκαλυπτική επιστολή για τον πατέρα Αντώνιο

Παρακολουθώ τον πατέρα Αντώνιο χρόνια. Το θέμα άρχισε να στραβώνει όταν ο παπάς πήρε θέση κατά της λαθρομετανάστευσης και των δομών στη Χίο και παντού, Ήθελαν να κάνουν τη δομή μεταναστών δίπλα ακριβώς από την κιβωτό σε ένα απόμερο μέροες στην κορυφή ενός βουνου.

Ο πατήρ έστειλε επιστολή στο υπουργείο αλλά και στις τοπικές αεχές λέγοντας ότι είναι επικίνδυνο γιατί οι πρόσφυγες θα είναι κυρίως άντρες και αφύλακτοι.

Το αποτέλεσμα να εισπράξει μήνυση από το  παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Ταλαιπωρήθηκε αλλά αθωώθηκε,

Ο π. Αντώνιος μηνύθηκε από τον πανελλήνιο μηνυτή Δημητρά ως ρατσιστής κ.λπ. μαζί με άλλους που αναδημοσίευσαν το άρθρο του

Ήταν στο πλευρό των Χιωτών τότε με τις αντιδράσεις στα νησιά για την λα@@θμετανάστευση τότε που η κυβέρνηση έστειλε 7 διμοιρίες ΜΑΤ και έπεσε πολύ ξύλο, γέμισε το νοσοκομείο το ήδη γεμάτο γιατί κάθε πρόσφυγας είχε πιάσει και ένα κρεβάτι γιατί πονούσε η κοιλιά του.

Μετά δεν τους έκανε τη χάρη να εμβολιάσει τα παιδιά (στις δομές). Σ.γ.: Καταλαβαίνετε τίποτα και μόνο από αυτό;)

Μετά είναι το σχέδιο της εβραϊκής υπερδομής που θέλει να κάνει σύζυγος πολιτικού. Είναι και τα λεφτά πολλά.

Πρέπει όλες οι δομές αυτές να κλείσουν.

Άρχισαν με το Λύριο ορφανοτροφείο το οποίο ταλαιπωρήθηκε αλλά δικαιώθηκε, μετά με το Χαμόγελο του Παιδιού που ακόμα έχει προβλήματα, τώρα έπιασαν την Κιβωτό. Το κτίριο ΤΕΦΑ που ήταν να το πάρει η Κιβωτός τώρα θέλει να το πάρει η εταιρεία του Γεραπετρίτη. Έβαλαν διευθύντρια της Κιβωτου τη σύζυγό του εφοπλιστή που έφαγε τα λεφτα από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και οποίος καταδικάστηκε βέβαια.

Αυτός που καταγγέλει ασέλγεια με δύο ακόμη έκλεψαν 30.000 ευρώ από την Κιβωτό του Βόλου (τόσο αξιόπιστος μάρτυρες έχουνε) και ο γυμναστής ήταν βάρδια.

Τώρα για τις φωνές τα χαστούκια και την απομόνωση ο πάτερ Αντώνιος έχει μαζέψει καθε καρυδιάς καρύδι. Και εμείς έχουμε δύο τρία παιδιά και δεν μπορούμε να τα κουμαντάρουμε και δέρνουμε και τιμωρούμε και βέβαια δουλειές τους μαθαίνουμε μέσα στο σπίτι όπως και αυτός μέσα στη δομή.

Σχόλιο από Μαρίνα Μπεναρδή

Χίος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.