Και νέα στοιχεία που αντικρούουν τα αναξιόπιστα ΜΜΕ, τα κανάλια και την κρατική ΤV υπέρ του πατρός Αντωνίου.

Στα πνευματικά μονοπάτια γράφτηκε:

Μετά τον πλήρη έλεγχο στους λογαριασμούς του π. Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας, προκύπτει ότι όλοι οι λογαριασμοί ανήκουν στη Κιβωτό του κόσμου και ουδείς στον Πατέρα Αντώνιο, εκτός από τον κοινό λογαριασμό τους 130.000 ευρώ από πώληση κατοικίας στην Αρτέμιδα, της μισθοδοσίας του Πατέρα Αντωνίου και τις οικονομίες της πρεσβυτέρας.

Επίσης η σακούλα με τα 15 κιλά χρυσό ήταν τελικά φο μπιζου όπου τα προόριζαν για δώρα στα κορίτσια της δομής.

Μυστική κρύπτη με χρηματοκιβώτιο δεν προκύπτει από πουθενά μετά από δήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά τα ΜΜΕ έλεγαν ψέματα.

Επίσης η περιβόητη Πόρσε ήταν τελικά ένα ΚΙΑ εικοσαετίας, και επίσης η πολυτελής μεζονέτα που βλέπαμε στους δέκτες μας ήταν παραπλανητική μιας και ακριβώς δίπλα ήταν το πουλημένο ακίνητο που αναφέρεται λίγο παραπάνω.

Τέλος κατηγορήθηκε ο π. Αντώνιος μέχρι ότι δεν φοράει τον Σταυρό του φανερά.
Μα ο Σταυρός δεν είναι κόσμημα προς θαυμασμό, ο Σταυρός τού Χριστού μας φοριέται από έξω μόνο όταν ο κάθε ιερέας ιερουργεί μυστήρια, ή τελεί Θεία Λειτουργία.

Όλα τα παραπάνω που αποδεικνύουν την αθωότητα του Πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας δεν την έδειξε κανένα μέσον μαζικής ενημέρωσης.

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση μιας η λάσπη είναι ο φυσικός τους χώρος.
Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Η Ορθοδοξία μας θα δεχτεί μεγάλα χτυπήματα, αλλά δεν φοβόμαστε τίποτα μιας και έχουμε δίπλα μας στον πόλεμο αυτό τον Κύριο και Θεό μας Ιησού Χριστό και την Επουράνια μας Μητέρα Παναγία και όλες τις προσευχές των Αγίων, Οσίων, Ευαγγελιστών, Προφητών και Πατέρων της Ορθοδοξιας μας.
Ζει Κύριος ο Θεός μας και θα ζει αιωνίως.
Αμήν.

Είναι αλήθεια αυτά ;

ΠΗΓΗ:https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&p=372018

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.