Το άτυπο αλλά υποχρεωτικό lockdown θα προχωρήσει, είτε άρεσε στον κόσμο είτε όχι. Θέλετε δεν θέλετε του Νώε Χαράρε θα περάσει παθητικές, αδρανοποιημένες από τον τρόμο και την αίσθηση αδυναμίας που σας προκαλούμε κότες!

Γειτονιές 15 λεπτών – ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ θα πηγαίνεις αλλού – ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ και ΠΙΚΡΗ δικαίωση Λιακόπουλου

ΑΟΡΑΤΑ ΤΕΙΧΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!!!Σοκαριστικό;;; Τα λέει ο Λιακόπουλος;;;
Την τριλογία των νέων του βιβλίων την πήρατε;;; Σ.γ.: Κι αν τα πήρατε τα διαβάσατε; Πολύ αμφιβάλλουμε κότες και σκνίπες της μάζας όπως σας κατάντήσαμε, πάντα για το καλό σας φυσικά!

Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για ανοιχτό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ζώνες γειτονιάς 15 ΛΕΠΤΩΝ που οι πολίτες δεν μπορούν να φύγουν χωρίς την άδεια της κυβέρνησης με πρόσχημα το μποτιλιάρισμα

Φυσικά, αυτές οι ζώνες θα παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο για να ζήσει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια για να εισέλθουν σε άλλες γειτονιές. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΝΕΣ;;;

Όπως αναφέρει σε σχετικά πρόσφατο επώνυμο ρεπορτάζ της η Oxford Mail:

Τα οδοφράγματα που εμποδίζουν τους περισσότερους αυτοκινητιστές να περάσουν από το κέντρο της πόλης της Οξφόρδης θα χωρίσουν την πόλη σε έξι γειτονιές «15 λεπτών», δήλωσε ένας επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου.

Και επέμεινε ότι το αμφιλεγόμενο σχέδιο θα προχωρήσει, είτε άρεσε στον κόσμο είτε όχι.

Ο Ντάνκαν Ένραιτ, μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Συμβουλίου της κομητείας του Οξφορντσάιρ για την στρατηγική ταξιδιών και ανάπτυξης, εξήγησε τις προτάσεις κυκλοφορίας σε μια συνέντευξη στους The Sunday Times.

Είπε ότι τα φίλτρα θα μετατρέψουν την Οξφόρδη σε «μια πόλη 15 λεπτών» με τοπικές υπηρεσίες σε μικρή ακτίνα με τα πόδια.

Ο κ. Enright είπε: «Στόχος είναι να διασφαλίσεις ότι θα έχεις ένα κοινοτικό κέντρο που έχει όλες αυτές τις βασικές ανάγκες, το μπουκάλι γάλα, το φαρμακείο, τον γενικό γιατρό, τα σχολεία που χρειάζεσαι για να έχεις μια γειτονιά 15 λεπτών».

Ο στόχος είναι να μειωθεί η κίνηση στο κέντρο της πόλης και να γίνει πιο ευχάριστη η ζωή στην πόλη, αλλά οι επικριτές λένε ότι τα σχέδια θα επηρεάσουν αρνητικά τις επιχειρήσεις και την οικονομία του κέντρου της πόλης.

Ο κ. Enright είπε στους Sunday Times: «Όλο αυτό θα συμβεί σίγουρα».

Τα νέα φίλτρα κυκλοφορίας στην οδό St Cross Road, Thames Street, Hythe Bridge Street και St Clements θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Δύο ακόμη φίλτρα στη Marston Ferry Road και στο Hollow Way θα λειτουργούσαν από Δευτέρα έως Σάββατο.

Οι άνθρωποι θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη γειτονιά τους και μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια οδήγησης και σε άλλες γειτονιές, για έως και 100 ημέρες το χρόνο. Αυτό ισοδυναμεί με κατά μέσο όρο δύο ημέρες την εβδομάδα.

Η εναλλακτική είναι να βγείτε στον περιφερειακό δρόμο και μετά να επιστρέψετε στον προορισμό.

Το πολύ τρεις άδειες θα επιτρέπονται σε ένα νοικοκυριό όταν υπάρχουν πολλοί ενήλικες με αυτοκίνητα εγγεγραμμένα στην διεύθυνση.

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/nea-taxh/geitonies-15-lepton-mono-me-adeia-tha-pig/

Οxford set to cut its famous traffic jams by degrees

The university city will be divided into six districts, and motorists will get fined if they leave their neighbourhood too often
Under the scheme proposed by the council, residents could drive to other districts on 100 days a year
Under the scheme proposed by the council, residents could drive to other districts on 100 days a year

It is famous as the home of Britain’s oldest university and students on bicycles — but Oxford is known to its residents for its gridlocked traffic.

Now the council is fighting back with plans to divide the city into six districts from next August with strict rules on how often motorists can drive outside their neighbourhood.

Duncan Enright, the Oxfordshire county councillor leading the policy, said: “Oxford is a medieval city with roads that I can’t even believe were that brilliant during the days of horse and cart. The traffic problems in Oxford are not new, and we are determined to do something about it.”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.