ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ή ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!

Όλα αυτά για το καλό μας, ελπίζοντας στον άμεσο θάνατό μας!

Νέα ΒΙΝΤΕΟ για τις «Πόλεις 15 λεπτών»: Βάζουν «ΑΟΡΑΤΑ ΤΕΙΧΗ Βερολίνου» ανάμεσα στους ανθρώπους

Πόλεις κλουβια για σας και τα παιδιά σας

Στην αρχή θα πηγαίνεις γύρω-γύρω χωρίς άδεια – ΜΕΤΑ;;;

Τα νέα σχέδια του συμβουλίου της βρετανικής κομητείας του Oxfordshire για τις «πόλεις των 15 λεπτών» κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς το θέμα κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικό.

Θα είσαστε ευτυχισμένη στα δανεικά κλουβια σας!

Όπως είχε γράψει το ΕΛ, «μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για ανοιχτό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ζώνες γειτονιάς 15 ΛΕΠΤΩΝ που οι πολίτες δεν μπορούν να φύγουν χωρίς την άδεια της κυβέρνησης με πρόσχημα το μποτιλιάρισμα.

Φυσικά, αυτές οι ζώνες θα παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο για να ζήσει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια για να εισέλθουν σε άλλες γειτονιές». 

Λεπτομέρειες για τα «αόρατα τείχη του Βερολίνου», ΕΔΩ!

Τώρα λένε πως «οι κάτοικοι δε θα περιοριστούν στην περιοχή τους, ούτε θα χρειάζονται ειδική άδεια για να μετακινηθούν μέσα στην πόλη. Όλοι θα μπορούν να περάσουν φίλτρα κυκλοφορίας, με εξαίρεση μερικές ώρες της ημέρας που θα χρειάζεται να ακολουθούν διαφορετική διαδρομή (π.χ. περιφερειακή οδό) αν η μετακίνηση γίνεται με αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι κάτοικοι της Οξφόρδης και των γύρω περιοχών θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση άδειας οδήγησης μέσω των φίλτρων κυκλοφορίας έως και 100 ημέρες τον χρόνο. Εάν οι άδειες αυτές εξαντληθούν, θα μπορούν και πάλι να μετακινηθούν σε οποιονδήποτε προορισμό θέλουν απλά χρησιμοποιώντας άλλη διαδρομή».

Πάντως σε αυτές τις νέες «έξυπνες» συνοικίες, λέγεται, ότι τα περισσότερα οικιακά είδη πρώτης ανάγκης θα είναι προσβάσιμα με ένα τέταρτο της ώρας με τα πόδια ή με το ποδήλατο, επομένως οι κάτοικοι δεν θα χρειάζονται αυτοκίνητο.

Έτσι θα καταντήσετε από την ακινησία

Για να συνηθίζουν τους ανθρώπους σε περιορισμένο χώρο, οι νεοταξίτες διεθνιστές (σ.γ.:δήθεν υπέρ της μη κλιματικής αλλαγής) προωθούν την ιδέα ότι αυτές οι πόλεις θα «σώσουν τον πλανήτη» και θα βοηθήσουν όλη την ανθρωπότητα . Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Βρετανία και στις ΗΠΑ, «δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για να περιορίσουν, να εξαναγκάσουν, να επιβάλουν πρόστιμα, να τιμωρήσουν, να παρακολουθούν τους πολίτες και να περιορίσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των κατοίκων».

ή έτσι παθητικά σκλαβάκια!

Δείτε νέα βίντεο από την σημαντική αυτή εξέλιξη που σηματοδοτεί πολλά και σίγουρα θα αποτελέσει πρότυπο για τις πόλεις της Ευρώπης:

Όπου νάναι θα μας το επιβάλλουν και οι δικές μας πολιτικές μαριονέτες (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κ.λπ, της ΕΛΙΤ τον Κλάους Σβαμπ. Μπίλη Γκαίητς, Τζωρτζ Σόρος, Ροκφέλλερ, Ροθτσάϊλντ, και λοιπά σατανικά κατασκευάσματα του κ@λου

 

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/nea-taxh/nea-vinteo-gia-tis-poleis-15-lepton-va/

Σ.γ.: Μς λίγα λόγια, με την έκρηξη μια σκόπιμης πανδημίας τύπου Marburg π.χ.  θα πεθαίνουνουμε κατά χιλιάδες μέσα στα κλουβια των πόλεων των 15 λεπτών σαν τις κότες με τις εποζωοτίες

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.