Τι συμβαίνει κι έχουμε τις υψηλότερες αυξήσεις θανάτων που περιλαμβάνουν ενήλικες σε ηλικία εργασίας, 25 έως 54 ετών και παιδιά κάτω των 4 ετών;

Τα Covid Jabs διέγραψαν τα κέρδη υγείας 25 ετών

3 Ιανουαρίου 2023

Ξεχάστε τον COVID, οι υπερβολικοί θάνατοι έχουν πλέον απογειωθεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι στο απόγειο της πανδημίας – ειδικά για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, όπου οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 40% το τρίτο τρίμηνο του 2021.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Οι Αμερικανοί έχασαν σχεδόν τρία χρόνια προσδόκιμου ζωής μεταξύ 2020 και 2021. Το 2019, η μέση διάρκεια ζωής των Αμερικανών όλων των εθνοτήτων ήταν 78,8 χρόνια. Μέχρι το τέλος του 2020, είχε πέσει στα 77,0 έτη και στο τέλος του 2021 ήταν 76,4
  • Από το 2020 έως το 2021, τα ποσοστά θανάτων αυξήθηκαν για κάθε ηλικιακή ομάδα 1 έτους και άνω. Οι ηλικιακές ομάδες με τις υψηλότερες αυξήσεις περιλαμβάνουν ενήλικες σε ηλικία εργασίας, 25 έως 54 ετών και παιδιά κάτω των 4 ετών
  • Οι κύριες αιτίες θανάτου το 2021 ήταν οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και ο COVID-19, και οι τρεις ήταν υψηλότερες το 2021 από ό,τι το 2020. Ο ακούσιος τραυματισμός και το εγκεφαλικό επίσης αυξήθηκαν σημαντικά το 2021
  • Οι καρδιακές παθήσεις, το εγκεφαλικό επεισόδιο και ο καρκίνος είναι όλα πλέον γνωστές παρενέργειες των εμβόλων για τον COVID. Οι ακούσιοι τραυματισμοί μπορεί επίσης να οφείλονται στους πυροβολισμούς, καθώς μπορεί εύκολα να τραυματιστείτε εάν λιποθυμήσετε ή υποστείτε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό ενώ κάνετε σχεδόν οτιδήποτε
  • Εάν τα εμβόλια για τον COVID λειτούργησαν, θα περιμένατε να μειωθεί η υπερβολική θνησιμότητα, ωστόσο δεν είναι αυτό που βλέπουμε. Δεν βλέπουμε επίσης μαζικούς θανάτους από τον COVID.
  • Ο μόνος σαφής παράγοντας που μπορεί να εξηγήσει αυτές τις αποκλίσεις είναι η μαζική ένεση με μια πειραματική τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων

Τον Αύγουστο του 2022, κυκλοφόρησαν προσωρινές εκτιμήσεις για το προσδόκιμο ζωής 1 , 2 για το 2021, δείχνοντας ότι οι Αμερικανοί είχαν χάσει σχεδόν τρία χρόνια προσδόκιμου ζωής το 2020 και το 2021. Τον Δεκέμβριο του 2022, η οριστική έκθεση θνησιμότητας 3 επιβεβαίωσε αυτά τα συγκλονιστικά δεδομένα.

Συγκλονιστική πτώση του προσδόκιμου ζωής στις ΗΠΑ

Το 2019, η μέση διάρκεια ζωής των Αμερικανών όλων των εθνοτήτων ήταν 78,8 χρόνια. 4 Μέχρι το τέλος του 2020, είχε πέσει στα 77,0 έτη 5 και μέχρι το τέλος του 2021, ήταν 76,4. 6 Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην οριστική έκθεση θνησιμότητας των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ για το 2021: 7

«Το 2021, το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση ήταν 76,4 χρόνια για τον συνολικό πληθυσμό των ΗΠΑ — μείωση 0,6 ετών από 77,0 χρόνια το 2020… Για τους άνδρες, το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε κατά 0,7 έτος από 74,2 το 2020 σε 73,5 το 2021. Για τις γυναίκες, το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε κατά 0,6 έτος από 79,9 το 2020 σε 79,3 το 2021… Από το 2020 έως το 2021, τα ποσοστά θανάτων αυξήθηκαν για κάθε ηλικιακή ομάδα 1 έτους και άνω…»

Όπως είπε ο καθηγητής υγείας πληθυσμού του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, ο Δρ. Στίβεν Γουλφ, στο USA Today, 8 «Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ιατρικές πρόοδοι του περασμένου τέταρτου αιώνα έχουν διαγραφεί».

Το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες

Τα ποσοστά θανάτων ανάλογα με την ηλικία αυξήθηκαν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ως εξής: 9

Epoch Times Photo

Όπως μπορείτε να δείτε, κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει εδώ. Ενώ το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, οι ηλικιακές ομάδες με τις υψηλότερες αυξήσεις στη θνησιμότητα ήταν οι ενήλικες σε ηλικία εργασίας, 25 έως 54 ετών, ακολουθούμενοι από τα παιδιά μεταξύ 1 και 4 ετών.

Τι σκοτώνει τους νεότερους Αμερικανούς;

Οι κύριες αιτίες θανάτου το 2021 ήταν οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και ο COVID-19, και οι τρεις ήταν υψηλότερες το 2021 από ό,τι το 2020. 10 Ο ακούσιος τραυματισμός και το εγκεφαλικό επίσης αυξήθηκαν σημαντικά το 2021.

Οι καρδιακές παθήσεις, το εγκεφαλικό επεισόδιο και ο καρκίνος είναι όλα πλέον γνωστές παρενέργειες των εμβόλων για τον COVID. Οι ακούσιοι τραυματισμοί μπορεί επίσης να οφείλονται στους πυροβολισμούς, καθώς μπορεί εύκολα να τραυματιστείτε εάν λιποθυμήσετε ή υποστείτε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό ενώ κάνετε σχεδόν οτιδήποτε.

Ο Woolf, ωστόσο, πιστεύει ότι τα χαμηλά ποσοστά εμβόλιο COVID-19 και η γενική κακή υγεία των Αμερικανών ευθύνονται για την αυξημένη θνησιμότητα. Εκτός από την παράβλεψη του γεγονότος ότι οι κύριες αιτίες θανάτου είναι οι παρενέργειες των εμβολίων COVID, οι ενήλικες και τα παιδιά σε ηλικία εργασίας είναι επίσης, συγκριτικά, οι πιο υγιείς ομάδες γενικά και θα πρέπει να έχουν χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, αλλά κυρίως οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος.

Και, δεδομένου ότι έχουν πολύ μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν από COVID στην πρώτη θέση (σε σύγκριση με τους ηλικιωμένους), ένα ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμένων εναντίον του COVID σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι απίθανο να έχει κάνει μια τόσο τεράστια διαφορά.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του CDC, 11 84 τοις εκατό των ατόμων ηλικίας 25 έως 49 ετών έλαβαν τουλάχιστον μία δόση και το 71 τοις εκατό θεωρείται «πλήρως «εμβολιασμένο». Στην κατηγορία 50 έως 64 ετών, είναι 95 τοις εκατό και 83 τοις εκατό αντίστοιχα. . Στην κατηγορία 65 ετών και άνω, το 95 τοις εκατό έλαβε τουλάχιστον μία δόση και το 93 τοις εκατό είναι «πλήρως «εμβολιασμένοι», επομένως δεν είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ποσοστά όσων έλαβαν τα εμβόλια.

Το «Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου» μπορεί να μειώνει το προσδόκιμο ζωής

Ο COVID-19 είναι μια απίθανη αιτία για την ταχεία μείωση του προσδόκιμου ζωής για το απλό γεγονός ότι δεν συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας. Η υπερβολική θνησιμότητα είναι ένα στατιστικό στοιχείο που σχετίζεται αλλά χωρίζει από το προσδόκιμο ζωής.

Αναφέρεται στη διαφορά μεταξύ των παρατηρούμενων αριθμών θανάτων (από όλες τις αιτίες) κατά τη διάρκεια μιας δεδομένης χρονικής περιόδου, σε σύγκριση με τον αναμενόμενο αριθμό θανάτων με βάση ιστορικά πρότυπα, όπως ο μέσος όρος της προηγούμενης πενταετίας. (Τύπος: οι αναφερόμενοι θάνατοι μείον τους αναμενόμενους θανάτους ισοδυναμούν με υπερβολικούς θανάτους.)

Σε όλο τον κόσμο, η υπερβολική θνησιμότητα έχει αυξηθεί δραματικά από την έναρξη της πανδημίας και μόλις μια μέρα περνάει χωρίς να πεθάνει ξαφνικά ένας υγιής ενήλικας χωρίς προφανή αιτία. Άνθρωποι έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων, εν μέσω ομιλιών και κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Σαφώς, ένιωθαν αρκετά καλά για να πάνε στη δουλειά, σε μια εκδήλωση ή ένα εστιατόριο και κάτι τους έκανε να πεθάνουν ακαριαία χωρίς προειδοποίηση. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συνθέτουν αυτές τις υπερβολικές στατιστικές θανάτων. Δεν θα έπρεπε να είναι νεκροί, ωστόσο κάτι τους οδήγησε στο θάνατο.

Οι υπερβολικοί θάνατοι απογειώθηκαν μετά την κυκλοφορία του COVID-jab

Ενώ οι θετικοί στον COVID θάνατοι ήταν μέρος της εξίσωσης το 2020, οι υπερβολικοί θάνατοι πραγματικά απογειώθηκαν μετά την κυκλοφορία των εμβόλων για τον COVID, όχι κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας όπως θα περίμενε κανείς αν ο COVID-19 ήταν ο πραγματικός δολοφόνος. 12 Εξάλλου, γνωρίζουμε ήδη ότι ο «θάνατος COVID-19» σημαίνει απλώς ότι το άτομο βρέθηκε θετικό στον SARS-CoV-2 τη στιγμή του θανάτου ή λίγο πριν από αυτόν.

Εάν τα εμβόλια για τον COVID λειτούργησαν, θα περιμέναμε να μειωθεί η υπερβολική θνησιμότητα, ωστόσο δεν είναι αυτό που βλέπουμε. Δεν βλέπουμε επίσης μαζικούς θανάτους από τον COVID. Ο μόνος σαφής παράγοντας που μπορεί να εξηγήσει αυτές τις αποκλίσεις είναι η μαζική ένεση με μια πειραματική τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων.

Για τις ΗΠΑ, υπήρξαν 3.440.546 θάνατοι όλων των ηλικιών για το έτος 2020. 13 Οι αναμενόμενοι αριθμοί ήταν 3.028.959, δηλαδή υπερέβαινε το 13,6 τοις εκατό (411.587 πάνω από το αναμενόμενο). Το 2021 σημειώθηκαν 3.459.496 θάνατοι όλων των ηλικιών, ποσοστό 16,4% πάνω από τις προσδοκίες. Από τα μέσα Απριλίου 2022, το υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας ήταν ήδη στο 14,1%, με 1.041.538 αναφερόμενους θανάτους όλων των ηλικιών.

Εάν τα εμβόλια για τον COVID λειτούργησαν, θα περιμένατε να μειωθεί η υπερβολική θνησιμότητα, ωστόσο δεν είναι αυτό που βλέπουμε. Δεν βλέπουμε επίσης μαζικούς θανάτους από τον COVID. Ο μόνος σαφής παράγοντας που μπορεί να εξηγήσει αυτές τις αποκλίσεις είναι η μαζική ένεση με μια πειραματική τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων.

Περισσότεροι ενήλικες σε ηλικία εργασίας εξαναγκάστηκαν να κάνουν το τρύπημα

Τα δεδομένα ασφάλισης ζωής επιβεβαιώνουν ότι είναι ενήλικες σε ηλικία εργασίας που πεθαίνουν σε αριθμούς ρεκόρ, κάτι που μειώνει πραγματικά το προσδόκιμο ζωής. Το τρίτο τρίμηνο του 2021, το ποσοστό θνησιμότητας των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας (18 έως 64 ετών) ήταν 40 τοις εκατό υψηλότερο από τα προ-πανδημικά επίπεδα και αυτοί οι θάνατοι, και πάλι, δεν αποδίδονταν στον COVID.

Όπως σημειώθηκε από τον Δρ Robert Malone σε ένα άρθρο του Substack τον Ιανουάριο του 2022, 14 εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να δεχτούν τα τοξικά τρυπήματα COVID σε μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. Αυτή, πιστεύω, είναι η πραγματική απάντηση στο γιατί πεθαίνουν με δυσανάλογο ρυθμό.

Όσον αφορά τα παιδιά κάτω των 4 ετών, λοιπόν, οι τοξίνες τείνουν να είναι πιο επικίνδυνες για τα μικρότερα παιδιά, επομένως δεν είναι μεγάλο σοκ που το ποσοστό θνησιμότητας για τα παιδιά έχει αυξηθεί περισσότερο από το ποσοστό των ηλικιωμένων. Εξάλλου, τώρα δίνουμε αυτά τα τοξικά εμβόλια για τον COVID σε μωρά ηλικίας 6 μηνών.

Η χειραγώγηση δεδομένων κρύβει την πραγματική αιτία θανάτου

Όπως αναφέρθηκε, οι κύριες αιτίες θανάτου το 2021 ήταν οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και ο COVID-19. Η ανάλυση δεδομένων από το The Ethical Skeptic 15 – που αυτοαποκαλείται ως πρώην αξιωματικός πληροφοριών και στρατηγός και γνωρίζει – δείχνει ότι οι θάνατοι από καρκίνο τώρα χαρακτηρίζονται λανθασμένα ως θάνατοι από COVID. Η υποψία είναι ότι πρόκειται για μια προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος ότι τα εμβόλια COVID οδήγησαν σε ραγδαία αύξηση των ποσοστών καρκίνου.

Επτά από τους 11 κωδικούς Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (ICD) που παρακολουθούνται από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ – συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου – παρουσίασαν απότομες αυξήσεις ξεκινώντας την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2021, όταν μεγάλα τμήματα του αμερικανικού πληθυσμού έπαιρναν το πρώτο τους από τα Τρυπήματα για τον COVID.

Σύμφωνα με την ανάλυση του The Ethical Skeptic για τα δεδομένα της Εβδομαδιαίας Αναφοράς Νοσηρότητας και Θνησιμότητας των ΗΠΑ (MMWR), το CDC φιλτράρει και επαναπροσδιορίζει τους θανάτους από καρκίνο ως θανάτους από COVID από την Εβδομάδα 14 του 2021 για να εξαλείψει το σήμα του καρκίνου. 16

Τα ακόλουθα δύο γραφήματα απεικονίζουν πώς καταστέλλεται τεχνητά η θνησιμότητα από καρκίνο. Όπως εξηγείται από το The Ethical Skeptic: 17 , 18

«Η δυναμική του σετ είναι πολύπλοκη, αλλά η αρχή είναι απλή. Όταν ένα πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει τον Καρκίνο ως UCoD [υποκείμενη αιτία θανάτου] και το COVID ως MCoD [κύρια αιτία θανάτου] — το UCoD και το MCoD ανταλλάσσονται και ο COVID καταγράφεται ως UCoD 100% (425/εβδομάδα).

τεχνητή καταστολή της θνησιμότητας από καρκίνο στην ουρά του Covid

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 20% όλων των θανάτων από τον κορωνοϊό κάθε εβδομάδα, που τυχαίνει επίσης να είναι άτομα που πεθαίνουν από καρκίνο — κάτι που είναι εξαιρετικά υψηλότερο από ό,τι θα έπρεπε. Αυτό είναι ξεκάθαρο υπερ-απόδοση = ισοδυναμεί ακριβώς με τη διαφορά μεταξύ της καμπύλης υστέρησης του κώδικα Καρκίνου και όλων των άλλων ICD-10.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το CDC είναι… Τι κάνει κανείς όταν η θνησιμότητα από τον COVID δεν είναι πλέον αρκετά σημαντική για να κρύψει την υπερβολική θνησιμότητα από καρκίνο;»

απόκλιση υστέρησης έναντι κανονικοποιημένης τάσης

 

Έτσι, για να επαναδιατυπώσουμε, αυτό που λέει ο Ηθικός Σκεπτικιστής είναι ότι το 20 τοις εκατό των εβδομαδιαίων λεγόμενων θανάτων από COVID είναι θάνατοι από καρκίνο, κάτι που είναι μάλλον εκπληκτικό. Η ανταλλαγή των υποκείμενων και των κύριων αιτιών θανάτου, η καταχώριση του COVID ως η κύρια αιτία, κρύβει (σε ​​κάποιο βαθμό) το γεγονός ότι οι θάνατοι από καρκίνο διαπερνούν την οροφή.

Σύμφωνα με την ανάλυσή του, το εμβόλιο του COVID σκοτώνει 7.300 Αμερικανούς την εβδομάδα. Ο COVID, εν τω μεταξύ, σκοτώνει 1.740 ανθρώπους. 19 Τι θα κατηγορήσει το CDC όταν εξαφανιστεί ο COVID και δεν μπορούν πλέον να ανταλλάξουν την υποκείμενη και κύρια αιτία του θανάτου; Ο χρόνος θα δείξει.

Εν τω μεταξύ, ο καρκίνος είναι ήδη μια από τις κύριες αιτίες που σκοτώνει πρόωρα τους Αμερικανούς και οι ανεξέλεγκτοι καρκίνοι με υπερφόρτιση άρχισαν να εμφανίζονται μόνο μετά την κυκλοφορία των εμβόλων για τον COVID. 20

Ο πρώην διευθυντής του NIH κατηγορεί τη χριστιανική παραπληροφόρηση

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, Δρ. Φράνσις Κόλινς, πρότεινε πρόσφατα ότι η παραπληροφόρηση που διαδίδεται από Λευκούς Ευαγγελικούς Χριστιανούς οδηγεί τον δισταγμό για τα εμβόλια και ότι αυτός ο θρησκευτικός «πολιτιστικός πόλεμος» είναι που σκοτώνει τους Αμερικανούς.

Ο Κόλινς είτε έχει μια ατζέντα είτε έχει μπερδευτεί σοβαρά, καθώς οι στατιστικές δείχνουν ότι οι λευκοί γενικά είχαν τα υψηλότερα ποσοστά πρόσληψης τρυπήματος COVID όταν κυκλοφόρησαν τα τρυπήματα και οι άνθρωποι που το έκαναν ήταν πολύ πιο πιθανό να προωθήσουν το τρύπημα παρά να το αποθαρρύνουν. Όπως αναφέρεται από το Ίδρυμα της οικογένειας Kaiser: 21

«… ομοσπονδιακά δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δείχνουν ότι το 78% του συνολικού πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου για τον COVID-19…

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβολιασμού, οι μαύροι και οι Ισπανόφωνοι είχαν λιγότερες πιθανότητες από τους λευκούς ομολόγους τους να λάβουν εμβόλιο, αλλά αυτές οι διαφορές μειώθηκαν με την πάροδο του χρόνου και αντιστράφηκαν για τους Ισπανόφωνους».

Οι Χριστιανοί γενικά επίσης δεν ήταν ιδιαίτερα «διστακτικοί» σχετικά με το να πάρουν το τρύπημα. Μια έρευνα από το Ινστιτούτο Έρευνας Δημόσιας Θρησκείας διαπίστωσε 22 ότι το 56 τοις εκατό των λευκών ευαγγελικών προτεσταντών δέχθηκαν τρυπήματα, όπως και το 74 τοις εκατό των λευκών προτεσταντών της κύριας γραμμής και το 79 τοις εκατό των λευκών καθολικών. Για κάποιο λόγο, τα ποσοστά τρυπήματος μεταξύ των μαύρων θρησκευτικών πεποιθήσεων δεν αξιολογήθηκαν, επομένως δεν έχουμε ιδέα εάν η θρησκεία έχει επηρεάσει τους Μαύρους να απορρίψουν το εμβολιασμό.

Λάβετε υπόψη σας, το ποσοστό εμβόλιο COVID για τις ΗΠΑ στο σύνολό τους (μία δόση ή περισσότερες) είναι 79 τοις εκατό, 23 , επομένως οι Χριστιανοί, γενικά, είναι περίπου όσο μέσο όρο μπορείτε να πάρετε. Ομολογουμένως, οι ευαγγελικοί προτεστάντες έχουν σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό, αλλά ο Collins προτείνει ότι οι λευκοί ευαγγελικοί αναγκάζουν τους μαύρους να απορρίψουν το τρύπημα – επειδή οι μαύροι είχαν, και εξακολουθούν να έχουν, τα χαμηλότερα ποσοστά τρυπήματος. 24

Η χρήση των αποδιοπομπαίων τράγων (οι ανεμβολίαστοι φταίνε) είναι ένας κλασικός δημιουργός προκαταλήψεων

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο « Τα εμβόλια είναι το νέο «τεστ αγνότητας », οι Ναζί χρησιμοποίησαν μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων για την απανθρωποποίηση των Εβραίων, 25 — προκατάληψη, αποδιοπομπαίος τράγος, διακρίσεις και δίωξη. Με τον αποδιοπομπαίο τράγο των Εβραίων ως βρώμικους και άρρωστους, το γερμανικό κοινό διδάχθηκε να συμφωνεί, ή τουλάχιστον να συμβαδίζει με το σχέδιο γενοκτονίας των Ναζί.

Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε δει πώς κυβερνητικοί αξιωματούχοι προσπάθησαν επανειλημμένα να ρίξουν την ευθύνη για την εξάπλωση του COVID σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή την άλλη. Ευτυχώς, αυτές οι αφηγήσεις δεν έμειναν μακροπρόθεσμα, αλλά έκαναν σημαντικό κακό για κάποιο διάστημα.

Η επίθεση του Κόλινς στους ευαγγελικούς χριστιανούς είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα του πώς προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο σπέρνοντας διχασμό μεταξύ φυλών, θρησκευτικών και πολιτικών ομάδων. Όσο δυσπιστούμε και φοβόμαστε ο ένας τον άλλον, τόσο λιγότερο δίνουμε σημασία στους πραγματικούς εγκληματίες.

Αλλά, για να λειτουργήσει αυτή η προσπάθεια διαίρεσης, πρέπει να υπάρχει ένας στόχος, ένας αποδιοπομπαίος τράγος, προς τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να κατευθύνουν την απογοήτευσή τους. Ο COVID-19 είναι πλέον ενδημικός και αποτελεί σπάνια απειλή για οποιονδήποτε. Οι αφηγήσεις για τον COVID απλώς ανακυκλώνονται για να διατηρηθεί ο φόβος της ασθένειας και η δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε, ωστόσο, ότι ο φόβος είναι ο Νο. 1 καταστροφέας της ελευθερίας . Όσο μεγαλύτερος είναι ο φόβος σου, τόσο περισσότερο θα υπακούς, και όσο περισσότερο υπακούς, τόσο περισσότερη ελευθερία πρέπει να εγκαταλείψεις. Και οι ελευθερίες που παραιτήθηκαν ποτέ δεν επιστρέφονται οικειοθελώς από εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία. Οι άνθρωποι ανά τους αιώνες έπρεπε πάντα να παλέψουν για να ανακτήσουν τις χαμένες ελευθερίες.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 3 Ιανουαρίου 2023 στο Mercola.com

Πηγές και Αναφορές

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των The Epoch Times. Η Epoch Health καλωσορίζει την επαγγελματική συζήτηση και τη φιλική συζήτηση. Για να υποβάλετε ένα άρθρο γνώμης, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και υποβάλετε μέσω της φόρμας μας εδώ .

Ο Δρ Joseph Mercola είναι ο ιδρυτής του Mercola.com. Οστεοπαθητικός ιατρός, συγγραφέας μπεστ σέλερ και αποδέκτης πολλαπλών βραβείων στον τομέα της φυσικής υγείας, το κύριο όραμά του είναι να αλλάξει το σύγχρονο πρότυπο υγείας παρέχοντας στους ανθρώπους έναν πολύτιμο πόρο για να τους βοηθήσει να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους.
ΠΗΓΗ:https://www.theepochtimes.com/health/covid-jabs-have-erased-25-years-of-health-gains_4960041.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-01-04&src_cmp=health-2023-01-04&utm_medium=email&est=Pd76yV6Xfccy5I%2B%2BsAWqoW4J8f3n46fUh%2FJRUhWKYuSjgH4gimY7FBdpnZE0oyuuyxPg

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.