49 χρόνια φιλίας τέλειωσαν στις 18 του Γενάρη. Καλό Παράδεισο πολυαγαπημένε φίλε Μανώλη!

Στην ανάρτηση αυτή, που θα ενημερώνεται, θα καταχωρούμε τις συλλυπητήριες δηλώσεις φορέων και προσωπικοτήτων για τον αδελφό Μανώλη Μηλιαράκη. Τους ευχαριστούμε όλους.

Παναγιώτης Λαφαζάνης-ΔΗ.Κ.Ε.Α:

Αποχαιρετούμε ένα μεγάλο δημοκράτη, έντιμο πατριώτη, παλαίμαχο αγωνιστή, τον Μαν.Μηλιαράκη Λαφαζάνης-ΔΗ.Κ.Ε.Α εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Μανώλη Μηλιαράκη και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην Χριστιανική Δημοκρατία και την οικογένειά του.

https://iskra.gr/lafazanis-di-k-e-a-apochairetoume-ena-megalo-dimokrati-entimo-patrioti-palaimacho-agonisti-ton-man-miliaraki/

Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗ.Κ.ΚΙ)

Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Μηλιαράκης, πρώην πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας και εκδότης της εφημερίδας Χριστιανική.
Αιωνία του η μνήμη.
Το ΔΗ.Κ.ΚΙ., αποχαιρετά με μεγάλη λύπη τον συναγωνιστή.
Αγωνίστηκε κατά της χούντας, υπέρ των εθνικών θεμάτων, για την κοινωνική δικαιοσύνη την Ελληνική παιδεία και τον πολιτισμό. Εντυπωσίαζε η νηφάλια και ανιδιοτελής σκέψη του, η καλοσύνη, η ευγένεια και το απαράμιλλο ήθος του.

Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας

Αποχαιρετισμός στον Μανώλη Μηλιαράκη
Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Μανώλη Μηλιαράκη.
Ο Μανώλης Μηλιαράκης, πρόεδρος του κινήματος Χριστιανικής Δημοκρατίας από το 1990 έως το 2015 οπότε και παρέδωσε την σκυτάλη στην νεότερη γενιά, για δεκαετίες ολόκληρες πάλεψε για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με ευαισθησία για τους λαϊκούς αγώνες και μια ιδιαίτερη θεολογική και βαθιά ανθρωπιστική ματιά. Παρών στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες (κυπριακό, γερμανικές αποζημιώσεις, αντιμνημονιακό κίνημα, κ.α.) πάντα με ενωτική και συναγωνιστική διάθεση. Το έργο του πλούσιο και σύνθετο. Αγωνιστής, δημοκράτης, καλός άνθρωπος, όαση για όσους παρακολουθούσαν τις τοποθετήσεις και τις απόψεις που εξέφραζε μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Χριστιανική.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στους οικείους του, καθώς και στους συνοδοιπόρους του στη Χριστιανική Δημοκρατία.
Αιωνία του η μνήμη!
ΚΟΕ
19/1/2023

 

Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλυπητήρια της ΛΑΕ ΑΑ για το θάνατο του επ. Προέδρου της ΧΔ Μανώλη Μηλιαράκη.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με αφορμή τον θάνατο του Μανώλη Μηλιαράκη, επίτιμου Πρόεδρου της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, συνεπούς δημοκράτη αγωνιστή του αντιδικτατορικού αγώνα και των λαϊκών και κοινωνικών αγώνων, πάντα αλληλέγγυου και υποστηρικτή των οικονομικά και κοινωνικά αδυνάμων, εκφράζει τα εγκάρδια συλλυπητήρια της στους συναγωνιστές/στριές του και στην οικογένεια του. Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ ΑΑ θα παρευρεθεί στην κηδεία του, η οποία θα γίνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 10 το πρωί.

Αθήνα 20/1/2023

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ ΑΑ

Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα

Θερμότατα συλλυπητήρια  στους οικείους  καί τούς συναγωνιστές του για τον θάνατο τού αγωνιστή τής Δημοκρατίας Μανώλη Μηλιαράκη. Η αγαθή μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.
ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Πολιτική Πρωτοβουλία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ (1940- 2023)
Απεβίωσε χτες 18 Ιανουαρίου 2023, ο επίτιμος Πρόεδρος της “Χριστιανικής Δημοκρατίας” Μανώλης Μηλιαράκης. Στρατευμένος “μια ζωή” στο Χριστιανοκοινωνικό Δημοκρατικό Κίνημα, πρώτη γραμμή σε λαϊκούς και πνευματικούς αγώνες, άφησε παράδειγμα λαμπρό προσφοράς και ανιδιοτέλειας τόσο στους συναγωνιστές του όσο και στους νεώτερους. Σύμβολο εντιμότητας και ακεραιότητας, Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη όλοι όσοι τον γνωρίσαμε είτε ως φωτεινό εκπρόσωπο της “Χριστιανικής Δημοκρατίας”, είτε ως συμμετέχοντα ανάμεσα στα άλλα στο “Εθνικό Συμβούλιο για τις Γερμανικές Οφειλές και αποζημιώσεις”, έως πρόσφατα στην “Πολιτική Πρωτοβουλία” της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.
Αιωνία η μνήμη!

“Πολιτική Πρωτοβουλία” Αθήνα 19.01.23

Σύλλογος ΜΗΝΥΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προς τον Πρόεδρο και

την Κεντρική Επιτροπή της Χριστιανικής Δημοκρατίας

Μόλις ακούσαμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μανώλη Μηλιαράκη, επιτίμου προέδρου της Χ.Δ. συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του πολιτιστικού μας συλλόγου “Μήνυμα” Ιωαννίνων και αποφάσισε ομόφωνα

Α) Να αποστείλει ηλεκτρονικά τα Θερμά Συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Χ.Δ. κ. Γιάννη Ζερβό και την οικογένεια του εκλιπόντος, για την απώλεια του Ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για τη Δημοκρατία και του Θεού την πίστη την Αγία, από το μετερίζι της Χ.Δ. ως μέλος, ως αντιπρόεδρος, ως πρόεδρος και τέλος ως επίτιμος πρόεδρος.

Β) Να καταθέσει αντί Στεφάνου χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του αγώνα της Χ.Δ., ως ελάχιστο δείγμα αγάπης, αδελφικής φιλίας και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου “ΜΗΝΥΜΑ” ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ιωάννινα 19/1/23

Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Ο Αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Δημήτρης Αλευρομάγειρος κατέθεσε 50 ευρώ υπέρ ενίσχυσης της εφημερίδας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, στη μνήμη Μανώλη Μηλιαρακη αγνού Πατριώτη -Δημοκράτη και επι σειρά ετών Προέδρου της Χριστιανικής Δημοκρατίας και ακούραστου συντάκτου της εφημερίδας μέχρι της τελευταίας του πνοής”

Γιώργης Κουρμούλης

Πληροφορήθηκα τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Χριστιανικής Δημοκρατίας, Μανώλη Μηλιαράκη.

Εκφράζω την λύπη μου και στέλνω τα συλλυπητήριά μου στο Κίνημα και στην Οικογένειά του.
Εύχομαι Καλό Παράδεισο
Γιώργης Κουρμούλης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.