Από τον Dr Jekyl στον Mr Hayd. Παρεμβαίνουν στο σχέδιο του Δημιουργού με σκοπό να δημιουργήσουν τον μετάνθρωπό τους.

Οι mRNA ενέσεις της Moderna είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που σχεδιάστηκε για να προγραμματίσει τους ανθρώπους και να χακάρει τις βιολογικές τους λειτουργίες.

σ.σ. Να το διαβάσουν ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτοί που τρέχουν πίσω από φανατικούς υποστηρικτές των m-RNA «εμβολίων» που τώρα παριστάνουν τους αντι-μετανθρωπιστές! Κι ας κρατάνε τελικά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ για τους «σωτήρες» πολιτικών κινημάτων που έχουν σχέση με αυτούς τους ανθρώπους.


(Natural News) Οι πειραματικές ενέσεις που κυκλοφορούν από την Moderna και την Pfizer δεν ομοιάζουν σε τίποτα με τα παραδοσιακά εμβόλια. Οι mRNA πλατφόρμες είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί να προγραμματίζει τους ανθρώπους και να μετατρέπει τα κύτταρά τους σε αποτελεσματικά συστήματα χορήγησης φαρμάκων.

Η Moderna βγαίνει τώρα δημόσια για τις πραγματικές της προθέσεις πίσω από την mRNA πλατφόρμα. Η πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA είναι παρόμοια με το λειτουργικό σύστημα ενός υπολογιστή, παραδέχεται η εταιρεία. Οι επιστήμονες ετοιμάζουν μια μοναδική mRNA αλληλουχία που κωδικοποιεί μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Μόλις εκχυθεί στον άνθρωπο, ο προγραμματισμός αυτός πραγματοποιείται στο κυτταρικό επίπεδο μέσα στο σώμα του. Η mRNA πλατφόρμα είναι το σημείο συνάντησης των Μεγάλων Φαρμακευτικών βιομηχανιών και των Μεγάλων εταιρειών Τεχνολογίας, όπου ο άνθρωπος υποδουλώνεται σε ένα σύστημα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί να επωφεληθεί στο μέλλον από τις κυτταρικές και βιολογικές του λειτουργίες.

Η Moderna παραδέχεται ότι τα υγιή ανοσοποιητικά συστήματα συνιστούν απειλή για την mRNA πλατφόρμα τους.

Καθώς οι mRNA πλατφόρμες προωθούνται στους ανθρώπινους πληθυσμούς, η Moderna παραδέχεται ότι οι φυσιολογικές ανθρώπινες ανοσολογικές αποκρίσεις μπορούν στην πραγματικότητα να καταστρέψουν τις mRNA αλληλουχίες προτού αυτές εισέλθουν στα κύτταρα του ανθρώπου.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να επιτεθεί στο πρόγραμμα και στα RNA θραύσματά του, επιφέροντας αρνητικά αποτελέσματα όπως μοριακές ανεπάρκειες, ορμονικά προβλήματα κ.λπ. Εάν διαταραχθεί το δίπλωμα της πρωτεΐνης, οι πρωτεΐνες ίσως να μην φθάσουν στην επιθυμητή λειτουργικότητά τους, πράγμα που καταλήγει στην μερική ανάπτυξη αντιγόνων τα οποία δεν παρέχουν ποτέ στοχευμένη ανοσία στις πρωτεΐνες του κορωνοΐού. Το σώμα στην πορεία ίσως ενεργοποιήσει τα δικά του κύτταρα προκαλώντας υπερ-φλεγμονώδεις αποκρίσεις και αυτοάνοσα προβλήματα που είναι πρόδρομοι οργανικής ανεπάρκειας και διαφόρων ασθενειών.

Κατά την διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας ήταν ολιγόλογοι σχετικά με τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουν μια υγιή ανοσολογική άμυνα στην μόλυνση. Τώρα γνωρίζουμε γιατί αυτοί οι λειτουργοί της δημόσιας υγείας έλεγαν στους ανθρώπους ότι θα πρέπει να περιμένουν να έλθει ένα εμβόλιο για να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Όσοι βρίσκονται πίσω από το mRNA πείραμα στους ανθρώπους χτίζουν μια ψυχολογική αιτιολόγηση και ένα επιστημονικό προηγούμενο για να διακηρύξουν ανίκανο το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι θα υποβάλλουν τα σώματά τους στην διάθεση των πρόσφατων mRNA προγραμμάτων καθώς θα εξαρτώνται από το βιολογικό λογισμικό που δημιουργήθηκε για αυτούς. Τούτη είναι μια ανοιχτή πόρτα προς τον διανθρωπισμό (transhumanism) και εκατομμύρια άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα.

Δυσφημίζοντας το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα οι φαρμακευτικές εταιρείες βρήκαν επίσης το τέλειο άλλοθι για τις περιπτώσεις που τα πειράματά τους προκαλούν βλάβες στους ανθρώπους. Δεν είναι η ενέσιμη τεχνολογία που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, κρίσεις επιληψίας, στειρότητα και θάνατο, ισχυρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες… Είναι το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου που προκαλεί όλο τον πόνο και την δυστυχία, αξιώνουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα απαιτήσουν ότι χρειάζονται πιο προσεκτικά σχεδιασμένα mRNA προγράμματα και παρεμβάσεις για να «τελειοποιήσουν» τους ανθρώπους.

Τα νέα mRNA εμβόλια είναι προγράμματα εξάρτησης, σχεδιασμένα να χειραγωγούν και να ελέγχουν τις ανθρώπινες βιολογικές λειτουργίες.

Η Moderna καυχιέται ότι «πολλές εκατοντάδες επιστημόνων και μηχανικών επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προώθηση της τεχνολογίας στην πλατφόρμα της Moderna». Αυτοί οι επιστήμονες προσπαθούν να «χακάρουν» τους ανθρώπους με βιο-πληροφορίες και να εξαρτήσουν τους πληθυσμούς στην τεχνολογία. Η Moderna έχει μάλιστα ονομάσει την mRNA πλατφόρμα της «Λογισμικό της Ζωής».

Αυτοί οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν το ξένο mRNA να αποφύγει την ανοσολογική ανίχνευση. Πειραματίζονται επίσης με τρόπους που θα ξεγελάσουν τα ριβοσώματα του κυττάρου έτσι ώστε να επεξεργάζονται το mRNA σαν να είναι φυσικό. Ψάχνουν επίσης τους τρόπους που θα δώσουν εντολές στα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν τις τεχνητές πρωτεΐνες μακροπρόθεσμα. Η Moderna ιδρύθηκε πάνω στην επιτυχία της να χρησιμοποιήσει τροποποιημένο RNA για τον επαναπρογραμματισμό της λειτουργίας ενός ανθρώπινου βλαστοκυττάρου, επομένως γενετικά τροποποιώντας το.

Καθώς αυτά τα RNA «λειτουργικά συστήματα» εγκαθίστανται στους ανθρώπους γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι οι φαρμακευτικές επιδιώκουν να τροποποιήσουν γενετικά και να έχουν στην κατοχή τους τις ανθρώπινες πρωτεΐνες, ενώ θα ελέγχουν τις βιολογικές διαδικασίες στις επόμενες γενιές. Τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε φυσιολογικό επίπεδο οι άνθρωποι μαρκάρονται σαν βοοειδή καθώς υποβάλλονται σε αυτά τα προγράμματα λογισμικού mRNA.

Το σύστημα αυτό δεν είναι φάρμακο, ούτε είναι εμβολιασμός. Το σύστημα αυτό είναι πλήρης κυτταρικός έλεγχος με την χρήση ξένων βιολογικών μορίων για την κωδικοποίηση, αποκωδικοποίηση, ρύθμιση, την αλλαγή έκφρασης και την μεταβολή των φυσιολογικών εντολών μέσα στους ανθρώπους.

Πηγή Natural News [4/1/2021]


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣhttps://tasthyras.wordpress.com/2023/01/24/%CE%BF%CE%B9-mrna-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-moderna-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9/ 

Υ.Γ.

Μετά από την κατακραυγή των ανθρώπων στα κοινωνικά δίκτυα, η Moderna «μάζεψε» το παραπάνω και οι γνωστοί «fact checkers» ξαμολύθηκαν στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.