Τι ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ γρηγορότερα: Χημειοθεραπεία, ακτινοβολία ή εμβόλια Covid;


Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα

 εικόνα: Τι ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ γρηγορότερα: Χημειοθεραπεία, ακτινοβολία ή εμβόλια Covid;

Υπάρχουν ήδη αρκετά κοινά αίτια καρκίνου στον κόσμο που σίγουρα δεν χρειαζόμαστε μορφές ιατρικής για να προκαλέσουμε επίσης την ανεξέλεγκτη μετάλλαξη, διαίρεση και πολλαπλασιασμό των δικών μας κυττάρων, που γυρίζουν και επιτίθενται στο σώμα μας. Οι καταναλωτές πρέπει ήδη να εξετάζουν κάθε προϊόν που αγοράζουν, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των ποτών, των ειδών προσωπικής φροντίδας και των προμηθειών καθαρισμού, αναζητώντας χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο. Εάν δεν το κάνουν, είναι εύκολο να καταλήξουμε όπως ο ένας στους τρεις Αμερικανούς, που παθαίνει καρκίνο και έχει περίπου 50 τοις εκατό πιθανότητες να επιβιώσει από αυτόν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Είναι μια θλιβερή κατάσταση στην Αμερική, ότι όταν ένας ασθενής πηγαίνει στο γιατρό για φάρμακα, θεραπείες, εμβόλια ή ακόμα και απλώς διαγνωστικές εξετάσεις, οι πιθανότητές του να νοσήσει από καρκίνο ή να εξαπλώσει τον καρκίνο που ήδη έχει αυξάνονται πολύ, και όλα αυτά χάρη στο “σύγχρονη ιατρική.” Το αλλοπαθητικό φάρμακο είναι μια κακή, κακή λέξη σε αυτά τα μέρη, και αν δεν ξέρετε τι προκαλεί τον καρκίνο , που συνιστάται ιδιαίτερα από τους γιατρούς ως «ασφαλές και αποτελεσματικό», τότε είναι σαν να περπατάτε στα τυφλά στο δάσος τη νύχτα. Είστε απλώς λεία για τα αρπακτικά και συμβαίνουν άσχημα πράγματα.

Τι εξαπλώνει τον καρκίνο γρηγορότερα, τα στάγδην, οι ιατρικές απεικονιστικές σαρώσεις ή τα Wuhan ; εμβόλια θρόμβων από τον ιό

Οι γιατροί, οι επιστήμονες και οι ογκολόγοι λατρεύουν να λένε ότι όλα όσα συνιστούν ή συνταγογραφούν είναι “επιστημονικά βασισμένα”, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στην επιστήμη πίσω από ορισμένες θεραπείες, φάρμακα και δοκιμές όπου η τεκμηριωμένη έρευνα είναι σαφής ότι οι κίνδυνοι είναι μακριά και υπερβαίνουν κάθε όφελος. Ξεκινάμε με έρευνα που διεξήχθη στο Ιατρικό Κολλέγιο Albert Einstein του Πανεπιστημίου Yeshiva που αποκαλύπτει ότι η χημειοθεραπεία εξαπλώνει τον καρκίνο σε όλο το σώμα , προκαλώντας ανησυχητικά υψηλή αύξηση στα καρκινικά κύτταρα που κυκλοφορούν σε όλο το σώμα, προσβάλλοντας νέες περιοχές.

Αυτό σημαίνει ότι οι γιατροί όταν βρίσκουν καρκίνο κάπου στο σώμα η πρώτη γραμμή θεραπείας τους είναι να πλημμυρίσουν το σώμα με χημικές ουσίες που δημιουργούν νέους καρκίνους και τους εξαπλώνουν σε όλο το σώμα με υψηλό ρυθμό. Πώς είναι αυτό το «επιστημονικό» φάρμακο; Εάν υπήρχε μια φυσική θεραπεία που το έκανε αυτό, σίγουρα θα απαγορευόταν από κάθε χρήση από το FDA, το CDC και το AMA. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη σύνοψη της μελέτης: «οι συγγραφείς ανακάλυψαν ότι αρκετοί τύποι χημειοθεραπείας μπορούν να αυξήσουν τις ποσότητες των συμπλεγμάτων TMEM και των κυκλοφορούντων καρκινικών κυττάρων στην κυκλοφορία του αίματος».

Επίσης, «η χημειοθεραπεία, παρά τη μείωση του μεγέθους του όγκου, αυξάνει τον κίνδυνο μεταστατικής διάδοσης». Αυτό είναι απλώς επαναλαμβανόμενη δουλειά για το βιομηχανικό συγκρότημα καρκίνου. Μπορείτε απλώς να ακούσετε τον ογκολόγο λίγους μήνες αργότερα να λέει, «ο καρκίνος επέστρεψε κύριε/κυρία, φαίνεται ότι χρειάζεστε ισχυρότερες δόσεις χημειοθεραπείας».

Γνωρίζατε ότι τουλάχιστον 25.000 Αμερικανοί παθαίνουν καρκίνο από την έκθεση σε ιατρική ακτινοβολία κάθε χρόνο;

Φανταστείτε, πηγαίνετε στο γιατρό ή στο νοσοκομείο για να κάνετε ιατρικές εξετάσεις για καρκίνο, και αυτές οι σαρώσεις είναι ακριβώς που σας δίνουν καρκίνο , ακόμα κι αν δεν τον έχετε ακόμη. Η ιατρική ακτινοβολία απεικόνισης προκαλεί βλάβη στο DNA που οδηγεί σε καρκίνο, αλλά οι γιατροί συνεχίζουν να συνεχίζουν. Τους νοιάζει κιόλας;

Αυτοί οι κίνδυνοι για την υγεία συμβαίνουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Έτσι, είτε οι γιατροί σας υποβάλουν σε αξονική τομογραφία (CT), τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (PET), μαγνητική τομογραφία (MRI) ή αξονικές τομογραφίες, το σώμα σας υφίσταται ιονίζουσα ακτινοβολία . Στην πραγματικότητα, μια μεμονωμένη αξονική τομογραφία μπορεί να εκθέσει το σώμα σε 500 φορές την ποσότητα ακτινοβολίας που εκλύεται από μια μόνο ακτινογραφία.

Σύμφωνα με δεδομένα, η έκθεση σε ακτινοβολία από ιατρικές σαρώσεις αντιπροσωπεύει το 1,5 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων καρκίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι αξονικές τομογραφίες (ακτινολογία και βιοϊατρική απεικόνιση) ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της υψηλής έκθεσης σε ακτινοβολία.

Η πιο εκπληκτική αιτία καρκίνου; Τα εμβόλια για θρόμβους Covid

Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται από τις τοξίνες στο αίμα. Τρέφονται με ζάχαρη, αλκοόλ, νικοτίνη, ΓΤΟ, νιτρικά άλατα, τεχνητά γλυκαντικά, συνταγογραφούμενα φάρμακα, τοξίνες βαρέων μετάλλων, βιομηχανικές χημικές ουσίες, γλυφοσάτη, φυτοφάρμακα, φθόριο, χλώριο και ναι, πρωτεϊνικά πριόν που μιμούνται τους ιούς από τα τρυπήματα της γρίπης Fauci δηλαδή τα εμβόλια COVID . Καθώς οι πρωτεΐνες αιχμής φράζουν και πήζουν το αγγειακό σύστημα, λόγω καταστροφής των ενδοθηλιακών κυττάρων των αγγείων, λιγότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά παρέχονται σε όλο το σώμα.

Επιπλέον, οι πρωτεΐνες αιχμής μπορούν να εμποδίσουν το δικό σας ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίσει μεταλλάξεις των κυττάρων σας όταν διαιρούνται, (αυτό μοιάζει με ε΄να είδος ΑIDS κατά τον μακαρίτη Μοντανιέ) επιτρέποντας στα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα και κάτω από το ραντάρ του φυσικού αμυντικού σας συστήματος.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια θρόμβων και θρομβώσεων Covid-19 απενεργοποιούν το γονίδιο P-53, έτσι ώστε το σώμα σας να μην μπορεί πλέον να πολεμήσει ενάντια στον καρκίνο. Αυτό εκτοξεύει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων , συμπεριλαμβανομένων των όγκων, και αναφέρεται ως Turbo Cancer.

Το ερώτημα παραμένει, τι προκαλεί και εξαπλώνει τον καρκίνο πιο γρήγορα, η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία ή τα εμβόλια Covid; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Συντονίστε την κλήση σας στο Διαδίκτυο στο NaturalMedicine.news για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες για προληπτική ιατρική και θεραπεία, αντί να υποκύπτετε στο Big Pharma για τοξικές χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και εμβόλια θρόμβων που προκαλούν την εξάπλωση νέων καρκίνων.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

NaturalNews.com

Science.org

Archive.NYtimes.com

Rumble.com

ΠΗΓΗ:https://www.dangerousmedicine.com/2023-01-30-what-spreads-cancer-faster-chemotherapy-radiation-covid-vaccines.html

3 σχόλια

  • ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ on 12 Φεβρουαρίου, 2023 at 2:08 πμ
  • Απάντηση

  ΟΙ ΕΓKΛΗΜΑΤΙΕΣ COVID: Η πανδημία δημιουργήθηκε και ενορχηστρώθηκε με δόλια από μια Παγκόσμια Εγκληματική Οργάνωση με επικεφαλής τους Bill Gates, Fauci, Tedros, Drosten, Klaus Schwab, Rothschilds, BlackRock, King Charles και πολλούς άλλους με μοναδικό σκοπό να εμβολιάσουν τον κόσμο με εμβόλια Covid .

  https://twitter.com/SpartaJustice/status/1620160109098979328?cxt=HHwWgMDS4aDC-_ssAAAA

  OMOΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ

 1. Ερώτηση: Σύμφωνα με τη γνώμη σας, η ακτινοβολία για τη μέτρηση οστικής πυκνότητας σε άτομο που δεν έχει καρκίνο μπορεί να τον προκαλέσει;

  1. ΟΧΙ δεν είναι επικίνδυνη/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.