Ο Τραμπ μιλά για έξωση του άρρωστου και διεφθαρμένου κατεστημένου που απειλεί να προκαλέσει πυρηνική καταστροφή και τριτοκοσμική δικτατορία στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ κάνει έκκληση για «ειρήνη χωρίς καθυστέρηση» στην Ουκρανία, τερματίζοντας «Ολόκληρο το παγκοσμιοποιητικό κατεστημένο Neo-Conservatives»

ΜΙΝΤΕΝ, ΝΕΒΑΔΑ - 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαιρετίζει τους υποστηρικτές κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο αεροδρόμιο Minden-Tahoe στις 08 Οκτωβρίου 2022 στο Minden της Νεβάδα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διοργάνωσε μια προεκλογική συγκέντρωση για τους υποψηφίους του GOP της Νεβάδα ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στην πολιτεία στις 8 Νοεμβρίου. (Φωτογραφία …
Justin Sullivan/Getty Images

Ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι υποψήφιος για επανεκλογή το 2024, δημοσίευσε την Πέμπτη μια δήλωση βίντεο καλώντας για «ειρήνη χωρίς καθυστέρηση» στην Ουκρανία και για τον τερματισμό του «όλου του παγκοσμιοποιητικού κατεστημένου Νεο-Συντηρητικών».

«Κάθε μέρα που συνεχίζεται αυτή η μάχη στην Ουκρανία, κινδυνεύουμε με παγκόσμιο πόλεμο. Πρέπει να είμαστε απολύτως σαφείς ότι στόχος μας είναι η ΑΜΕΣΗ πλήρης παύση των εχθροπραξιών. Όλα τα γυρίσματα πρέπει να σταματήσουν. Αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα. Χρειαζόμαστε ΕΙΡΗΝΗ χωρίς καθυστέρηση», είπε στο βίντεο, σύμφωνα με μια μεταγραφή.

Οι παρατηρήσεις του επεκτάθηκαν σε αυτές που έδωσε πρόσφατα στον παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος έθεσε έξι ερωτήσεις σχετικά με την Ουκρανία στους κορυφαίους δηλωμένους και πιθανούς Ρεπουμπλικανούς υποψήφιους για την προεδρία του 2024.

Στο βίντεο, ο Τραμπ επέκρινε την ηγεσία του προέδρου Τζο Μπάιντεν, λέγοντας: «Ποτέ δεν ήμασταν πιο κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από όσο είμαστε σήμερα υπό τον Τζο Μπάιντεν».

«Μια παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ δυνάμεων με πυρηνικά όπλα θα σήμαινε θάνατο και καταστροφή σε κλίμακα που δεν έχει ταίρι στην ανθρώπινη ιστορία. Θα ήταν πυρηνικός Αρμαγεδδώνας. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι πιο σημαντικό από το να αποφύγεις αυτόν τον εφιάλτη. Θα το αποφύγουμε. Χρειαζόμαστε όμως νέα ηγεσία», είπε.

Ο Τραμπ ζήτησε επίσης την εξάρθρωση «ολόκληρου του παγκοσμιοποιητικού κατεστημένου Νεοσυντηρητικού που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους, προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δημοκρατία στο εξωτερικό, ενώ μας μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα και τριτοκοσμικό δικαίωμα δικτατορίας εδώ στο σπίτι μας.”

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αμυντική γραφειοκρατία, οι υπηρεσίες πληροφοριών και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να αναθεωρηθούν πλήρως και να ανασυσταθούν για να απολύσουν τους Deep Staters (σ.γ.: Εννοεί τους προδότες πράκτορες του βαθιού αμερικάνικου κράτους) και να θέσουν την Αμερική Πρώτα. Πρέπει να βάλουμε την Αμερική Πρώτα», είπε.

Ο Τραμπ ζήτησε επίσης «να επαναξιολογηθεί ριζικά ο σκοπός του ΝΑΤΟ και η αποστολή του ΝΑΤΟ».

Είπε, απαντώντας σε ορισμένες από τις επικρίσεις για τα πρόσφατα σχόλιά του στην Ουκρανία, ότι η Ρωσία δεν είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον Δυτικό Πολιτισμό:

Πιθανότατα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο εαυτός μας και κάποιοι από τους φρικτούς ανθρώπους που μισούν τις ΗΠΑ είναι που μας αντιπροσωπεύουν. Είναι η κατάργηση των εθνικών μας συνόρων. Είναι η αποτυχία να αστυνομεύσουμε τις πόλεις μας. Είναι η καταστροφή του κράτους δικαίου εκ των έσω. Είναι η κατάρρευση της πυρηνικής οικογένειας και τα ποσοστά γονιμότητας, όπως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνει. Είναι οι μαρξιστές που θα μας έβαλαν να γίνουμε ένα έθνος χωρίς Θεό που θα  λατρεύει (κάτι ακαθόριστο) στο βωμό της φυλής, του φύλου και του περιβάλλοντος. Και είναι η τάξη των παγκοσμιοποιητών που μας έχει κάνει απόλυτα εξαρτημένους από την Κίνα και άλλες ξένες χώρες που βασικά μας μισούν.

 

Τελειώνοντας ζήτησε αναδιάρθρωση του ΝΑΤΟ και να «διώξουν το άρρωστο και διεφθαρμένο κατεστημένο».

«Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής, κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό – ενώ μας αποσπούν την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι μας. Αυτές οι δυνάμεις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην Αμερική από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν η Ρωσία και η Κίνα. Η έξωση του άρρωστου και διεφθαρμένου κατεστημένου είναι το μνημειώδες έργο του επόμενου προέδρου. Και είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κάνει τη δουλειά. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να γίνει», είπε.

 

ΠΗΓΗ:https://www.breitbart.com/politics/2023/03/16/trump-calls-for-peace-without-delay-in-ukraine-ending-the-entire-globalist-neo-con-establishment/

 

Ακολουθήστε την Kristina Wong της Breitbart News στο Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.