Απαραίτητο το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια με σκοπό τη νευροδιαμόρφωση του εγκεφάλου μας!

Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουεν ότι τα «εμβόλια» της περιέχουν οξείδιο του γραφενίου – Δεν έμεινε καμιά θεωρία συνομωσίας!

Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τα «εμβόλια» της περιέχουν οξείδιο του γραφενίου – Δεν έμεινε καμιά θεωρία συνομωσίας!

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Pfizer ήθελε να κρύψει τα έγγραφά της για 75 χρόνια ήταν ΚΑΙ το οξείδιο του γραφενίου, που εμείς οι συνομωσιολόγοι φωνάζαμε απο την αρχή. Τα ellinika Hoaxes και μόνο στη λέξη οξείδιο του γραφενίου, σου έβγαζε την ανάρτηση ψευδή και “έτρωγες” ποινή απο 7 μέρες εώς ένα μηνά.

Τώρα το παραδέχεται η ίδια η Pfizer μέσω των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων της.

Πριν γίνει αυτή η αποκάλυψη μέσω των εγγράφων της pfizer, τα εμβόλια Covid-19 είχαν εξεταστεί απο πολλούς επιστήμονες σε διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι ανακάλυψαν το οξείδιο του γραφενίου. Στην πραγματικότητα ήταν τόσα πολλά τα ευρήματα που (για μας) θεωρούνταν βέβαιο πως και τα τέσσερα εμβόλια Covid περιέχουν οξείδιο του γραφενίου.

Σε τι ωφελεί μια τόσο τοξική ουσία σε ένα εμβόλιο;

Απο την στιγμή που μας κρύβουν την αλήθεια (μέχρι που αποκαλύπτεται πάντα σε μικρές δόσεις), τότε κι εμείς μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε, ακόμα και την πιο ακραία θεωρία συνομωσίας (εδώ που τα λέμε δεν έχουν μείνει παρά ελλάχιστες…).

Για να μη μπούμε στον κόπο να εξηγούμε τους λόγους που θα μπορούσε να χρησιμέυει το γραφένιο στο σώμα μας. Θα αναφέρουμε απλά, πως μια εταιρεία βιοτεχνολογίας επιχειρεί να ελέγξει τον εγκέφαλο, μέσω της νευροδιαμόρφωσης και με κύριο συστατικό το γραφένιο.

Η νευροτροποποίηση αναφέρεται στην αλλαγή της νευρικής δραστηριότητας στο σώμα μέσω της στοχευμένης παροχής ορισμένων ερεθισμάτων στα νεύρα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρικής διέγερσης ή με χρήση χημικών παραγόντων.

H εταιρεία που έχει γίνει αξιοσημείωτη για τις εξελίξεις της στον τομέα της νευροδιαμόρφωσης είναι η INBRAIN Neuroelectronics , με έδρα την Ισπανία που αποτελεί spin-off του Graphene Flagship, μιας επιστημονικής ερευνητικής πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγει πειράματα σχετικά με τις εφαρμογές του γραφενίου.

Η INBRAIN έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση επιχειρηματικού κεφαλαίου από επενδυτές που ενδιαφέρονται για την έρευνά τους και για τις πρακτικές εφαρμογές της νευροδιαμόρφωσης.

Αυτή η επιστήμη μπορεί να ξεκινήσει ως μια απλή ιατρική εφαρμογή αλλα αυτό της δίνει την δυνατότητα να ελέγξει το μυαλό μας. Για όσους πιστεύουν πως αυτά είναι θεωρία συνομωσίας και κανείς δεν θέλει να ελέγξει το μυαλό μας, φτάνει να δει τις δηλώσεις του Δρ. Yuval Noah Harari, o κορυφαίος σύμβουλος του Klaus Schwab.

Δείτε περισσότερα γιαυτό…

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και της ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με εκείνα τα συμπτώματα που περιγράφονται στον Covid. Τα καλά νέα είναι ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει αναγνωριστεί ως ρύπος, υπάρχουν τρόποι να το αφαιρέσετε από το σώμα μας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο άρθρο: Πώς να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα.

ΠΗΓΗ:https://anazitiseis.gr/engrafa-tis-pfizer-apokalyptoun-oti-ta-emvolia-tis-periechoun-oxeidio-tou-grafeniou-den-emeine-kamia-theoria-synomosias/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.