Ο Σιωνισμός αυτοκτόνησε αλλά παρασύρει μαζί του κι όλα τα χριστιανικά Έθνη στην αυτοκτονία. Μέρος Η΄

Αυτός, ο οποίος επιμένει κάποιον «ομοφυλόφιλο» να τον αποκαλεί ως «αδερφή» ή «faggot» ή «finocchio», είναι εντοπίσημος ως «εχθρός», όπως ήταν κάποτε κάποιος, ο οποίος επέμενε να ονομάζει τους εργάτες «προλετάριους» ή «συντρόφους» κλπ.. Αυτά είναι τα σύγχρονα «tag’s», τα οποία «προσανατολίζουν» τους σημερινούς «σωστούς» τού συστήματος …Τα «tag’s» αυτά, τα οποία «αποκαλύπτουν» τους κρυφούς «εχθρούς» τής κοινωνίας. Στα πλαίσια άλλωστε αυτού του «correctness» προκλήθηκε κι ο διχασμός των υποχρεωτικών εμβολιασμών …Ανάμεσα στους φασίστες ή τους ομοφοβικούς εσχάτως πρόσθεσαν στους «εχθρούς» τής κοινωνίας και τους ανεμβολίαστους …Τους «ανεύθυνους» …Αυτούς, οι οποίοι «απειλούν» την κοινωνία με την προσωπική τους επιλογή. Δίχασαν τον κόσμο μ’ αυτό που οι ίδιοι θεώρησαν «σωστό» και, αφού το επέβαλαν στους δικούς τους «πιστούς», (σ.γ.:στην Ελλάδα σε οκτώ εκατομμύρια υποταγμένους δούλους του συστήματος) άρχισαν να «δείχνουν» τους άλλους με το «δάκτυλο», για να διχάσουν την κοινωνία, όπως ακριβώς έκαναν με τον κομμουνισμό.

Κατά «σύμπτωση», δηλαδή, αυτοί, οι οποίοι έτρεξαν πρώτοι να εμβολιαστούν με τα εμβόλια του Εβραίου Μπουρλά, ήταν οι σκληροί μαρξιστές …Δεν υπάρχει μαρξιστής στον κόσμο, που να μην είναι υπέρ τού μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού …Δεν υπάρχει «επαγγελματίας επαναστάτης», που να μην υποτάχθηκε αμέσως στις εντολές των αφεντικών …Δεν υπάρχει κομμουνιστής, ομοφυλόφιλος, οικολόγος, vegan κλπ., που να μην έτρεξε να σηκώσει το «μανίκι», για να «δείξει» στα αφεντικά του την «πίστη» του και στους άλλους το «καλό» «παράδειγμα» …Να μην «δείξει» σε όλους αυτό, το οποίο θέλουν να «δείχνουν» τ’ αφεντικά …Αυτοί, οι οποίοι είναι οι «μορφωμένοι», οι «κοινωνικά υπεύθυνοι», οι «αξιόπιστοι» κλπ. …Αυτοί, οι οποίοι δεν είναι «ομοφοβικοί» …Αυτοί, οι οποίοι «πολεμούν» τη «λευκή υπεροχή» …Αυτοί, οι οποίοι «ανησυχούν» για την «κλιματική αλλαγή» …Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να «στολίσουν» τα βουνά με ανεμογεννήτριες …Αυτοί, οι οποίοι από «ευαισθησία» προς το περιβάλλον αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα (σ.γ.:ανενημέρωτοι παθητικοί, αποτελούντες τη μεγάλη μερίδα του μαζοπολτού, για την ακτινοβολία που θα απορροφούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους) …Αυτοί, οι οποίοι δεν θέλουν να τρώνε κρέας (σ.γ.:προτιμούν τα σκουλήκια και τα έντομα), για να μην «στεναχωρούν» το ζωικό βασίλειο …Αυτοί, οι οποίοι συναλλάσσονται μόνον με ηλεκτρονικό χρήμα …Αυτοί, οι οποίοι φοράνε μάσκες ακόμα κι όταν είναι μόνοι τους …Αυτοί, οι οποίοι «εκτιμούν» και «τιμούν» «εναλλακτικούς» (σ.γ.:«προχωρημένους νταταϊστές») καλλιτέχνες —ακούγοντάς τους—, γιατί και η αταλαντοσύνη είναι «τέχνη», που «δικαιούται» θέση στη ζωή μας …Να μην είμαστε ρατσιστές με τους ατάλαντους !

Με αυτόν τον γελοίο —αλλά επικίνδυνο— τρόπο όλοι αυτοί οι μαρξιστές βρήκαν «αντικείμενο» να πουλάνε υπηρεσίες στ’ αφεντικά τους …Βρήκαν λόγο να «δείχνουν» τους εχθρούς τους με το «δάκτυλο» …Να κάνουν ό,τι έκαναν πάντα …Να τους χαρακτηρίζουν «συνωμοσιολόγους» …Να τους βλέπουν σαν «κατώτερους» και να διχάζουν την κοινωνία με την τακτική τους και βέβαια τη βοήθεια των ΜΜΕ που πάντα ελέγχουν …Αυτοί μόνον είναι οι «μορφωμένοι», και όλοι οι άλλοι είναι οι «καθυστερημένοι» …Αυτοί μόνον είναι οι «υπεύθυνοι», και όλοι οι άλλοι είναι οι «ανεύθυνοι» …Αυτοί μόνον είναι οι «correct», και όλοι οι άλλοι είναι οι «ψεκασμένοι» …Αυτοί μόνον είναι οι «τίμιοι», και όλοι οι άλλοι είναι οι «τζαμπατζήδες». Αυτά είναι που τους είπαν από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να κάνουν, και αυτά είναι που κάνουν …Αυτά είναι που ανακοινώθηκαν από το «World Economic Forum» του Νταβός σαν «correct», και αυτά είναι που κι αυτοί —ως «πιστοί» στ’ αφεντικά— «μεταφέρουν» στην κοινωνία.

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι ρίσκαραν να κάνουν το ίδιο κόλπο, με τους ίδιους ανθρώπους και με τα ίδια μέσα. Αυτό είναι στην ουσία «ξεπατίκωμα» της μεθοδολογίας τής προηγούμενης «αντικομμουνιστικής» εποχής. Επάνω στο ίδιο «σενάριο» χρησιμοποίησαν ξανά τα «όπλα» που διέθεταν …και βέβαια την πετυχημένη διαβρωτική «συνταγή» των «Πρωτοκόλλων των Σοφών τής Σιών». Όμως, αυτήν τη φορά όλα αυτά τα έκαναν μπροστά σ’ ένα κοινό, το οποίο είχε ξαναδεί το ίδιο κόλπο …Ένα κοινό, το οποίο «θυμόταν» τα πιο βασικά στοιχεία τού «κόλπου» αυτού και άρα ήταν ψυλλιασμένο γι’ αυτό το οποίο θα έβλεπε …Επικίνδυνα ψυλλιασμένο. Το «μεγαλειωδώς» πρωτότυπο κόλπο τους αυτήν τη φορά δεν θα ήταν ούτε τόσο μεγαλειώδες ούτε τόσο πρωτότυπο. Ήταν πάρα πολύ πλούσιοι για να μπορέσουν να στήσουν εκ νέου μια «βιομηχανία» αυτοθυματοποίησής τους κι επιπλέον δεν ήταν καν πρωτότυπο το «σενάριό» τους. Ποιον θα πείσουν σαν «θύματα» οι συγγενείς τού Επστάιν, του Σόρος και του Μπάφετ; Αυτό είναι που θεωρούμε ως «μέγα λάθος» τους. Αυτοί, οι οποίοι επιτυχώς μεταπολεμικά διέλυσαν το γερμανικό «πιστόλι» και απέδωσαν τα «Πρωτόκολλα» αυτά στους πράκτορες του Τσάρου, βάλθηκαν ν’ αποδείξουν σε ΟΛΟΥΣ ότι τόσο το «πιστόλι» όσο και το δολοφονικό «σενάριο» των Πρωτοκόλλων του πρώτου εγκλήματος ήταν ΔΙΚΑ τους …Μόνοι τους, δηλαδή, επιχείρησαν εκ νέου την ίδια συνωμοσία κι ως εκ τούτου επανάφεραν στην επιφάνεια τη «συνωμοσιολογία» που τους απειλεί. Λογικό ήταν αυτό, εφόσον εφαρμόζεται ακριβώς το ίδιο σχέδιο με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Μπήκαν πίσω απ’ τον ίδιο «μπερντέ», για να κάνουν ξανά το ίδιο κόλπο …σ’ έναν κόσμο, όμως, ο οποίος έχει πλέον αλλάξει …Σ’ έναν κόσμο στον οποίο πλέον οι παραστάσεις των θεάτρων «σκιών» δεν πείθουν κανέναν και δεν έχουν θεατές …Σ’ έναν κόσμο, που, λόγω ίντερνετ, η πληροφορία —μαζί με την εικόνα της— ταξιδεύει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός …Σ’ έναν κόσμο στον οποίο όλοι οι άνθρωποι έχουν την κάμερα του ρεπόρτερ όλη την ημέρα στα χέρια τους …Σ’ έναν κόσμο στον οποίο η πληροφορία που φτάνει στ’ αυτιά του δεν περνά αναγκαστικά από τα «κανάλια» τής εξουσίας …Σ’ έναν κόσμο πολλαπλάσια πιο μορφωμένο …Σ’ έναν κόσμο στον οποίο οι μορφωμένοι του είναι άνεργοι, φτωχοί και ταυτόχρονα οι απαιτήσεις τους έχουν γίνει τεράστιες …Σ’ έναν κόσμο, που, εάν αποφασίσει να «κινηθεί» εναντίον των τυράννων του, θα το κάνει μέσα σε μία στιγμή, και σαν να επρόκειτο για ένα και μόνον άτομο.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για βλάκες …ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΛΑΚΕΣ. Όπως λοιπόν ήταν απολύτως φυσικό, η αφελής προσπάθειά τους «ξύπνησε» μνήμες …Μνήμες οδυνηρές για τους λαούς, αλλά επικίνδυνες για τους φονικούς Εβραίους. ΟΛΟΙ μιλάνε πλέον για τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», γιατί απλούστατα ΟΛΟΙ βλέπουν να επαναλαμβάνονται τα ίδια δεδομένα με τους προηγούμενους «παγκόσμιους» πολέμους. Δεν μιλάνε για επανάληψη του Εκατονταετούς Πολέμου ή των Ναπολεόντειων Πολέμων, γιατί τα δεδομένα είναι διαφορετικά …Μιλάνε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί αυτό είναι που «δείχνουν» τα δεδομένα του. Απλά τότε τα «βουβάλια» των Εβραίων ξεκίνησαν να «μαλώνουν» στον πολωνικό «βάλτο», ενώ τώρα μαλώνουν στον ουκρανικό, που είναι περίπου ο ίδιος …και, εάν συνεχίσουν οι Πολωνοί τη σημερινή τους πολιτική, θα «φύγει» από την πρόταση και το «περίπου».

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ… …και η σχέση του με το Μπρέτον Γουντς Υπάρχει σήμερα άνθρωπος, που να μην «βλέπει» καθαρά τι ακριβώς συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στον Κόσμο; …Που να μην καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ισχυροί αυτού του Κόσμου και τι ακριβώς επιδιώκουν; …Που να μην καταλαβαίνει ότι άνθρωποι φασίστες χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση και μόνον επειδή είναι πλούσιοι, έχουν αναλάβει αυθαίρετα τις «τύχες» τής ανθρωπότητας; …Που να μην εκνευρίζεται από την αλαζονεία αυτών των αυτόκλητων σωτήρων; Λίγες ημέρες πριν —στο Νταβός— έγινε μια «μάζωξη» διάσημων και πάμπλουτων παγκοσμιοποιητών …Μια «μάζωξη» ηλιθίων. Γιατί τους αποκαλούμε προκαταβολικά ηλίθιους; …Γιατί είναι τουλάχιστον ηλίθιος ένας άνθρωπος, ο οποίος πηγαίνει κάπου για να «διδάξει» τα θύματά του με την επιθυμητή για τον ίδιο συμπεριφορά και τις λίγες ημέρες που βρίσκεται στα «φώτα» τής δημοσιότητας δεν έχει την υποτυπώδη εξυπνάδα και την υπομονή να υποκριθεί και να παίξει ένα «θέατρο»…

…Πήγαν στο Νταβός, ο καθένας με το ιδιωτικό του τζετ, για να «μαλώσουν» τους «ανεύθυνους» φτωχούς, οι οποίοι πηγαίνουν στην εργασία τους με τα «ενεργοβόρα» αυτοκίνητά τους …Πήγαν να «πείσουν» τους φτωχούς ότι θα πρέπει —για το «καλό» τού Πλανήτη— ν’ αρχίσουν να τρώνε έντομα κι «εκτυπωμένο» κρέας …και, έφαγαν στις δεξιώσεις τους ολόκληρα κοπάδια Kobe beef και Black angus …Πήγαν να «πείσουν» τους φτωχούς για την «ηθική» διάσταση τής «σταυροφορίας» τους …και, από πίσω τους «έσερναν» έναν «στρατό» με πόρνες.

Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκινάμε πρώτα-πρώτα από την προσωπική τους ηλιθιότητα και μετά θα δούμε την ποιότητα της στρατηγικής τους …Ούτε πέντε μέρες «θέατρο» δεν άντεξαν να ζήσουν, όπως προτείνουν στους άλλους να ζουν. Είναι σαν να σε βάζουν μπροστά σε μια κάμερα και μόλις ανάψουν οι προβολείς κι ενημερώνεσαι ότι ξεκινάει το ολιγόλεπτο γύρισμα, να βάζεις το δάκτυλό σου στη μύτη σου …Είσαι ηλίθιος ή δεν είσαι; Από εκεί και πέρα —σ’ ό,τι αφορά την πραγματική ουσία αυτής της «μάζωξης»— τα πράγματα είναι απλά …Όλα είναι μια επανάληψη των προηγούμενων πρακτικών …Η «μάζωξη» στο Νταβός είναι το σύγχρονο «Μπρέτον Γουντς» σ’ έναν υποτιθέμενο «Παγκόσμιο Πόλεμο», του οποίου το τελικό αποτέλεσμα τα «σαΐνια» ήδη το γνωρίζουν …Ένα σύγχρονο «Μπρέτον Γουντς», τη στιγμή που ο «περιττός» πόλεμος στην Ουκρανία μιμείται τον επίσης περιττό πόλεμο του Χίτλερ στη Σιλεσία το 1945.

Τι είχαν «πει» στο αυθεντικό Μπρέτον Γουντς, όταν «έστηναν» την τότε Νέα Τάξη τής μεταπολεμικής εποχής; …Κατ’ αρχάς είχαν «αυτοαναγορευθεί» «Κυρίαρχοι του Ελεύθερου Κόσμου», για να τον «σώσουν» …Όχι επειδή ήταν εξουσιομανείς, αλλά επειδή ήταν «καλοί» κι «ευαίσθητοι» —τόσο ως άνθρωποι όσο και ως δημοκράτες— …Για το «καλό» τής παγκόσμιας «Δημοκρατίας» αυτοαναγορεύθηκαν (σ.γ.:οι σαδιστές, δήμιοι των λαών)«προστάτες» της. Το έκαναν μπροστά στους εκπρόσωπους των δήθεν «αντιπάλων» τους, οι οποίοι ήταν οι εκπρόσωποι της Σοβιετικής Ένωσης και οι οποίοι ήταν επίσης εκεί προσκεκλημένοι, προκειμένου να «συνυπογράψουν» την τότε Νέα —μεταπολεμική— Τάξη. Από εκεί και πέρα είχαν διαχωρίσει με πολύ διακριτό και σαφή τρόπο τους «εχθρούς» από τους «φίλους» τής μεταπολεμικής κατάστασης, στην οποία οι ίδιοι θα ήταν κυρίαρχοι.

«Εχθροί» από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα θα ήταν οι κομμουνιστές και «φίλοι» θα ήταν οι δημοκράτες. Επειδή θ’ αναλάμβαναν επικεφαλής τού «ελεύθερου» κόσμου —και βέβαια ήταν «γενναιόδωροι»— φρόντισαν και για τις «ανταμοιβές» στους «φίλους» τους —για την «υπευθυνότητα» και την «αξία» τους—.

Στους «φίλους» δημοκράτες ως άτομα θ’ αναγνώριζαν το δικαίωμα να διατηρούν ιδιωτικές περιουσίες —που για τους περισσότερους απ’ αυτούς «περιουσίες» ήταν οι κατοικίες τους και τ’ αυτοκίνητά τους—. Στο επίπεδο των κρατών θ’ αναγνώριζαν στα «φιλικά» κράτη το δικαίωμα της ιδιοκτησίας των κρατικών υποδομών και των εθνικών πλουτοπαραγωγικών τους πηγών. Για να τα «δέσουν» όλα αυτά μεταξύ τους, επέβαλαν και τις αντίστοιχες κοινές και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ υπερεθνικές πολιτικές. Επέβαλαν το πετρέλαιο ως το αναγκαστικό «καύσιμο» της μεταπολεμικής τάξης και δέσμευσαν τους πάντες στο «καύσιμο» αυτό. Μαζί μ’ αυτό επέβαλαν και το δολάριο ως αποταμιευτικό νόμισμα κι ανάγκασαν τα κράτη να πραγματοποιούν όλες τις αγορές τους όσον αφορά το αναγκαστικό καύσιμο της εποχής στο νόμισμα αυτό.

Σήμερα στο Νταβός επανέλαβαν τους εαυτούς τους. Μαζεύτηκαν εκεί, για να κάνουν το νέο «RESET» ενός συστήματος, το οποίο το θεωρούν ιδιοκτησία τους. «Αυτοαναγορεύθηκαν» και πάλι «προστάτες» τής ανθρωπότητας, του Πλανήτη και της Δημοκρατίας …«Αυτοαναγορεύθηκαν» και πάλι μπροστά στους υποτιθέμενους «αντιπάλους» τους, που είναι η μαρξιστική Κίνα, η οποία προσκλήθηκε κι αυτή στο ανώτατο επίπεδο, προκειμένου να «συνυπογράψει» τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Παρουσία τού παγκόσμιου «εμβολιαστή» Μπουρλά, ανακοίνωσαν τους νέους «εχθρούς» τής Νέας Τάξης …Τους «εχθρούς» στο επίπεδο των ατόμων, εφόσον πλέον δεν μπορούν να εμφανίζουν σαν τέτοιους τους κομμουνιστές τής προηγούμενης περιόδου. Για να το καταφέρουν αυτό —και να διαχωρίσουν τους ανθρώπους μεταξύ τους σε «εχθρούς» και «φίλους»—, συνέχισαν την πολιτική των απειλών και του εκφοβισμού για την «Πανδημία», παρ’ όλο που καθημερινά αποδεικνύεται πως ήταν μια απλή απάτη και τίποτε παραπάνω. Έχοντας όμως «δουλεμένο» το σενάριο του εκβιασμού, συνέχισαν απτόητοι, «στοχοποιώντας» σαν «εχθρούς» τής Δημοκρατίας, του Περιβάλλοντος και της Παγκόσμιας Υγείας, εκείνους που αντιδρούν, προσπαθώντας ταυτόχρονα να τους εμφανίσουν σαν αντικοινωνικά στοιχεία, που εννοείται ότι δικαιούνται τιμωρία και πρέπει να τιμωρηθούν.

Αυτοί θα είναι οι «εχθροί» της υπό «κατασκευή» Νέας Τάξης …Οι απείθαρχοι, οι ανεμβολίαστοι, οι «τζαμπατζήδες», οι «ψεκασμένοι» …Αυτοί, που, όπως είπε ο εγκληματίας Τόνυ Μπλερ, πρέπει να «στιγματιστούν» και τα προσωπικά τους στοιχεία να περαστούν στα κομπιούτερ τής Νέας Τάξης, προκειμένου να περιοριστεί το δικαίωμά τους στην ελεύθερη μετακίνηση …Στη μετακίνηση αυτή, η οποία θα «μολύνει» πολλούς «αθώους» και «υπεύθυνους» ανθρώπους. Στην πραγματικότητα «στιγματίζονται» καθημερινά όλοι όσοι ενοχλούν τους Εβραίους και τους σχεδιασμούς τους …Οι «αρνητές», οι «συνωμοσιολόγοι», οι Maga republicans, οι λευκοί Χριστιανοί, οι ομοφοβικοί, οι ξενοφοβικοί κλπ.. Ταυτόχρονα ανακοίνωσαν και τις «παροχές» τής Νέας Τάξης προς τους «φίλους» της …Αυτούς, δηλαδή, οι οποίοι απλά δεν θα τιμωρούνται για την αντιδραστικότητά τους …Ανακοίνωσαν ότι στόχος τους είναι οι άνθρωποι του μέλλοντος να είναι «ευτυχείς», χωρίς να έχουν υπό την κατοχή τους κανένα περιουσιακό στοιχείο …«Ευτυχείς», ακόμα κι αν θα πρέπει να εμβολιαστούν στο μέλλον υποχρεωτικά με κάποιο εμβόλιο «ευτυχίας» (σ.γ.:έστω κι αν τους αλλάξει το γονιδίωμα όπως αυτοί το επιδιώκουν για να τους κάνουν εύκολα ελέξιμους και υπάκοους). Επίσης, το «reset» θα επιβληθεί και στο επίπεδο που αφορά τα κράτη. Τα κράτη επίσης θα πρέπει ν’ αναζητήσουν με τον ίδιο τρόπο την «ευτυχία», εφόσον θ’ αναγκαστούν να ιδιωτικοποιήσουν όλα τους τα «ασημικά».

Όλα τα υπόλοιπα —για τα οποία θα μεριμνούσαν— είναι copy-paste τού Μπρέτον Γουντς. Ο νέος τύπος τής ενέργειας που θα κυριαρχήσει —υποχρεωτικά— στη Νέα Τάξη, θα είναι η «πράσινη» ενέργεια …Τα δικά τους φωτοβολταϊκά πάρκα και οι δικές τους ανεμογεννήτριες θα «τροφοδοτούν» με ενέργεια τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία θα είναι τα μόνα που θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν στους δικούς τους δρόμους.

Τέλος, το νόμισμα θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό και έννοιες όπως το «δολάριο» ή το «ευρώ» —ή οτιδήποτε άλλο— θα είναι απλά «συντελεστές» άυλων νομισματικών αξιών. Παρόντες σ’ αυτήν την επανάληψη του Μπρέτον Γουντς ήταν και τα διάσημα «γεννήματά» του …Το ΔΝΤ τής Κριστίν Λαγκάρντ και η Παγκόσμια Τράπεζα της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα …Αυτοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει να μοιράσουν την «ευτυχία» των πλειστηριασμών και των ιδιωτικοποιήσεων σε ολόκληρο τον Κόσμο …Τα «εργαλεία» τής Νέας Τάξης των Σιωνιστών. Στο νέο αυτό «Μπρέτον Γουντς» τον δωσίλογο Βαρβαρέσο από την πλευρά τής Ελλάδας τον αντικατέστησε επιτυχώς ο ομοϊδεάτης του Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτήν λοιπόν την περίφημη και πολυδιαφημισμένη «μάζωξη» των παγκοσμιοποιητών ο Εβραίος Κίσινγκερ —είτε ηθελημένα είτε κατά λάθος— αποκάλυψε πράγματα, τα οποία δεν τους συνέφερε ν’ αποκαλυφθούν. Στη «μάζωξη» αυτών, δηλαδή, οι οποίοι «αποφασίζουν» μόνοι τους και χωρίς καμία λαϊκή ή άλλη νομιμοποίηση για το μέλλον τής ανθρωπότητας και τού Πλανήτη, αποκαλύφθηκε —εκτός όλων των άλλων— όχι μόνον η αλήθεια τού πολέμου τής Ουκρανίας, αλλά και η αλήθεια που αφορά το ίδιο το Συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ. Μαζί με την αλήθεια για τον Πόλεμο στην Ουκρανία αποκαλύφθηκαν και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την άδικη εντελώς περιττή ανθρωποθυσία …και αυτό είναι επικίνδυνο πρωτίστως για τους ίδιους.

Ποιο είναι αυτό το επικίνδυνο στοιχείο για τους ίδιους τους καλεσμένους στη «μάζωξη» του ναζιστή Σβαμπ; …Ότι η «μάζωξη» αυτή είναι έργο των Σιωνιστών …Έργο τού «μάγου» Κίσινγκερ. Η παρέμβαση του Κίσινγκερ επάνω στο πιο σοβαρό θέμα τής σημερινής παγκόσμιας κατάστασης «αποκάλυψε» την ταυτότητα αυτού, ο οποίος δίνει «γραμμή» στο WEF. Μόνοι τους «ξεσκεπάστηκαν» μπροστά στα μάτια τού κόσμου. Αποδείχθηκε ότι ο Σβαμπ είναι ένας «αχυράνθρωπος» του Κίσινγκερ …Στην κυριολεξία ένα «οικόσιτο» του Κίσινγκερ και «βιτρίνα» του …Άλλη μία επιτυχής συνεργασία μεταξύ ΝΑΖΙ και Σιωνιστών με στόχο την εκμετάλλευση της ανθρωπότητας. Δεν λέμε κάτι περίεργο. Έτσι κι αλλιώς αυτές είναι οι επίσημες «προδιαγραφές» τού Σβαμπ, τις οποίες μπορεί κάποιος να τις εντοπίσει στο επίσημο βιογραφικό του. Ο Σβαμπ είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος στην κυριολεξία χρωστάει την ύπαρξή του στον Κίσινγκερ …Εκείνος είναι που τον σπούδασε με υποτροφία στις ΗΠΑ …Εκείνος είναι που τον προώθησε στη διεθνή σκηνή και εκείνος είναι που τού παρέδωσε την «καρέκλα» τού Forum …το οποίο βέβαια ο ίδιος ίδρυσε.

Τι προκύπτει απ’ όλα αυτά; …Ότι το WEF είναι απόλυτα όμοιο με το Μπρέτον Γουντς, εφόσον οι άνθρωποι που πραγματοποίησαν εκείνη τη «μάζωξη» στο παρελθόν είναι οι ίδιοι που δρομολόγησαν και τη σημερινή. Άρα το WEF είναι «άλλο ένα» εβραιοναζιστικό παράκεντρο εξουσίας —απ’ αυτά που έχουμε δει πολλές φορές στην ιστορία— …Ένα παράκεντρο, το οποίο το εμπνεύστηκε ο Κίσινγκερ, το χρηματοδότησε ο Σόρος και το διευθύνει ένας ΝΑΖΙ υποτακτικός. Αυτοί οι τρεις λοιπόν αντιπροσωπεύουν το «μυαλό», την «τσέπη» και το «χέρι» τού WEF αντίστοιχα …Άλλη μία έμμεση αποκάλυψη της διαχρονικής στενής συνεργασίας ΝΑΖΙ και Εβραίων με στόχο τον έλεγχο του Κόσμου. Μιλάμε για πραγματικό ΝΑΖΙ, εφόσον ο Σβαμπ είναι γιος ενός ατιμώρητου ναζιστή …Γιος ενός υψηλά ιστάμενου αξιωματούχου τού ναζιστικού Ράιχ. Μιλάμε για αυθεντικό ΝΑΖΙ, βλέποντας έναν άσχημο, ατάλαντο και σεξουαλικά ανώμαλο άνδρα.

Κλάους Σβαμπ ο νέος θεός, δημιουργός του μετανθρώπου και βιαστής του πνευματικού καθοδηγητή Νώα Χαράρι

 

Η απόλυτη αμφισβήτηση των δυο φύλων. Η ΝΤΠ φέρνει σύχυση και σ’ αυτό

 

Κοντά σ’ αυτόν τον γόνο των ΝΑΖΙ —και στον ρόλο τού «δεξιού του χεριού»— δεσπόζει με την αθλιότητά του μια «κακιασμένη» Εβραία «αδερφή», που ακούει στο όνομα Γιουβάλ Νώε Χαράρι. Τι είναι αυτή η κακοήθης ύπαρξη, που μισεί όλον τονκόσμο; …Ένας φασίστας, ο οποίος «πολεμάει» τον «φασισμό» …Ένας άνθρωπος, ο οποίος μιλάει σαν τον Χίτλερ, υποτίθεται για να μην επανεμφανιστεί το φαινόμενο «Χίτλερ» —ο οποίος βέβαια είναι ο δικός τους «ευεργέτης»— …Ένας φασίστας, που θέλει να «εξαφανίσει» τους εχθρούς τής Νέας Τάξης, για να «προστατεύσει» τη Δημοκρατία, το Περιβάλλον, την Οικονομία και βέβαια την «αλήθεια» του «Ολοκαυτώματος» …Ένας φασίστας, που, εάν κάποιος άλλος έλεγε ακόμα και ιδιωτικά αυτά τα οποία ο ίδιος είπε δημοσίως, θα πήγαινε σπίτι του με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτός είναι βοηθός τού Σβαμπ και οι δύο αυτοί μαζί εκφράζουν τον Κίσινγκερ, ο οποίος με τη σειρά του διαμορφώνει την αμερικανική πολιτική και άρα δίνει σάρκα και οστά σ’ αυτά τα οποία «ανακοινώνονται» στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ …και το οποίο βέβαια δεν έχει καμία απολύτως —έστω και τυπική— νομιμοποίηση.

Τι μας αποκάλυψε ο Κίσινγκερ με την «παρέμβασή» του στο «Forum» αυτό; …Ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν προσχεδιασμένος απ’ αυτούς, οι οποίοι σήμερα δήθεν «σέρνονται» σ’ αυτόν, και είναι οι αμερικανόδουλοι ηγέτες τού ΝΑΤΟ …Μας αποκάλυψε ότι η «αμερικανική» πολιτική ήταν αυτή που τον προκάλεσε με τις επιλογές της. Υπάρχει όμως «αμερικανική πολιτική»; …Όχι βέβαια …Οι ΗΠΑ είναι μια εβραϊκή «Μπανανία». Άρα, τι μας λέει ο Κίσινγκερ;

…Ότι εξ’ αρχής γνώριζε ο ίδιος πως με την πολιτική που επέβαλαν οι «Αμερικανοί» στην Ουκρανία θα προκαλούσαν τη βέβαιη αντίδραση της Ρωσίας, και αυτό —σύμφωνα με τη δική του άποψη— ήταν «λάθος» …Ένα «λάθος», όμως, το οποίο ο ίδιος —καθώς επηρεάζει την «αμερικανική» πολιτική— δεν «ακύρωσε» …αλλά, σήμερα, απαιτεί απ’ ΟΛΟΥΣ να συμμετάσχουν στο «λάθος» αυτό. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα …Αναγνώρισε το «λάθος», δεν το αποδέχθηκε ως δικό του, αλλά θέλησε να το επιβάλλει σε ΟΛΟΥΣ …Μόνον σε εβραϊκά παζάρια γύφτων ισχύει αυτό …Το iPhone που σου πουλάω είναι «μαϊμού», εγώ δεν το αναγνωρίζω ως νόμιμο «εμπόρευμα», αλλά εσύ πρέπει να το αγοράσεις με την τιμή τού αυθεντικού… …Για ν’ αποτρέψει το «λάθος», δηλαδή, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ απολύτως, αλλά, για να το μεγεθύνει, έκανε τα ΠΑΝΤΑ …Έκανε παγκόσμια ανακοίνωση μέσω ενός παγκόσμιου «φόρουμ», το οποίο αφορούσε τους ισχυρούς τού Πλανήτη …Δρομολόγησε ένα «σφάλμα», το οποίο θα άφηνε πίσω του χιλιάδες νεκρούς κι εκατομμύρια πρόσφυγες, εφόσον είναι βέβαιο ότι θ’ ακολουθήσουν διωγμοί όλων των τύπων …Στο «φόρουμ» τού Κίσινγκερ και του Σόρος, δηλαδή, μάς ανακοινώθηκε η «γραμμή» που θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν τα κράτη το αμέσως επόμενο διάστημα. Εύκολο είναι να «εισακουστούν» οι εντολές τους από τις εθνικές ηγεσίες, γιατί οι ίδιοι έχουν φροντίσει γι’ αυτό. Οι ίδιοι με τα δικά τους χρήματα —που τα «βάπτιζαν» «υποτροφίες»— έχουν «κατασκευάσει» τους περισσότερους —αν όχι όλους— τους σημερινούς «ηγέτες».

Αυτοί οι σκληροί τοκογλύφοι είναι που έχουν δημιουργήσει το παγκόσμιο δίκτυο των μαρξιστικών ηγεσιών, οι οποίες σήμερα κυβερνούν τον Κόσμο ολόκληρο και προσπαθούν ν’ αλλάξουν τον σχεδιασμό του …Μαρξιστικές ηγεσίες, οι οποίες είναι υπεράνω θρησκευτικών, φυλετικών ή εθνικών διαχωρισμών και ελέγχονται μόνον από τους «χορηγούς» τους …Ελέγχονται μόνον από τους ιδιοκτήτες τού μαρξισμού —που είναι το εβραϊκό «διευθυντήριο»— και όχι από τους λαούς που τους ψηφίζουν …Μαρξιστικές ηγεσίες, οι οποίες στηρίζονται σε σκληρές μαρξιστικές αστικές τάξεις που έχουν «παραχθεί» από τα Κολέγια των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Με τον τρόπο αυτόν συνδέονται μεταξύ τους οι ηγεσίες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Κίνας, του Ισλάμ ή της Ιαπωνίας …Μέχρι και ο Πάπας έχει δηλώσει μαρξιστής. Ο μαρξισμός είναι η «μυστική» τους γλώσσα στην οποία είναι «γραμμένα» τα μυστικά τής Νέας Τάξης.

Αυτοί λοιπόν οι Εβραίοι ηγέτες τής Νέας —μαρξιστικής— Τάξης είναι εκείνοι που προσπαθούν να την επιβάλλουν με κάθε μέσο …Είναι εκείνοι, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν όλες τις απαιτούμενες επεμβάσεις …και άρα μεταξύ αυτών να «υποβαθμίσουν» και τις ΗΠΑ …Να κάνουν αυτό το οποίο θεωρήσαμε ολέθριο για τους ίδιους και είναι το «πριόνισμα» του πιο ισχυρού χριστιανικού «κλαδιού». Αυτοί είναι που σήμερα «ξεχαρβαλώνουν» τις ΗΠΑ, για να τις «κατεβάσουν» στο επίπεδο των στημένων «ανταγωνιστών» τους και να δημιουργήσουν τη νέα παγκόσμια δυναμική …Αυτοί είναι τα «αφεντικά» τού Μπάιντεν —για όσους αναρωτιούνται ποιος κρύβεται πίσω από τον «Κοιμισμένο Τζο»— …Ο Κίσινγκερ και ο Σόρος είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν την «ψευδοαμερικανική» Κυβέρνηση, η οποία στην κυριολεξία «ρημάζει» αυτήν τη στιγμή τις ΗΠΑ. Οι Εβραίοι σήμερα στην κυριολεξία «ξεχαρβαλώνουν» τις ΗΠΑ …Τις φτωχαίνουν …Τις διαλύουν κοινωνικά, πολιτισμικά και εθνικά …Τις εξασθενούν και τις στρέφουν εναντίον ολόκληρου του Χριστιανισμού.

Ό,τι δίνει δύναμη στις ΗΠΑ έχει μπει στο στόχαστρό τους και το καταστρέφουν. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουν αρπάξει πάνω από δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια από έναν λαό, ο οποίος σήμερα είναι ο πλέον χρεωμένος στον πλανήτη. Το απίστευτο ποσό των 250.000 δολαρίων χρέους αντιστοιχεί στον ΚΑΘΕ Αμερικανό φορολογούμενο. Αυτό είναι που κατάφερε η εβραϊκή FED με την πολιτική της εις βάρος τού αμερικανικού λαού. Παντού Εβραίοι καταστροφείς πρωταγωνιστούν σε όλα τα εγκλήματα κατά των ΗΠΑ. Στην κυβέρνηση του δηλωμένου Σιωνιστή Μπάιντεν υπάρχουν πιο πολλοί Εβραίοι απ’ όσοι υπάρχουν στην κυβέρνηση του Ισραήλ… …Εβραίος είναι ο Προσωπάρχης τού Λευκού Οίκου, ο οποίος βάζει τα σκονάκια στην αγκαλιά τού γέρου, για να τα διαβάσει …Εβραία είναι η Γέλεν, που, ως υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, επιτρέπει τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους τους, ρισκάροντας την καταστροφή της οικονομίας τους …Εβραίοι είναι οι Μπλίνκεν και Νούλαντ, που, ως επικεφαλής τής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, τις οδήγησαν στην «αιμορραγία» τού πολέμου τής Ουκρανίας …Εβραίος είναι ο Μαγιόρκας, που, ως υπουργός εσωτερικών, άφησε τις ΗΠΑ απροστάτευτες στις ορδές των λαθρομεταναστών …Εβραίος είναι ο Γκάρλαντ, ο οποίος έχει επιτρέψει την έκρηξη της εγκληματικότητας στις ΗΠΑ …Εβραίος είναι ο τραβεστί Λεβίν, ο οποίος έχει πλημμυρήσει τα σχολεία των Αμερικανών με ανώμαλους και παιδεραστές.

Αυτή η Κυβέρνηση, η οποία ελέγχεται αποκλειστικά από τους Εβραίους —αλλά για τα εγκλήματά της «χρεώνει» τους Αμερικανούς—, είναι αυτή που, εκτός από τις ΗΠΑ, καταστρέφει και τον υπόλοιπο Χριστιανισμό. Αυτή η Κυβέρνηση στηρίζει με όλα τα μέσα —ακόμα και στρατιωτικά— την «ατζέντα» των Εβραίων Σιωνιστών, όπως αυτή εκφράζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ …Το «φόρουμ» αυτό, το οποίο θέλει να ελέγχει όλον τον Κόσμο και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επιβάλλει σε ολόκληρο τον Κόσμο την άποψη του ιδρυτή του, του Κίσινγκερ.

Τι έχει πει ο Κίσινγκερ ως απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να ελέγχει λαούς και κράτη; Ποια ήταν η γνωστή σε όλους πλέον «ρήση» του; …Ότι: «με την ενέργεια ελέγχεις τα κράτη, αλλά με την τροφή ελέγχεις τους λαούς». Αυτό είναι που προσπαθούν τώρα πάση θυσία να πετύχουν τα «δουλικά» του. Με το άλλοθι της περιβαλλοντικής μόλυνσης και του «φαινομένου τού Θερμοκηπίου» οι Εβραίοι —μέσω των ΗΠΑ— έχουν καταστρέψει την ενεργειακή υποδομή ΟΛΩΝ των κρατών και τα έχουν παραδώσει στους Εβραίους τοκογλύφους, οι οποίοι για το «ξεκάρφωμα» χρηματοδοτούν «ανεμογεννήτριες» και ηλιακά πάνελ, αλλά που στην πραγματικότητα «διασωληνώνουν» τα κράτη με τους δικούς τους αγωγούς ορυκτών καυσίμων.

Οι Εβραίοι, μέσω των ΗΠΑ, επιβάλλουν υποχρεωτικές «αυτοκτονικές» πολιτικές σε όλα τα χριστιανικά κράτη …«Πράσινες» πολιτικές, οι οποίες καταστρέφουν τις οικονομίες των χριστιανικών κρατών, αλλά που κατά «σύμπτωση» δεν επιβάλλονται στην Κίνα ή την Ινδία, οι οποίες —λόγω των σχεδιαστικών αναγκών— θα πρέπει διαρκώς να ισχυροποιούνται …Οι Χριστιανοί πρέπει ν’ «αυτοκτονήσουν» για την «καθαρότητα» του Πλανήτη, ενώ οι «ανταγωνιστές» Κινέζοι μπορούν να τον μολύνουν όσο θέλουν. Με τον τρόπο αυτόν μετέτρεψαν τις ενεργειακές πηγές των χωρών σε «σκουπίδια», κατορθώνοντας να διατηρήσουν τα δικά τους μονοπώλια …Κατορθώνοντας να δώσουν αξία μόνον στις δικές τους ενεργειακές πηγές και να κάνουν τα κράτη εξαρτώμενα από τους δικούς τους αγωγούς …Κατορθώνοντας να κάνουν πράξη την πρώτη προϋπόθεση της ρήσης τού Κίσινγκερ, που είναι ο έλεγχος των κρατών μέσω της ενέργειας.

Παναγιώτης Τραϊανός

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.