Και πάλι περί του κόμματος του κυρίου Δημήτρη Νατσιού, την Νίκη. Τα σχόλια πάντως είναι υπέρ του

Σε συνέντευξη του δημοσιογράφου Άλεξ Στεφανόπουλου ο Δημήτρης

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟ.

Ο Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός, αν και δεν απάντησε μέχρι ώρας στον πατέρα Αναστάσιο Γκοτσόπουλο,  Θεολόγος Δημοσιογράφος, αναφέρει τις εμπειρίες του από τη Νίκη ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ σε βίντεο:

Αναφέρουμε μερικά σχόλια στην πιο πάνω εκπομπή:

Εισθε Καθαρα συστημικα στοιχεία και αξιοθρήνητοι. Κρίμα που επικαλεισθε και σύγχρονους Άγιους της Εκκλησίας μας.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ!!! Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ!!!! ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ τουλαχιστον απο εμας τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!
Μεχρι τωρα δεν ειχα καταληξει πιο μικρο κόμμα θα ψήφιζα. Απο την ενορχηστρωμενη ομως επιθεση που κανετε ολοι στον κ. Νατσιο, τωρα στο παραπέντε κατάλαβα τον υποπτο ρολο σας, και ειδα οτι πρεπει να το ριξω στην ΝΙΚΗ.
Μία ώρα χαμένη απο την ζωή μου. Δηλαδή επειδή το κόμμα ΝΙΚΗ και ο Νάτσιος δεν αναφέρεται στα εμβόλια, αυτό είναι αποκάλυψη;
Τον φοβούνται τον κύριο Νατσιο πρέπει να μπει στην Βουλή όχι αποχή την ψήφο στα μικρά κόμματα
Χριστός Ανέστη ο κύριος!! Καλή συνέχεια ο θεός στο καλό να μας φωτίσει

 

Για να γίνει κάποιος μέλος στο κόμμα Νίκη είναι απαραίτητο να είναι Έλληνες η φιλέλληνας και ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ. Εμενα ΚΑΙ μόνο αυτό μου φτάνει

 

Μωρέ πολύ καλά τα παίζει το σύστημα. Καλά να πάθουμε… Χριστός Ανέστη σε όλους!

 

Κ. Στεφανόπουλε απο εμμονή σε εμμονή είσαστε. Δεν μας τα λέτε καλά. Στο τέλος βλέπω να το χάνετε εσείς το παιχνίδι

 

Χριστος Ανεστη, ο Θεος να μας φωτισει να εχουμε πιστη και μετανοια

 

Δόξα το Θεό τα είπατε όλα με το παραπάνω, συγχαρητήρια στον Κύριο Νατσιο για να ασχολούνται μαζί του σημαίνει πως αξίζει να του δώσουμε μια ψήφο.

 

Σε ποιόν απευθύνεστε να τα πιστέψει;;;;;Πόση ζήλεια πια σας διακατέχει απέναντι στον κ. Νατσιό και την οικογένειά του;;;; Ο υπεύθυνος της θεματικής ενότητας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής στη ΝΙΚΗ, κος Νίκος Παπαδόπουλος, θωρακο-καρδιοχειρούργος στο Γ.Ν. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, πολύτεκνος, με 6 παιδιά, βγήκε ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ διότι ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ….όπως και η υποψήφια Α’ Θεσσαλονικης με τη ΝΙΚΗ, ιατρός Βιορίκα Ματσουκατίδου…….ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ στη ΝΙΚΗ..Συνεχίστε εσείς την λασπολογία και την συκοφαντία σας “ΚΥΡΙΟΙ” θεο-λόγοι και δημοσιο-γράφοι…τιμάει και το επάγγελμα του δημοσιογράφου και αυτό του ανθρώπου που αξιώνει να μιλάει για Θεό…..!!!ΜΑ ΤΟΣΗ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ…..!!!!!

 

Πάμε ΝΙΚΗ για Βουλή δυνατά κόντρα στο κατεστημένο !!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.