Προειδοποίηση ειδικού ότι οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν να κλέψουν στις εκλογές των ΗΠΑ

Κάποιος προσπαθεί να ψηφίσει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για το Κογκρέσο και η μηχανή επανειλημμένα το αλλάζει σε δημοκράτη.

“Θέλουν οι σύμμαχοι της εκστρατείας τους για να είναι σε θέση να διαπράξουν απάτη, προκειμένου να κερδίσουν.”

ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

Προειδοποίηση ειδικού ότι οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν να κλέψουν στις εκλογές των ΗΠΑΚορυφαίος ειδικός των εθνικών εκλογών των ΗΠΑ προειδοποιεί πως οι κίνδυνοι των εκλογών δεν περιορίζονται σε κακή λειτουργία ή σε μπλοκάρισμα των μηχανών ψηφοφορίας, όπως φάνηκε πριν κάποιες μέρες σε βίντεο, όπου μέσα σε ένα θάλαμο ψηφοφορίας στη Βιρτζίνια, κάποιος προσπαθεί να ψηφίσει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για το Κογκρέσο και η μηχανή επανειλημμένα το αλλάζει σε δημοκράτη. 

 Οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγαλύτεροι σύμφωνα με τον Hans von Spakovsky, αφού η προοδευτική αριστερά και το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ομπάμα εκτελούν έναν διαδικαστικό πόλεμο ενάντια στη νομοθεσία τη σχετική με την ταυτότητα των ψηφοφόρων.


Σύμφωνα με τον κορυφαίο αμερικανό συνταγματολόγο και νομικό, ο πιο μεγάλος κίνδυνος είναι οι χιλιάδες μη εγγεγραμμένοι πολίτες σε όλη τη χώρα των ΗΠΑ, για πολλούς από τους οποίους δεν έχει καμία αμφιβολία, πως θα ψηφίσουν παράνομα στις επερχόμενες εκλογές. 

Αν μεγάλος αριθμός από αυτούς ψηφίσουν και η κούρσα αποδειχθεί σκληρή, τότε θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Προσθέτει επίσης ότι: “Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει κάνει ό, τι μπορεί, με τη βοήθεια των κακών ομοσπονδιακών δικαστών, για να σταματήσει τη δυνατότητα κάθε πολιτείας να ελέγχει την ιθαγένεια. Οι Δημοκρατικοί θέλουν σαφώς μη εγγεγραμμένους πολίτες, να ψηφίσουν, επειδή πιστεύουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να κερδίσουν…Σε 12 πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια επιτρέπουν άδειες οδήγησης σε παράνομους μετανάστες,” και “σχεδόν το ήμισυ των αδειών οδήγησης στην Καλιφόρνια πήγε σε παράνομους αλλοδαπούς πέρυσι….Το μυστικό βίντεο του Project Veritas καθιστά σαφές, ότι οι Δημοκρατικοί σύμβουλοι της εκλογικής εκστρατείας που έχουν διοργανώσει απάτη σε προηγούμενες εκλογές, σχεδιάζουν να το εφαρμόσουν και πάλι σε αυτές τις εκλογές με την αποστολή ομάδων ατόμων με λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα για ψηφοφορία σε διάφορες πολιτείες, με τα ονόματα άλλων ψηφοφόρων που γνωρίζουν ότι είναι νεκροί ή έχουν μετακινηθεί μακριά, ή με ψεύτικο όνομα. “


 Στο βίντεο, ένας ακτιβιστής του Δημοκρατικού Κόμματος δήλωσε σε μυστικούς ερευνητές για το Project Veritas ότι το κόμμα του νοθεύει τις εκλογές “εδώ και 50 χρόνια.”


Τέτοιες αποκαλύψεις οδήγησαν τον Von Spakovsky στο συμπέρασμα πως: “αυτό εξηγεί επίσης γιατί η προοδευτική αριστερά και το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ομπάμα έχουν εξαπολύσει έναν διαδικαστικό πόλεμο εναντίον των νόμων που αφορούν την ταυτότητα των ψηφοφόρων. Θέλουν οι σύμμαχοι της εκστρατείας τους για να είναι σε θέση να διαπράξουν απάτη, προκειμένου να κερδίσουν.”

Καλλιόπη Σουφλή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_204.html
Κοιτάξτε και το πιο κάτω βίντεο που επιβεβαιώνει τις απάτες των δημοκρατικών στις εκλογές εδώ και 50 χρόνια.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.