“οι δε τα φαύλα πράξαντες εις ανάστασιν κρίσεως” (Ιωάννης, κεφ.5, στ.29).

Όπως συμβαίνει στα ανθρώπινα, οι φαύλοι προηγούνται στα ανθρώπινα και θριαμβεύουν. Αντίθετα εκείνοι οι οποίοι διψούν για δικαιοσύνη και αγαπούν όλους εχθρούς και φίλους, διώκονται από όλουτους κοσμικούς και απίστους. Οι άνθρωποι του κόσμου, ενώ τους αγνοούν και τους περιφρονούν, τους καταδικάζουν. Αυτοί θανατώνονται αν και ζωοποιούνται, πεθαίνουν αλλά ξαναπαίρνουν ζωή. Αυτοί ατιμάζονται, λοιδορούνται, κακολογούνται, μένουν πτωχοί, ταπεινοί και περιφρονητέοι, όμως πλουτίζουν τους συνανθρώπους τους με την αγάπη, την προσφορά τους στο κοινό καλό, στη δυστυχία και τον πόνο των αδελφών τους. Κι ενώ κάνουν το καλό τιμωρούνται σαν να ήταν κακούργοι κι εγκληματίες.

Όρα για παράδειγμα τον πατέρα Ανώνιο Παπαδόπουλο από την Κιβωτό του Κοσμου. Αφού του πήραν τις τεράστιες εγκαταστάσεις, τον κατασυκοφάντησαν τα κυβερνητικά ΜΜΕ και τα ξαγορασμένη κανάλια για καταχραστή χρημάτων αν και δεν του βρήκαν μία. Ως και μήνυση του έκανε ο γνωσρός Παναγιώτης Δημητράς, για ρατσιστικά σχόλια καθώς τα νησιά του Αιγαίου μας έχουν γίνει καταφύγιο λαθροεισβολαίων και φανατικών ισλαμιστών.

Αποτελεί τεράστια έκπληξη ότι ο λαός μας έδωσε 40% στον αφορισμένο πρωθυπουργό του Κ. Μητσοτάκη έναντι του άθεου μαρξιστή Α. Τσίπρα 20%. Τα δε χριστιανικά κόμματα όπως η Πολιτική πρωτοβουλία, ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝΑ) βούλιαξαν. Τέλος και το από εφοπλιστή χρηματοδοτούμενο και υποστηριζόμενο από μεγάλη μερίδα ιερέων κόμμα του Δημήτρη Νατσιού ΝΙΚΗ, δεν πέτυχε να μπει στη Βουλή. Η Ελληνική Λύση του αμφισβητούμενου Βελόπουλου απλώς ανέβασε τα ποσοστά της, πράγμα αναμενόμενο μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, τη συμμετοχή της Ελλάδας στον ουκρανο-ρωσικό πόλεμο με την πλευρά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. γεγονός που συνταράσσει την ελληνική οικονομία και αφήνει την πατρίδα στο έλεος του τρομερού ρωσικού οπλοστασίου θέτοντας σε πυρηνικό κίνδυνο τις βάσεις στη Σούδα, στον Άραξο, στο Άκτιο και την Αλεξανδρούπολη. Διαμαρτυρία του λαού στην αυθαίρετη αυτή απόφαση της κυβέρνησης καμία. Η απόλυτη απάθεια. Γογγυσμοί μόνο για την ακρίβεια των τροφών και την αύξηση των τιμών των καυσίμων. Σε όλα παθητικότης και μορολατρεία. Ο λαός συμπεριφέρεται όπως στην άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Έβλεπε και τότε το μοιραίο να έρχεται παθητικά αδιάφορος. Σήμερα βλέπει τον τουρκικό επεκτατισμό να απειλεί τα νησιά μας, την Θράκη, τον Μητσοτάκη να στέλνει ό,τι όπλα χρειάζονται για την προστασία τους από τον κίνδυνο τουρκικής εισβολής, στην Ουκρανία, ψυχρός, χαμένος, βουτηγμένος στη σύγχυση.

Συγχαρητήρια Πρωθυπουργέ και αποβλέπουμε στην αλλαγή του Συντάγματος που θα σε κάνει “δημοκράτη” τύραννο και θα δικαιώσει όλες τις εκτροπές και παρανομίες σου! Το έχουν κάνει πολλοί!!!

Ψηφίζει τους δημίους του. Ψηφίζει παράλογα, κοντόφθαλμα, μαζοχιστικά. Δεν λαμβάνει υπόψη του ότι ο πρωθυπουργός  είναι (όχι πως ο Τσίπρας δεν είναι) οπαδός της Νέας Τάξης, τσιράκι του Κλάους Σβάμπ του οποίου  το βιβλίο του Great Reset, φαίνεται να το εφαρμόζει και στην πράξη, παραχωρώντας ελληνική γη, συμφωνώντας με τη συμφωνία των Πρεσπών μολονότι το 2019 προεκλογικά έλεγε το αντίθετο. Εφαρμόζει κατά γράμμα ό,τι  η Τσουδερού είπε προσφωνώντας τον νέο τότε πρόεδρο Παπούλια.

Από όλα αυτά καταλήγουμε ότι ο λαός μας έχει παραστρατήσει, ξεφύγει από όλα όσα τον κρατούσαν σε μια εθνική οντότητα με τη δική του παραδοσιακή, θρησκευτική και οντολογική  σχέση με τις προηγούμενες γενεές.   Μας θυμίζει τα λόγια της Γραφής “τα γαρ οψώνια της αμαρτίας θάνατος”.

Πιο συγκεκριμένα θα αναφέραμε τα λεγόμενα από τον Άγιο Αχρίδος*:

Στον κόσμο επικρατεί ένας αμείλικτος νόμος, ο νόμος της αμαρτίας. (Σ.γ.:Τα βασίλεια της γης τα διευθύνει ο ίδιος ο Εωσφόρος, Ματθαίος και Λουκάς κεφάλαιο 4).

Ο Πόλεμος ανθρώπου με τον συνάνθρωπό του, είναι αποτέλεσμα του πολέμου του ανθρώπου ενάντια στο Θεό.

Το  έλεος του Θεού απαλύνει τον νόμνο της αμαρτίας και έτσι καθιστά εφικτή την παράταση της ζωής του ανθρωπίνου γένους επί της γης. (Σ.γ.:Θαύμα πως έχουμε αποφύγει μέχρι ώρας το πυρηνικό ολοκαύτωμα).

Σε ό,τι αφορά την υποδούλωση των λαών στους αλαζονικούς, πτωτικούς άρχοντες οι οποίοι υποδουλώνουν τα έθνη και τα κάνουν υποχείριά τους αδιαφορώντας για την ψυχική, νοητική και σωματική αρτιότητα και ισορροπία τους ο Άγιος Αχρίδος υποστηρίζει:

Τα αμαρτήματα ενός λαού προκαλούν την υποδουλωσή του.

Ο ίδιος ο Δημιουργός και η Πρόνοιά Του, για τους ανθρώπους είναι ο ζωντανός και νοητικός σύνδεσμος των αιτιών και των συνεπειών στην πορεία των λαών.

Οι αιτίες είναι στα χέρια των λαών, οι συνέπειες των ενεργειών τους είναι στα χέρια του Θεού.

Οι αμαρτίες του ηγέτη του λαού προκαλούν τον πόλεμο και την ήττα (σ.γ.:τον θάνατο, τον πόνο, την αγωνία, την ταραχή και το άγχος στους πολίτες, πχ. την ανασφάλεια, τις συνέπειες της πενίας, θλίψης και της απελπισίας).

*Ηλίας Καλλιώρας, Σιωνισμός και ο προ των πυλων Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Εκδόσεις Αγαθόςμ Λόγος, Αθήνα 2019, Β΄Έκδοση, σ.σ. 264-265.

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.