«Μαύρη προειδοποίηση» κατά του Σέρβου πρωθυπουργού ενώ οι τρομερές πιέσεις της συμμορίας ΝΑΤΟ-ΕΕ εντείνονται

H σερβική υπηρεσία πληροφοριών απομάκρυνε πριν λίγα 24ωρα αμέσως τον πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς και την οικογένειά του σε «ειδική» τοποθεσία, μετά την ανακάλυψη όπλων κρυμμένων σε θάμνους δίπλα στην οικία του μετά από ανώνυμη πληροφορία.

Αλεξάντερ Βούσιτς

Αλεξάντερ Βούσιτς

Οι σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι πρόκειται για σοβαρού τύπου προειδοποίηση ξένων εξωθεσμικών κέντρων που θέλουν να εκφοβίσουν την σερβική πολιτική ελίτ ακόμη και για την ζωή των οικογενειών τους εάν δεν «ακούσουν τα κελεύσματα τους».

Η σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti» ανέφερε ότι οι σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών εντόπισαν στην ομάδα μέλη εθνικιστικών οργανώσεων και πρώην μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων.

Το φερέφωνο της Δύσης και οι φιλοδυτικοί Σοσιαλιστές του Τζουκάνοβιτς τα έχουν παραδώσει όλα στους βΦράγκους. Όπως κι οι Έλληνες, οι Σέρβοι δεν διδάσκονται από την Ιστορία.

Μίλκο Τζουκάνοβιτς, το φερέφωνο της Δύσης και οι φιλοδυτικοί Σοσιαλιστές του  τα έχουν παραδώσει όλα στους Φράγκους. Όπως κι οι Έλληνες, οι Σέρβοι δεν διδάσκονται από την Ιστορία και θα το βρουν μπροστά τους.

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία είχαν στην κατοχή τους εξελιγμένες τεχνολογικά συσκευές, (σ.γ.: που φυσικά τους εφοδιάζει το ΝΑΤΟ προκειμένου να παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Σερβία και Μαυροβούνιο) με τις οποίες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Μαυροβούνιου πρωθυπουργού, Μίλο Τζουκάνοβιτς, (σ.γ.: φερέφωνο της Δύσης κάθισε για τα καλά στην πρωθυπουργική καθίκλα ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ κι Ε.Ε.) γνωστού προσώπου και για την έκνομη «ανοχή» του σε παντός είδους λαθρεμπόριο, ο οποίος έχει ταχθεί σαφώς υπέρ του ΝΑΤΟ, και όλα αυτά ισχύουν στην πραγματικότητα.

Είναι όμως η μία πλευρά του «νομίσματος», διότι το μεγαλύτερο συμφέρον αυτήν την στιγμή το έχει η δύση και το ΝΑΤΟ, που παλεύουν να φέρουν την χώρα στην «αγκαλιά τους».

Όπως αναφέρεται σε σερβικό δημοσίευμα, ο Σέρβος υπουργός εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς έχει χάσει την υπομονή του μετά το τελευταίο τελεσίγραφο από τις Βρυξέλλες σε σχέση με την αναγνώριση του Κοσσυφοπέδιου και περιέγραψε ο ίδιος την κατάσταση στην οποία η Σερβία βρίσκεται επί του παρόντος.

Συγκεκριμένα, ο Ντάτσιτς δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει ( πρόκειται για κομψή έκφραση αυτού που ανέφερε ο Σέρβος υπουργός) την Σερβία κάθε μέρα!».

« Η ΕΕ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι παίζονται πολλά και η Σερβία θα παίξει με ανοιχτά χαρτιά», δήλωσε ο ίδιος .

«Αυτό το μήνυμα είναι επίσης αφορά και την Ευρωπαία ΥΠΕΞ Federica Mogherini, αλλά και ολόκληρη την ΕΕ. Μετά από όλες αυτές τις πιέσεις και τελεσίγραφα για τα οποία ακούμε τώρα αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο όταν είχα δηλώσει για την προσβλητική συμπεριφορά της προκατόχου της, Κάθριν Άστον», είπε ο Ντάτσιτς .

Ο υπουργός εξωτερικών της Σερβίας υπενθύμισε στην πραγματικότητα το περιστατικό, όταν ο ίδιος συγκλονίστηκε από την αξιωματούχο των Βρυξελλών που αστειεύτηκε με την λέξη «Fuck» στα αγγλικά.

Όπως είπε, η αφορμή για το άσεμνο αστείο αφορούσε τα αρχικά των ονομάτων επιτροπών στις Βρυξέλλες (Γενικές Υποθέσεις GΑΚ) και (FAK Εξωτερικών Υποθέσεων).

« Φυσικά, εμείς οι Σέρβοι δεν είμαστε αγενείς . Η Ashton, μου είπε : «Την Πέμπτη θα είναι GΑΚ την Παρασκευή θα είναι FAK, δεν ξέρω πώς θα πάει».

«Δεν θα μπορούσα μέσα σε δύο δευτερόλεπτα να καταλάβω τι ήθελε να πει , μέχρι να κατανοήσω το υπονοούμενο» εξήγησε ο Ντάτσιτς κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Ντάτσιτς αρνήθηκε επίσης ότι «κάποιος από τη Δύση» θέλει να τροποποιήσει τη μορφή στην οποία διενεργείται ο διάλογος στις Βρυξέλλες, αλλά τόνισε ότι το Βελιγράδι αναμένει τη συνέχιση των συνομιλιών, αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει σε θέματα που υπερβαίνουν την ουδετερότητα της Σερβίας .

« Αν νομίζετε ότι θέματα όπως τα σύνορα, πολεμικές αποζημιώσεις, διεθνή αναγνώριση και ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς , είναι θέματα που πρέπει να μιλήσουμε στη συνέχεια, συμφωνούμε ότι ο διάλογος αυτός δεν θα συνεχιστεί. Αυτό είναι κάτι που δεν συζητείται, διατηρούμε στον διάλογο αυτό την ουδετερότητα μας» , είπε ο υπουργός Εξωτερικών.

Πρόκειται για αναφορά με πολύ κομψό τρόπο όλων των ιταμών απαιτήσεων της ΕΕ που γίνονται για λογαριασμό του ΝΑΤΟ προς την Σερβία και περιλαμβάνουν , την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου, την ένταξη στο ΝΑΤΟ, την διακοπή των σχέσεων και στρατιωτικών ασκήσεων με την Ρωσία, την επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Μόσχα κά.

Μόνο που οι Σέρβοι αντιστέκονται σθεναρά πολύ σθεναρά, με το θέμα να είναι στην συνέχεια για πόσο ακόμη.

http://foxsix.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ad%cf%81%ce%b2%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.