Τώρα που έμαθαν να παίζουν με το γονιδίωμα ιών και ανθρώπων να περιμένετε όχι πανδημίες αλλά πλανετδημίες!

Θέλουν ακόμα πιο σκληρά LOCKDOWN…

Αυξάνεται ο φόβος των lockdown σε Ευρώπη και Αμερική, με αφορμή είτε το κλίμα (ΕΔΩ), είτε μια νέα πανδημία (ΕΔΩ) είτε συνδυασμό και των δύο μαζί!

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

«Ετοιμαστείτε για περισσότερα lockdowns αφελείς κι αδιάβαστοι, παθητικοί και εγκεφαλοπλυμένοι  σε όλο τον κόσμο!

Αυτή την φορά αυτός ο νέος ιός, -οτιδήποτε πρόκειται να κυκλοφορήσουν, οτιδήποτε βγει έξω,-το 2ο μέρος, θα είναι περισσότερο θανατηφόρο και συγκεκριμένα θα στοχεύει παιδιά, θα πουν!

Θέλουν πιο σκληρά Lockdown!!!

Μας προειδοποιούν να είμαστε σε επιφυλακή για έναν νέο ιό που ονομάζεται (CCHF).

Είναι ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό.

Το 2011 το περιοδικό «Μολυσματικές Ασθένειες» δημοσίευσε αυτό το έγγραφο από Ινδούς ερευνητές, όταν τα περιστατικά του (CCHF) άρχισαν να προκαλούν έξαρση στο Gujarat, -μια δυτική πολιτεία της Ινδίας. Τώρα εδώ είναι η ιστορία αυτού του ιού και, γιατί πήρε το όνομά του από την Κριμαία και το Κογκό, -δύο μέρη που απέχουν πολύ μεταξύ τους, εάν γνωρίζετε γεωγραφία.

Αυτό είναι επειδή για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού της Σοβιετικής Ένωσης στην Κριμαία, κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Οπότε ονομάστηκε “Αιμορραγικός Πυρετός Κριμαίας”, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είναι παρόμοιος με αυτόν τον ιό του Κονγκό που προκάλεσε εμπύρετες ασθένειες στο Βελγικό Κονγκό.

Μεταδίδεται μέσω τσιμπουριών και μπορεί να περάσει από τα ζώα στους ανθρώπους (σ.σ. Θα παρέμβουν δραστικά και στα οικόσιτα ζώα με πρόσχημα τον ιό)».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.