Η ώρα να πάρουμε τα όρη πλησιάζει. Φτιάξτε ομάδες για το μικρό ποίμνιο.

Γ.Μ : Αντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά ….

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. – 10 Αυγ 2023

facebook sharing button
Χαίρετε
Πες μου για τον Χριστό …
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη  ,το ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ κεφ. 21 
Λουκ. 21,34        Προσέχετε δὲ ἑαυτοῖς μήποτε βαρηθῶσιν ὑμῶν αἱ καρδίαι ἐν κραιπάλῃ καὶ μέθῃ καὶ μερίμναις βιοτικαῖς, καὶ αἰφνίδιος ἐφ᾿ ὑμᾶς ἐπιστῇ ἡ ἡμέρα ἐκείνη·
Πορνεία είναι η διακοπή της  σχέσης μου με τον Θεό , είναι  η άρνηση στο θέλημα του Θεού .
Ο δαίμων της πορνείας  μας χωρίζει από τον Θεό  ,χρησιμοποιεί πολλά  όπλα για να μας  απομακρύνει από το Θέλημα του Θεού , να κάνουμε το θέλημα του και ένα είναι η δουλειά ,οι μέριμνες .
Αυτός ο δαίμων χρησιμοποιεί την σάρκα και τις ανάγκες της   ,για να μας απομακρύνει  από την Βασιλεία των Ουρανών .
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,το βιβλίο της ΕΞΟΔΟΥ .
 
Εξ. 5,9      βαρυνέσθω τὰ ἔργα τῶν ἀνθρώπων τούτων, καὶ μεριμνάτωσαν ταῦτα καὶ μὴ μεριμνάτωσαν ἐν λόγοις κενοῖς.
 Επιβαρύνατε τους ανθρώπους τούτους με περισσότερα και δυσκολώτερα έργα και δώστε τους να εννοήσουν ότι πρέπει να φροντίζουν δι’ αυτά και να μη κατατρίβωνται εις κούφια λόγια.
Ο δυνάστης Φαραώ  διατάσσει να αυξηθεί  και να δυσκολέψει η  εργασία για να μην  ζητάνε  να λατρέψουν τον Θεό .
Γιατί αυτό ζήτησαν οι Ισραηλίτες  ,να πορευσόμεθα οὖν ὁδὸν τριῶν ἡμερῶν εἰς τὴν ἔρημον, ὅπως θύσωμεν Κυρίῳ τῷ Θεῷ ἡμῶν  να λατρέψουν και να θυσιάσουν  στον Θεό  μή ποτε συναντήσῃ ἡμῖν θάνατος ἢ φόνος.
 
 
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή , την Παλαιά Διαθήκη , ΓΕΝΕΣΙΣ.
 
Γεν. 6,3             καὶ εἶπε Κύριος ὁ Θεός· οὐ μὴ καταμείνῃ τὸ πνεῦμά μου ἐν τοῖς ἀνθρώποις τούτοις εἰς τὸν αἰῶνα διὰ τὸ εἶναι αὐτοὺς σάρκας
 
Οι σύγχρονοί Φαραώ της δύσης , μας υποχρεώνουν  να ανοίγουμε  τα καταστήματα την Κυριακή  ,  και έχουν καταστήσει στον Έλληνα προτεραιότητα την δουλειά .
Η συνέπεια είναι ο λαός του Θεού  να αδιαφορεί για την  σχέση του με τον Θεό ,για το θέλημα του Θεού και να λατρεύει τον δαίμονα της πορνείας που σέρνει τον χορό και πίσω του , όλους τους άλλους δαίμονες
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,το βιβλίο της ΕΞΟΔΟΥ .
 
Εξ. 12,41           καὶ ἐγένετο μετὰ τὰ τετρακόσια τριάκοντα ἔτη, ἐξῆλθε πᾶσα ἡ δύναμις Κυρίου ἐκ γῆς Αἰγύπτου νυκτός.
Επειτα δε από τα τετρακόσια τριάκοντα αυτά έτη εξήλθεν όλος αυτός ο στρατός του Κυρίου από την Αίγυπτον εν καιρώ νυκτός.
Είμαστε σε τραγική κατάσταση ,το πρώτο πράγμα που ρωτάμε μόλις γνωρίσουμε κάποιον  πλέον τι δουλειά κάνεις ; 
Ο λαός του Θεού έπρεπε να φύγει και να παραμείνει στην έρημο για δεκαετίες ,υπό την παιδαγωγία του Θεού Χωρίς να εργάζεται στον κάθε Φαραώ ,για να φτάσει στην γή της επαγγελίας ,που προεικονίζει τον παράδεισο
Έπρεπε να ξεφύγει από τον Φαραώ ,τις μέριμνες τις βιοτικές ,τις κρεπάλες ,τις μέθες και να δοθεί ολοκληρωτικά στην λατρεία του Θεού για να μην χαθεί ,να ξαναβρεί και να χτίσει την σχέση και επαφή με τον Κύριο του ,με τον σωτήρα του .
Απόσπασμα  από επιστολή που έστειλε ο άγιος Παίσιος στον π Χαράλαμπο , για την Παπική Εκκλησία και τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Αθηναγόρα
Ο Κύριος, όταν θα πρέπη, θα παρουσίαση τους Μάρκους τους Ευγενικούς και τους Γρηγόριους Παλαμάδες, δια να συγκεντρώσουν όλα τα κατασκανδαλισμένα αδέλφια μας, δια να ομολογήσουν την Ορθόδοξον Πίστιν, να στερεώσουν την Παράδοσιν και να δώσουν χαράν μεγάλην εις την Μητέρα μας.
Κάποιος ,κάποιοι ,εργάζονται τώρα με τον Θεό  , αποκτάνε μία άλλη ειδικότητα ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ  ,θα τα καταφέρουν θα ξεφύγουν  από τον Φαραώ και θα είναι έτοιμοι την κατάλληλη από τον Θεό ώρα .
θα βρούν τον Θεό ,θα γεμίσουν με Άγιο Πνεύμα  ,με την Χάρη του Θεού ,θα γίνουν σκεύη εκλογής .
Την κατάλληλη ώρα ,όταν και εμείς θα είμαστε έτοιμοι  , θα μας  οδηγήσουν εμάς τους υπόλοιπους στην ΈΞΟΔΟ .
 
Τι δουλεία κάνεις ;  
 
Όταν έλθει αυτή η ευλογημένη ώρα της χρηματοπιστωτικής κατάρρευσης της δύσης
όταν  θα απολυθούν οι υπάλληλοι  και θα διαταχθεί απο τον Θεό η ΕΞΟΔΟΣ του λαού , τότε να μας δώ ,τι θα ρωτάμε ….
τότε  Θα ρωτάμε  Πες μας για τον Χριστό ;  και πρέπει να υπάρχουν  εργάτες έτοιμοι .
 
 Τι δουλεία κάνεις ; 
 
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή διαθήκη , ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. Κεφ 22 .
 
Αποκ. 22,12        Ἰδοὺ ἔρχομαι ταχύ, καὶ ὁ μισθός μου μετ᾿ ἐμοῦ, 
Μαθαίνω για τον Χριστό, τον Κύριο, μαθαίνω τον Χριστό ,υπό την προστασία της εκκλησίας του ,της Μητέρας του , της  Θεοτόκου .
Ώστε όταν θα τον ψάξεις εσύ  απεγνωσμένος  ,ως μόνη λύση ,διέξοδο ,σωτηρία ,ΔΡΟΜΟ και ΑΛΗΘΕΙΑ να μπορώ να στον δείξω ,να σου πώ για αυτόν .
 
Η δουλειά του μέλλοντος , που θα δίνει τον μεγαλύτερο ασύγκριτα ΜΙΣΘΟ ,στον  καλύτερο εργοδότη ,να λέω για τον Χριστό ,να δείχνω τον Χριστό ..
Αποκ. 22,12        Ἰδοὺ ἔρχομαι ταχύ, καὶ ὁ μισθός μου μετ᾿ ἐμοῦ…..
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας .απαιτείστε να γίνει λιτανεία στις μητροπόλεις σας υπέρ της σωτηρίας των ΅λλήνων και της Ελλάδος
Γ.Μ 

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b3-%ce%bc-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ac-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ac/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.