Μπουχτίσαμε από την αγάπη των Χαζαροεβραίων δηλαδή τη νεκροφιλία τους και τα φονικά τους σχέδια!

Ηλίας Καλλιώρας : Η αγαπολογία της Νέας Τάξης και Εποχής

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. – 12 Αυγ 2023 –

Τα τελευταία χρόνια πλημμυρίσαμε από απέραντη «αγάπη», από λόγους και θεωρίες περί «αγάπης» και από μια πρωτόγνωρη και ακατάσχετη αγαπολογία στις ομιλίες, στα κείμενα, στα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, στους άμβωνες και σε όλα γενικώς τα επίπεδα, τις πτυχές και τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής.

Ο κυρίαρχος λόγος που εξηγεί αυτή την πρωτόφαντη έκρηξη στην χρήση της λέξης «αγάπη» είναι ότι τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών (σ.γ.:Η 13 φυλή των Χαζαροεβραίων κατά Άρθουρ Καίστλερ) χρησιμοποιούν συστηματικά και επιστημονικά το «εργαλείο» που οι ίδιοι «κατασκεύασαν» και ανέδειξαν και πιπιλίζουν και λέγεται «αγάπη», για να προωθήσουν και με αυτό τον τρόπο και μέσο τα φρικτά τους σχέδια όσο και τα σκοτεινά τους και ανθρωποκτόνα προγράμματα.

Οι απόγονοι του Ιούδα εργαλειοποίησαν τη λέξη «αγάπη» με ένα προμελετημένο, πανούργο, δόλιο, σκιερό, σατανικό και σκοτεινό σχέδιο και στόχο, που εκπηγάζει και αναδύεται μέσα από την ίδια την ανώτατη πρυτανεία της διαβόητης μαρξιστικής και καμπαλιστικής Σχολής της Φραγκφούρτης: Που ως υπέρτατο στόχο της έχει την σταδιακή ανατροπή και την τελική καταστροφή του λεγόμενου «παλαιού κόσμου», όπως οι ίδιοι από μόνοι τους τα λένε και τα διδάσκουν, και στη θέση του να ιδρύσουν έναν «νέο κόσμο» με άξονα και αρχηγό τον Εβραίο αντίχριστο.

Ο συνδυασμός της «φιλοσοφίας» της Σχολής της Φραγκφούρτης και της λέξης-εργαλείο «αγάπη» αναδεικνύουν, προετοιμάζουν και καθορίζουν τον παγκόσμιο στόχο των διεθνών σιωνιστών που είναι η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του διαβόητου πρωτοστάτη Κλάους Σβαμπ. Η λέξη «αγάπη» αποτελεί ένα ακόμη όπλο στην φαρέτρα των νεοεποχιτών ηγετών για να διαβολίσουν διαχρονικά και να διεμβολίσουν συστηματικά τις υπάρχουσες παραδοσιακές δομές, αρχές, βάσεις και κοινωνικά συστήματα και στη θέση τους να εγκαθιδρύσουν έναν «νέο κόσμο» γεμάτο ταλμουδική, ελεγχόμενη, ζωώδη και μετανθρώπινη «αγάπη».

Όπως αντιστοίχως έχουν «εφεύρει» οι σκοτεινές δυνάμεις και εισέτι συμβαίνει και με τις λοιπές σιωνιστικές καραμέλες-λέξεις «υπερθέρμανση», «ρατσισμός», «υπερπληθυσμός», κλπ, έτσι παραλλήλως και η λέξη-εργαλείο «αγάπη» αποτελεί και αυτή μια ακόμη ύπουλη δυστοπική εφεύρεση, μια ακόμα διεθνική «πλατφόρμα» και έναν ακόμη παγκόσμιο «ιμάντα» των απανταχού «πεφωτισμένων» ταγών για να καταστραφούν σιγά-σιγά οι ιστορικές βάσεις της ανθρωπότητας όσο ομοίως και οι υπάρχουσες και υπεραιώνιες και πάγιες κοινωνικές βεβαιότητές της.

Και έτσι, η θαυμάσια έννοια, ο ευγενής όρος και η πανανθρώπινη λέξη, η «αγάπη», μετατράπηκε τεχνηέντως, σκοπίμως και με σατανική και με υποβολιμαία στόχευση σε ένα ακόμη κοινωνικό «κατσαβίδι» των υποστηρικτών της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ώστε να ξεβιδωθούν όλες οι κοινωνίες και να μετατραπούν διαχρονικά σε γιγάντια εκτροφεία μπερδεμένων λογικών όσο εισέτι και σε υπερπολυτελή νεκροταφεία νεκρών ψυχών και σωμάτων-πτωμάτων.

Διότι, η αληθινή, η γνήσια και η πανανθρώπινη αγάπη αποτελεί και είναι ένας ενάρετος σύνδεσμος ψυχών και σωμάτων που αναβλύζει ζωντάνια, ευωδιάζει ζωή, προσθέτει πρόοδο και παράγει ευημερία και πραγματική χαρά, ενώ η εικονική, η πέτσινη και σιωνιστικώς κατασκευασμένη και προωθούμενη «αγαπολογία» είναι ένας γιγάντιος κοινωνικός εκριζωτής, ένα θανατηφόρο ναρκοπέδιο και ένας μαζικός τάφος των κοινωνικών θεσμών και σχέσεων όσο ομοίως και της υγιούς πορείας και μακροημέρευσης των κοινωνιών.

Οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Εποχής πήραν την εξόχως σπουδαίας σημασίας λέξη «αγάπη» και την έκαναν, τη νοηματοδότησαν και την υποβίβασαν σε μια δολερή, άθλια και παπικού τύπου αγαπολογία. Οι εωσφορόφιλες στοές και αδελφότητες, έτσι όπως έκαναν με σχέδιο, διαχρονικά και στη συνέχεια μετέτρεπαν τους αγνούς και καλούς Χριστιανούς σε δίστομους και «χριστιανίζοντες» Χριστιανούς, έτσι παρομοίως οι ίδιοι μετέστρεψαν και την πανανθρώπινη και ζωοποιό αγάπη σε μια άρρωστη, καρκινοβατούσα και μολυσματικώς ανθρωποκτόνα αγαπολογία.

Άλλο πράγμα, άλλη ταυτότητα και άλλη ουσία έχει και είναι η παραδοσιακή αγάπη και άλλο πράγμα είναι, εννοεί και στοχεύει η σιωνιστικώς πλασαρισμένη και βαθιά νοσούσα και παγανιστικώς φυτεμένη αγαπολογία. Η πραγματική αγάπη δίνει ζωή, η φαινομενική αγαπολογία καταστρέφει και σκοτώνει. Όσο «Χριστιανός» μπορεί να είναι ένας που «χριστιανίζει» εξωτερικά, ψεύτικα και φαρισαϊκά, άλλο τόσο μπορεί να αγαπάει γνήσια και αληθινά και ο αγαπολόγος.

Αγάπη σημαίνει πραγματική πρόοδος, εσωτερικό φως, ψυχική υγεία, κοινωνική συνοχή και χαρωπή προκοπή, ενώ αγαπολογία σημαίνει το τέλος των πολιτισμών και των ανθρώπων έτσι όπως τους ξέραμε ανά τους αιώνες. Αγαπολογία σημαίνει γενοκτονία και θάνατος.

Και εφόσον η αληθινή αγάπη είναι όντως ένας πραγματικός ακρογωνιαίος λίθος για όλα τα έθνη και για όλες τις κοινωνίες του κόσμου, αυτό είναι ταυτοχρόνως και ένα αστραφτερό και δίκοπο μαχαίρι: Το οποίο αγαπούν, το θέλουν, το χαίρονται και το επιζητούν οι λαοί της γης, αλλά ταυτόχρονα το μισούν, το εχθρεύονται και το απεχθάνονται τα απανταχού σιωνιστικά γεννήματα των δηλητηριωδών εχιδνών.

Τίθενται τώρα μια σειρά από συγγενή και βασικά ερωτήματα: Τι σημαίνουν όλα αυτά από πρακτικής πλευράς για ολόκληρο τον κόσμο; Πως εκδηλώνεται η πολυδιαφημισμένη αγαπολογία μέσα στις ζωές των ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων; Πως επιδρά διαλυτικά και καταστροφικά ο εφευρεμένος μηχανισμός της αγάπης μέσα στον κοινωνικό ιστό, ανάμεσα στις δια-ανθρώπινες σχέσεις και εν γένει και στην συνολική πορεία της ανθρωπότητας;

Για λόγους χωρικούς και συγγραφικής απλοποίησης, θα δώσω μια σύντομη σχετικά απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα με περιγραφικό τρόπο όσο επίσης και με μια απλή έννοια και μορφή αποτύπωσης. Αφού, για παράδειγμα, ο Θέμης «αγαπάει» τόσο πολύ-πολύ τον Μάκη, γιατί τότες να μην μπορούν οι δυο τους να συνδεθούν με τα δεσμά του γάμου μέσα σε μια αίθουσα ενός όποιου Δημαρχείου; Μια τόσο πολύ μεγάλη «αγάπη» να πάει στράφι και χαμένη για τους δυο συζύγους και να μην μπορούν οι ίδιοι να βρουν ένα καρδιακό αντίκρισμα, ένα απάγκιο χαράς και ένα καταφύγιο ζεστασιάς στον άλλο σύζυγο; Έτσι δεν είναι Θέμη;

Επίσης, ένα άλλο παράδειγμα. Αφού η Σόνια και η Λάουρα έχουν νομίμως παντρευτεί με επίσημα χαρτιά όσο και με επίσημες άδειες της πολιτείας μετά από μια δεκαετή, σφοδρή, παροιμιώδη και πρωτόφαντη «αγάπη», πλέον, γιατί οι δυο αυτοί σύζυγοι να στερούνται την τόσο μεγάλη τους «αγάπη» για να έχουν εισέτι και τα «δικά τους» παιδιά; Γιατί να μην μπορούν άραγε να έχουν οι δυο πολύ-αγαπημένοι σύζυγοι του ιδίου φύλου ένα νόμιμο παιδί και να το γεμίσουν με χρήματα, στοργή και «αγάπη»;

Και γιατί άραγε να συμβεί να στερούνται προσέτι οι δυο εν λόγω σύζυγοι και το επόμενο όσο και νόμιμο; Από την ίδια και πρωτόγνωρη και μεγάλη τους «αγάπη» για το παιδί τους, να το προτρέψουν να περιμένει και να επιλέξει και το φύλο του μετά τα 15. Και εάν πάλι αλλάξει γνώμη το παιδί, και πάλι κανένα μα κανένα πρόβλημα: Με «αγάπη» και με μια μόνο υπογραφή σε μια υπεύθυνη δήλωση και πάλι και ξανά όλα ξανα-αλλάζουν στην επιλογή φύλου. Διότι, αυτό που τελικά μετράει είναι η «αγάπη» μεταξύ των δυο γονέων του ιδίου φύλου όσο ομοίως και η μεταφερόμενη χαρά και η διάχυση της «αγάπης» και στο υιοθετημένο παιδί τους.

Λοιπόν. Είναι πια ξεκάθαρο αυτό που σχεδίασαν και ήδη υλοποιούν τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών: Εργάζονται για να υποσκάψουν και να αναστρέψουν κάθε υπάρχουσα κοινωνική δομή, κάθε ιστορική παράδοση και κάθε μορφής, έντασης και έκτασης συλλογικό περίγυρο, για να φτάσουμε σταδιακά και μαθηματικά σε έναν κόσμο ψυχρό, χυλοποιημένο, ανώμαλο, αυτοκτονικό, σοδομικό, π@ιδοβιασμού και κιναιδισμού, ή όλα αυτά που αποτελούν στόχους, τέκνα και κοινά γνωρίσματα της ανώμαλης και διεστραμμένης Νέας Εποχής.

Ο πάπας Φραγκίσκος, μέγας λάτρης και ακραίος υποστηρικτής της Νέας Εποχής, έχει αποδειχθεί, και αυτό πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είναι ο ένστολος βασιλιάς της δυτικότροπης μορφής της αγαπολογίας όσο επίσης και ο παγκόσμιος «πλασιέ» της σιωνιστικής υπερ-παγίδας που λέγεται παπική «αγάπη». Δεν είναι καθόλου σύμπτωση ούτε εισέτι αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός το ότι οι κοσμοκράτορες Ρότσιλντ, μαζί με τα λοιπά σιωνιστικά υποζύγιά τους, επέλεξαν, επέβαλαν και τοποθέτησαν τον Φραγκίσκο για αρχηγό της Δυτικής Εκκλησίας.

Δεν κάνουν χτυπητά λάθη ή παίρνουν αχρείαστα ρίσκα οι υπερ-μεγιστάνες Ρότσιλντ. Γνώριζαν ότι ο σημερινός πάπας θα τους υπηρετήσει με ζήλο αδελφοτήτων, με ιησουϊτική χαρά και με «αγάπη» που πηγάζει από τις υπόγειες καμπαλιστικές στοές και από τα άφωτα παγανιστικά λαγούμια. Όλοι οι «εκλεκτοί» των Ρότσιλντ περνούν από μυήσεις, τυπικά, κανόνες και σκληρές εξετάσεις.

Εξάλλου, αυτά τα τέκνα κατάρας έχουν και άλλες μεθόδους και άλλες επιπρόσθετες λύσεις εάν κάτι δεν πάει καλά, στραβώσει ή προχωρά διαφορετικά από ότι αρχικά ή ενδιαμέσως συμφωνήθηκε. Εδώ έχουμε εμπρός μας και σε εξέλιξη το φρικτό σχέδιο της παγκόσμιας γενοκτονίας, για χαζά ρίσκα, για παιδικές αφέλειες και ρασοφόρα χωρατά είμαστε που αφορούν είτε έναν Φραγκίσκο είτε έναν πάπα Βενέδικτο;

Για του λόγου το αληθές, θα σας καταγράψω στη συνέχεια μια σειρά από τίτλους και υπότιτλους που αφορούν την βαθιά «αγάπη» και την παροιμιώδη αγαπολογία του πάπα Ρώμης Φραγκίσκου. Κατ’ αρχήν να αναφέρω ότι ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συμμετείχε σε ένα παγκόσμιο διαφημιστικό σποτ του Βατικανού: «Πάπας Φραγκίσκος: Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού: Ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 είναι “πράξη αγάπης” και κάλεσε όλους τους πιστούς να εμβολιαστούν».

Επίσης: «Πάπας Ρώμης: Πρέπει να δούμε την Εκκλησία “με τα μάτια του Θεού, μάτια γεμάτα αγάπη”, προκειμένου να ξεπεράσουμε τις πολώσεις».. «Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς, στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου: Πάπας Φραγκίσκος: Με τα όπλα της αγάπης η απάντηση στην τυφλή βία».. «Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα: Πάπας Φραγκίσκος: Ο θεός θέλει αγάπη. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη». Ο Πάπας κατά την εκφώνηση του Αναστάσιμου λόγου του: «Με τα όπλα της αγάπης, ο Θεός καταπολέμησε τον εγωκεντρισμό και τον θάνατο».

Ακόμη: «Πάπας Φραγκίσκος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την Κυριακή των Βαΐων: Η ζωή μετριέται με την αγάπη».. «Πάπας Φραγκίσκος σε γονείς LGBT παιδιών: Ο Θεός αγαπά τα παιδιά σας όπως είναι».. «Πλατεία του Αγίου Μάρκου: Ο πάπας απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, παρακαλώντας τον να σταματήσει, και από αγάπη προς τον λαό του, αυτό το σπιράλ βίας και θανάτου».. «Στις χώρες της Βαλτικής περιοδεύει ο Ποντίφικας: Μήνυμα αγάπης από τη Λιθουανία».

Επιπροσθέτως: «Βατικανό: Με αγάπη στην Ελλάδα από τον πάπα Φραγκίσκο τρία θραύσματα του Παρθενώνα»… «Πάπας Φραγκίσκος: Έγινε από πορτιέρης σε μπαρ του Μπουένος Άιρες ηγέτης 1,5 δισ. πιστών: Σε ένα εκ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης από κληρικό: “Δεν πειράζει που είσαι γκέι. Ο Θεός σε έκανε γκέι. Ο Θεός σε αγαπά, έτσι όπως είσαι. Ο Πάπας σε αγαπά όπως είσαι και εσύ θα έπρεπε να αγαπάς τον εαυτό σου και να μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι»..

Πέραν αυτών: «Πάπας Φραγκίσκος: Οι άνθρωποι με ομοφυλοφιλικές τάσεις είναι παιδιά του Θεού. Ο Θεός τους αγαπά. Η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί αδίκημα.. Η ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας είναι πρόβλημα».. «Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας: Το να εκφράζεται κανείς σεξουαλικά είναι κάτι πλούσιο.. Το σεξ έχει μια δική του δυναμική. Υπάρχει για κάποιο λόγο. Είναι μια έκφραση αγάπης». Κλπ.

Η γιγάντια και από καρδιάς «αγάπη» του πάπα Φραγκίσκου δεν έχει όντως όρια. Μιλάμε για την τέλεια «αγάπη» προς τους ανθρώπους όσο ομοίως και τον λοιπό κτιστό κόσμο. Για αυτό και επίσης και ο ασπασμός της «αγάπης» Πάπα Φραγκίσκου και του Μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και η συμπροσευχή «αγάπης» πήραν ουράνιες διαστάσεις και χρώματα.

Αλλά και ο Φαναρίου Βαρθολομαίος, ο επονομαζόμενος και «πράσινος πατριάρχης», έχει δώσει και αυτός το δικό του εκκλησιαστικό ρεσιτάλ για την αληθινή «αγάπη». Πέραν του ότι έχει εκδοθεί δικό του βιβλίο με τίτλο «Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει», ο Οικουμενικός ταγός έχει αμέτρητες φορές υμνήσει την «αγάπη», που είναι τόσο μα τόσο πολύ μεγάλη που κάνει τα πράγματα πάρα πολύ εύκολα μέχρι και του σημείου να υπάρξει ακόμη και το «Κοινό Ποτήριο» με το Βατικανό το 2025. Ναι, μιλάμε για μια τόσο μνημειώδη «αγάπη»!

Θα κλείσω με τα ίδια τα λόγια του «Πατριάρχη της αγάπης»: «Οικουμενικός Πατριάρχης: Η αγάπη είναι το ιδιαίτερο χάρισμα της Μητρός Εκκλησίας».. «Βαρθολομαίος: Μεγαλυτέρα των αρετών η αγάπη».. «Βαρθολομαίος: Το έτος 2019 να νικήσει η αγάπη για τον συνάνθρωπο».. «Βαρθολομαίος από τις Σέρρες: Να πορεύεστε με αγάπη και υπομονή». «Οικουμενικός Πατριάρχης: Εμβολιαστείτε, η επιστήμη είναι πολύτιμο δώρο του Θεού.. Ευκαιρία συμπαράστασης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο η πανδημία». Και ουκ έσται τέλος.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82/
Σ.γ.: μετά από αυτό το άρθρο του Ηλία  Δ. Καλλιώρα, καταλαβαίνουμε ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ χειρίζονται ΑΡΙΣΤΑ την Οργουελιανή Διάλεκτο του ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, κι όταν μιλούν γι’ αγάπη εννοούν δολοφονία, απάλειψη με κάθε τρόπο και μέθοδο των 7,5 δις της ανθρωπότητας! Εννοούν ότι επιδιώκουν με αρχηγό τον ΣΑΤΑΝΑ -ΕΩΣΦΟΡΟ να αντικαταστήσουν τον ΑΙΩΝΙΟ ΚΤΙΣΤΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ με τον κτιστό και ολιγόχρονο ΕΑΥΤΟ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.