Μην περιμένετε έλεος από τους πολιτικούς σας. Μόνο η εξέγερση των λαών σώζει τους λαούς.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΗΣΙΕΣ

Οι (δαιμονοκατειλημμένοι σαν τον Τονυ Μπλαιρ)πολιτικοί φέρνουν τις ψηφιακές ταυτότητες! Ακολουθεί το ψηφιακό «χάραγμα» – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 20 Αυγ 2023 – 7:34

facebook sharing button

Τα τρομολαγνικά ΜΜΕ προειδοποιούν…

Εξαπλώνονται παντού οι ψηφιακές ταυτότητες, την ώρα που στόχος των διεθνιστών είναι να τις ενσωματώσουν ως εμφύτευμα στα σώματα μας!!!

Δείτε τι αναφέρει το βρετανικό GBN:

«Το ιδανικό πρότζεκτ θα περιέχει στοιχεία, όπως το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης, τα φορολογικά μητρώα, τα προσόντα και το δικαίωμα εργασίας».

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, το ID2020 και η Digital Impact Alliance ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την προώθηση πρωτοβουλιών ψηφιακού μετασχηματισμού που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και την ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων, όπως ισχυρίζονται, την ώρα που προωθείται παντού το ψηφιακό νόμισμα-ταυτότητα!!!! 

Όπως επιδιώκεται, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό!

Άλλωστε προωθείται και το Worldcoin, όπως αποκλειστικά έχετε διαβάσει στο ΕΛ!!!

Τελικά, τα CBDCs (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας) ενδεχομένως θα φορτωθούν σε μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα!

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.