Ευτυχώς ένα μέρος των Ελλήνων έχει ακόμα σώας τας φρένας και δεν παρασύρεται από τους τρομολάγνους της Δύσης και του Κλάους Σβάμπ

Θ.Αυγερινός στην ρωσική τηλεόραση: «Στην Ελλάδα δεν θα υπάρξουν στρατιώτες που θα πολεμήσουν κατά της Ρωσίας»

«Ευτυχώς ακόμα έχουμε σώας τα φρένας»

Θ.Αυγερινός στην ρωσική τηλεόραση: «Στην Ελλάδα δεν θα υπάρξουν στρατιώτες που θα πολεμήσουν κατά της Ρωσίας»

Στο ρωσικό κρατικό κανάλι Russia-1 (Россия-1) μίλησε ο Θανάσης Αυγερινός, και είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ να συμμετάσχει κατά της Ρωσίας Έλληνας στρατιώτης.

Θυμίζουμε πως με ερώτησή του η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, είχε αποκαλύψει πως φέτος η ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε κάποιου είδους αίτημα για παροχή από τη Ρωσία πυροσβεστικών αεροπλάνων.

Αυτή τη φορά, ενώπιον Ρώσων στρατιωτικών αναλυτών, ο Έλληνας δημοσιογράφος παρουσίασε μία αμερικανική έρευνα σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» στην απόρριψη των νατοϊκών πολιτικών, σε σχέση με άλλα κράτη της Συμμαχίας.

Και μάλιστα με διαφορά:

«Με μεγάλη υπερηφάνεια μπορώ να πω πως η Ελλάδα είναι πρώτη στον κατάλογο ως προς την επίκριση του ΝΑΤΟ. Η απόρριψη της πολιτικής του ΝΑΤΟ είναι της τάξης του 55% δεν είναι καθόλου λίγη, είναι πολύ και Δόξα τον Θεό παρόλη την προπαγάνδα διατηρούμε σώας τας φρένας. Υπάρχει δυσαρέσκεια σε πολλές χώρες του ΝΑΤΟ.

Δεν μας ρωτούν για την εξωτερική πολιτική που ασκείται στα κράτη μας. Υπάρχει σαφής διαφωνία του κόσμου με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή μας. Είμαι βέβαιως πως στην Ελλάδα δεν θα υπάρξουν στρατιώτες που θα πολεμήσουν κατά της Ρωσίας.

Θα υπάρξουν πολιτοφύλακες που θα πολεμήσουν με τη Ρωσία»:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.