Με την ψευτοπανδημία συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα μετά τον Β’ Π.Π.

Οι συνέπειες του εγκλεισμού και του υποχρεωτικού εμβολιασμού έγιναν μάθημα τηλεπαιδείας και υποταγής των ενηλίκων. Αντιδράστε δια πολιτικής ανυπακοής στους δικτατορίσκους-μαριονέτες του Κλάους, του Σόρος και του Χαράρι.

Είναι όλα τα κόμματα μαζί με την δικαστική εξουσία συνένοχοι στο έγκλημα του εγκλεισμού, όλοι έξω | Ντοκιμαντέρ

Με την ψευτοπανδημία συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα (κατά την Καλλιόπη Σουφλή και το Nioland) σε πλανητικό επίπεδο από καταβολής κόσμου.

Aug 24, 2023

Δείτε το τρέιλερ δωρεάν από το ντοκιμαντέρ: “Οι συνέπειες του εγκλεισμού, όλοι έξω” [Effetto Lockdown, fuori tutti] στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 1,5 περίπου ώρας μόνο συνδρομητές με πληρωμή του καναλιού Nioland.

Με την ψευτοπανδημία του κορονοϊού συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα, σε πλανητικό επίπεδο από καταβολής κόσμου.

  • Ποιο από τα κόμματα καινούργια ή/και παλιά, έβαλε σαν προεκλογική σημαία την αποκατάσταση της δικαιοσύνης για αυτό το έγκλημα ? Κανένα!!!
  • Η δικαστική εξουσία ενήργησε για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης ? ΟΧΙ.

Συμπέρασμα: Είναι όλα τα κὀμματα μαζί με την δικαστική εξουσία συνένοχοι στο έγκλημα.

Και όχι μόνο! Είναι συνένοχοι και όλοι οι πολίτες που συμμετείχαν και στήριξαν το έγκλημα, ανεξαρτήτου επαγγέλματος αλλά πρώτο από όλα θα τοποθετήσω το ιατρικό επάγγελμα και μετά όλα τα άλλα.

Και εσείς τι κάνατε σήμερα? Επιβραβεύσατε όλα τα κόμματα ! καινουργια και παλιά ! με τη ψήφο σας. Αυτοί είδαν ότι είστε ανεκτικοί και ξέρουν τώρα, ΟΛΑ τα κόμματα και αποκόμματα, ότι μπορούν με την δική σας ανοχή, με λίγη φοβέρα από κάποιο φανταστικό εχθρό και με τη βοήθεια λίγης πλύσης εγκεφάλου από τα δικά τους καλοπληρωμένα ΜΜΕ, να σας κάνουν όχι μόνο τόσα όσα σας έκαναν επί πανδημίας κοροιδο-ιού αλλά και 100 φορές περισσότερο κακό!

Ρωτάνε πολλοί: Μα είναι λέει δυνατόν να θέλουν το κακό μας ? Είναι δυνατόν να θέλουν να πεθάνουμε ?

Απάντηση: Μετά από 3 χρόνια εάν δεν μπορείτε ακόμα να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, ο Θεός μαζί σας!

Πως είναι δυνατόν να γίνονται αποδεκτά κόμματα που στηρίζουν το θάνατό σας, Αυτό είναι αρρώστια, αυτό είναι ψυχασθένεια!!!

Τους δώσατε το δικαίωμα να προχωρήσουν σε ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα,

Συγχαρητήρια oι περισσότεροι περάσατε με άριστα τις εξετάσεις!!!

Ευτυχώς για αυτούς, πολύ λίγοι κόπηκαν στις εξετάσεις, εκείνοι οι αρνητές, πως τους λέμε? Αυτοί οι συνωμοσιολόγοι! Κοπήκατε κύριοι, είστε αδιάβαστοι και δεν αξίζετε να ζήσετε στη Νέα Τάξη, της Νέας Κοινωνίας των Αφεντικών του Πλανήτη.

Kαι δυστυχώς πρέπει να ζήσετε στις δικές σας κοινωνίες, χωρίς τεχνολογία, χωρίς κοινωνικά μέσα δικτύωσης, χωρίς ίντερνετ, χωρίς ψηφιακή ταυτότητα, χωρίς ψηφιακό χρήμα.

Το ίδιο και στην Ιταλία όπως δείχνει και αυτό το ντοκιμαντέρ, όπου θα διαπιστώσουμε ότι οι ενέργειες των πολιτικών ήταν πανομοιότυπες. Και δεν το είδαμε μόνο σε αυτή τη χώρα αλλά και σε όλο το πλανήτη !

Τι σύμπτωση !!! Σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή όλος ο πλανήτης !

Τυχαίο ? Δεν νομίζω!!!

Πώς ήταν η εμπειρία σας στο λοκντάουν; Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε τρία χρόνια πίσω; Από τον σκηνοθέτη Αλεσάντρο Αμόρι, το τελευταίο ντοκιμαντέρ παραγωγής Playmastermovie: “Οι συνέπειες του εγκλεισμού, όλοι έξω” [Effetto Lockdown, fuori tutti]

Η μεγάλου μήκους ταινία καταγράφει την αρχή της πιο μαύρης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας μας, δηλαδή τις συνέπειες των περιοριστικών μέτρων του Μαρτίου του 2020 που ανάγκασαν 60 εκατομμύρια Ιταλούς να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι τους για σχεδόν τρεις μήνες, αφηγούμενη μέσα από την καταγραφή των διαδηλώσεων και των διαμαρτυριών στους δρόμους που διαπλέκονται με στιγμές από την ιδιωτική ζωή του σκηνοθέτη, μέσα από τα πρόσωπα ενός σαστισμένου λαού που βρίσκεται στη δίνη της απογοήτευσης.

Είναι η αρχή μιας νέας συνειδητοποίησης σε μια κοινωνία που δείχνει το πιο ωμό και βίαιο πρόσωπό της.

Θα ακούσουμε, εκτός από τη μαρτυρία του σκηνοθέτη Αλεσάντρο Αμόρι, τις εμπειρίες των επαγγελματιών, των γιατρών και των δασκάλων, κατηγορίες που περισσότερο από άλλες επλήγησαν από την αμφίβολη διαχείριση της λεγόμενης πανδημίας.

Πηγή: https://rumble.com/v2xbkz0-effetto-lockdown-fuori-tutti-documentario.html

 


Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.