Οι σύγχρονοι Ναζί και οι πύρινες γλώσσες της Ιστορίας. Αποστολή τους: Οι οντότητες που θα κατοικούν στον πλανήτη γη σε 100 χρόνια από σήμερα να έχουν τόση ομοιότητα με τον άνθρωπο όσο ο σημερινός άνθρωπος με τους Nεάντερταλ.

Eκτος Νομου τα εμβολια COVID-19 στη Φλοριντα;

Ο σύγχρονοι Ναζί και οι πύρινες γλώσσες της Ιστορίας. Αποστολή τους: Οι οντότητες που θα κατοικούν στον πλανήτη γη σε 100 χρόνια από σήμερα να έχουν τόση ομοιότητα με τον άνθρωπο όσο ο σημερινός άνθρωπος με τους Nεάντερταλ.

Ο κ. Κικίλιας εμφανίζεται από δύο διαφορετικά πόστα να υπηρετεί τις κατ΄εξοχήν επιταγές του κ. Klaus Schwab

Ηταν οι ημερομηνίες πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019 όταν ξεκινούσε η Planδημία με έναν εργαστηριακό ιό που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας. Εκείνη τη μέρα στη Νέα Υόρκη βρισκόταν σε εξέλιξη το EVENT 201, μία υποτιθέμενη Άσκηση-Προσομοίωση πανδημίας η οποία εκ των υστέρων βρωμούσε συγκάλυψη για την μεθόδευση της πραγματικής planδημίας.

Βy The Wrong Man

Την ίδια μέρα στη Wuhan της Κίνας ξεκινούσαν οι mini Ολυμπιακοί Αγώνες των Στρατιωτικών οι οποίοι διεξάγονταν κάθε 4 χρόνια και στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 100 και πλέον χώρες.

Ήταν τότε που πολλοί από τους συμμετέχοντες αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα COVID όταν εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι τα συμπτώματά τους ήταν ίδια με εκείνα που μήνες αργότερα θα αποδίδονταν στον COVID. Μάλιστα οι Καναδοί αθλητές στα τέλη Οκτωβρίου επέστρεψαν στη χώρα τους σε καραντίνα στο πίσω μέρος του αεροσκάφους από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Οτι οι Aγώνες των Στρατιωτικών χρησιμοποιήθηκαν για τα διασπαρεί ο ιός COVID στις πατρίδες των αθλητών καθώς επέστρεφαν ήταν ένα από τα συμπεράσματα που κατέληξε η έρευνα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προέλευση του ιού COVID. Koτζάμ έρευνα ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα των ΗΠΑ η οποία όμως αποσιωπήθηκε τόσο από τα ελεγχόμενα από Δημοκρατικούς ΜΜΕ των ΗΠΑ όσο φυσικά και από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Ότι ο ιός COVID-19 ήταν όχι απλά εργαστηριακός αλλά βιολογικό όπλο είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η αρμόδια επιτροπή με επικεφαλής τον επιφανή Εβραίο καθηγητή Jeffrey Sachs. Το συμπέρασμα αυτό ενταφιάστηκε από τα ίδια αμερικανικά ΜΜΕ αλλά και από τα εγχώρια ΜΜΕ που 4 χρόνια τώρα υπηρετούν το επίσημο αφήγημα της Planδημίας.

Ένα αφήγημα από την έναρξη του οποίου ξεχωρίζουμε δύο πρόσωπα. Τον τότε υπουργό Υγείας και σημερινό υπουργό Κλιματικής Κρίσης Βασίλη Κικίλια και τον αλλόκοτο καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα που μήνες τώρα βρίσκεται εξαφανισμένος από την επικαιρότητα. Σχεδόν καμουφλαρισμένος και με έναν επικοινωνιακό μανδύα προστασίας του. Κι όμως ο παράξενος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καν ο ιός COVID χαρακτηρισθεί πανδημία έσπευσε με ανεξήγητη βουλιμία να συνυπογράψει μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προελεύσεως.

Η μελέτη ήτο εξίσου πρόχειρη με τους στίχους του Νίκου Καρβέλα για τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια. Κι εάν οι στίχοι του Νίκου ήταν απλά διασκεδαστικοί η μελέτη του κ. Τσιόδρα θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα θανάσιμο εργαλείο συγκάλυψης των δραστών της προέλευσης του ιού COVID.

Δείτε γιατί. Κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες η μελέτη Τσιόδρα βρέθηκε στα χέρια του υπ. αριθμόν ΕΝΑ υπόπτου για την εργολαβική επιμέλεια της κατασκευής του ιού COVID ο οποίος φέρνει πάνω του τη σφραγίδα των gain of function πειραμάτων του Αμερικανού καθηγητή Raplh Baric.

O Eργολάβος ονομάζεται Peter Daszak και είναι ο τύπος ο οποίος με πληρωμένη επιστολή στο ΤΗΕ LANCET επιχείρησε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού. Μία από τις παραπομπές της επιστολής Daszak ήταν η μελέτη του Έλληνα καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την οποία συνυπέγραφε με τους καθηγητές Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Παναγιωτακόπουλο και Κωστάκη.

Κάποιος ή κάποιοι φρόντισαν η μελέτη Τσιόδα να φθάσει στα χέρια του κ. Daszak. Ανάμεσα στα άξια παρατήρησης σημεία της κατά τ’ άλλα πρόχειρης μελέτης ήταν η εμπλοκή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Δημόπουλος) και του Πανεπιστημίου Κρήτης ως ενισχυτικά-λόγω κύρους-υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού COVID.

Στη συνέχεια ο ρόλος του παράξενου και ιδιαίτερου καθηγητή κ. Τσόδρα εξαντλήθηκε στο να υπερασπίζεται το αφήγημα του Fauci υπέρ της μάσκας, των υποχρεωτικοτήτων και των εμβολίων οι θανάσιμες παρενέργειες των οποίων συγκλονίζουν τον πλανήτη. (Σ.γ.:Πρόσφατα ο Fauci παραδέχθηκε ότι οι μάσκες δεν βοήθησαν όπως αναμενόταν).

Ήταν τότε που ο καθηγητής κ. Τσιόδρας δραπέτευσε στην επικοινωνιακή αφάνεια με μια από τις τελευταίες ειδήσεις που τον αφορούσαν να είναι ένας τραυματισμός του και η νοσηλεία του στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Στη συνέχεια στον καλό ιστότοπο Protagon εμφανίστηκε ένα άρθρο που υμνούσε την αθόρυβη δουλειά του καθηγητή Τσιόδρα στο Αττικόν. Ταυτόχρονα με την εξαφάνιση του καθηγητή Τσιόδρα ο πρώην υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σερνόταν αθόρυβα στον υπουργικό θώκο του υπ. Τουρισμού.

Αμφότεροι είχαν προλάβει να δώσουν τα ρέστα τους υπέρ των εμβολίων COVID-19 με την ίδια εμμονή που απαιτούσε τον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού ο επικεφαλής και του WEF και μη έχοντας κανέναν θεσμικό ρόλο εκλεγμένου ηγέτη κ. Klaus Schwab. O Γερμανός μηχανικός Klaus Schwab και ο Αμερικανός Προγραμματιστής Bill Gates απαιτούν τον διαρκή εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Κανείς από τους δύο δεν έχει θεσμικό ρόλο για να τον επιβάλλει και κανείς από τους δύο δεν είναι γιατρός.

Κι όμως οι πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ και της Δύσης εμφανίζονται σε  κοινή γραμμή και ιδιαίτερα πρόθυμοι να υλοποιήσουν τις επιταγές του συγγραφέα της Μεγάλης Επαναφοράς με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να εμφανίζεται μεταξύ των προθυμοτέρων της υλοποίησης των απαιτήσεων της Ατζέντας 2030. Μία Ατζέντα που βρωμάει θάνατο επιχειρήσεων και ανθρώπων με τον υπασπιστή του Klaus Schwab ιστορικό Yuval Harari να δηλώνει απροκάλυπτα ότι οι οντότητες που θα κυκλοφορούν στη γη σε 100 χρόνια από σήμερα θα έχουν τόση ομοιότητα με τον άνθρωπο όσο ο σημερινός άνθρωπος με τους Nεάντερταλ.

Ο Yuval Harari δηλώνει επίσης ότι ο πλανήτης δεν μας χρειάζεται όλους και ο Klaus Schwab φροντίζει να το κάνει πράξη αυτό. Το WEF ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του EVENT 201 ενώ και ο Γερμανός μηχανικός όπως είπαμε εμφανίζεται λάβρος υπέρ των διαρκών εμβολιασμών για την αντιμετώπιση ενός εργαστηριακού ιού και των ουκ έστιν αριθμός των και εργαστηριακών μεταλλάξεων.

Θα περίμενε κανείς ακόμη και ένας εμβολιασμένος άνθρωπος κάπου στο κόσμο εάν πέθαινε να έπαυε αμέσως ο εμβολιασμός και η επιστήμη να σήμαινε συναγερμό. Παραδόξως πεθαίνουν ξαφνικά χιλιάδες καθημερινά και οι εμπλεκόμενοι έχουν στήσει ολόκληρη βιομηχανία με τα Hoaxes και τις λοιπές απαγορεύσεις ώστε οι θάνατοι των εμβολιασμένων να μην συσχετιστούν με το προφανές. Τα εμβόλια COVID.

Φαντασθείτε να πέθαιναν οι ανεμβολίαστοι με αυτή τη συχνότητα. Θα ήταν ήδη στα σπίτια των ανεμβολίαστων η Τατιάνα Στεφανίδη ως υπεύθυνη τύπου των Στρατιωτικών ΤΕΑ διορισμένη από τον Στρατηγό Φλώρο.

Οι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά. Εκατοντάδες χιλιάδες εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων. Και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Γιατί να ανοίξει, αφού όπως ισχυρίζεται και ο Harari δεν είμαστε όλοι απαραίτητοι.

Ο Βασίλης Κικίλιας λοιπόν ο οποίος μαζί με τους Χαρδαλιά, Τσιόδρα και Κοντοζαμάνης υπήρξε από το πιο προβεβλημένα εργαλεία της επιβολής των εμβολίων COVID βρίσκεται τώρα στο υπ. Κλιματικής Κρίσης καθώς οι φωτιές που κατασπαράζουν τον πλανήτη είναι προιόν εμπρησμού και επιτελικού σχεδιασμού όπως αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες για τις φωτιές του Καναδά, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Χαβάης και φυσικά της Ελλάδας. Τυχαίο κι αυτό;

Ο κ. Klaus Schwab εμφανίζεται με το ίδιο μένος να θέλει να αποδώσει τους καταφανείς επιτελικούς εμπρησμούς στη κλιματική αλλαγή. Έτσι έχουμε έναν πρώην αθλητή και γόνο μίας εξαίρετης οικογένειας της Γλυφάδας και πρώην γείτονα της οικογένειας Μητσοτάκη, τον κ. Κικίλια, από δύο διαφορετικούς υπουργικούς θώκους να υπηρετεί δύο κατ΄εξοχήν αφηγήματα του Klaus Schwab. Την planδημία και την Κλιματική Αλλαγή. Αμφότερα στο τέλος της ημέρας και καθώς ο Biden ετοιμάζει νέα εκστρατεία εμβολιασμού αγνοώντας τις παρενέργειες και παραμένοντας προκλητικά απαθής στην οδύνη των κατοίκων του Maoui που θρηνούν 1.000 και πλέον νεκρούς από τις επιτελικές πυρκαγιές υπηρετούν τον θάνατο. Τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού με εργαλείο τον τρόμο, τις διαρκείς κρίσεις τα συμβάντα τύπου Τεμπών και το διαρκές δόγμα του σοκ.

Ο Siharut Bhakdi λέει ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εγκληματίες δολοφόνοι που αποκαλύπτουμε τόσο καιρό στο πιο κάτω βίντεο:

 

Όταν ξέσπασε η planδημία το πρώην στέλεχος της BlackRock Edward Dowd έσπευσε να την αποδώσει στο ιλιγγιώδες παγκόσμιο χρέος. Οχι μόνο o ίδιος αλλά όλη η παρέα του στη Wall Street. Αυτό καθημερινά γίνεται όλο και πιο ορατό ακόμη και στους αψέκαστους. Βρισκόμαστε στη καρδιά του πολέμου και της εργαστηρικής κόλασης με τις φλόγες της να κατασπαράζουν οικογένειες, ζώα, επιχειρήσεις, ζωές. Καθώς πολύ νωρίς ηρωικοί Εβραίοι επιβιώσαντες του Αουσβιτς έχουν μιλήσει για έναν (τουλάχιστο) νέο Χίτλερ στον πλανήτη ευλόγως αναρωτιέται κανείς που θα κατατάξει η ιστορία τους κ.κ. Κικίλια και Τσιόδρα, για παράδειγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

Eκτός Νόμου τα εμβόλια COVID-19 στη Φλόριντα;

Στο μεταξύ Νομοθέτες στη Φλόριντα ανακοίνωσαν σχέδια να χαρακτηρίσουν επίσημα τα εμβόλια mRNA Covid ως «βιο-όπλα» που είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.

Ο προτεινόμενος νόμος επιδιώκει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη χορήγηση εμβόλων mRNA σε οποιονδήποτε στην πολιτεία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών του Brevard προέτρεψε τον κυβερνήτη Ron DeSantis να υπογράψει τη νομοθεσία, η οποία θα θέσει εκτός νόμου τα εμβόλια Covid-19, το συντομότερο δυνατό.

Το μη δεσμευτικό ψήφισμα εγκρίθηκε με υπερπλειοψηφία των μελών της επιτροπής την Πέμπτη. Τώρα πάει στον DeSantis να υπογράψει.

Το http://Floridatoday.com αναφέρει:

«Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχουν πεθάνει ή έχουν μείνει μόνιμα ανάπηροι» από το εμβόλιο, λέει. «Κρατικοί φορείς, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας, και άλλες εταιρείες, έχουν διαπράξει τεράστια απάτη υποστηρίζοντας ότι οι ενέσεις Covid-19 είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές».

Καλεί τον DeSantis να απαγορεύσει την πώληση και τη διανομή του εμβολίου «και όλων των σχετικών εμβολίων» και τον Γενικό Εισαγγελέα της Φλόριντα Ashley Moody να κατασχέσει όλες τις υπόλοιπες δόσεις στην πολιτεία για δοκιμές ασφαλείας, «για λογαριασμό της διατήρησης της ανθρώπινης φυλής». λέει.

Απαιτεί επίσης υποχρεωτικές αποκαλύψεις για οποιοδήποτε προϊόν στην πολιτεία «χρησιμοποιώντας mRNA ή γονιδιακή αλλαγή ή θεραπευτική τεχνολογία».

ΠΗΓΗ:https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-sygchronoi-nazi-kai-oi-pyrines-glosses-tis-istorias/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.