Το παγκοσμιοσιωνιστικό κατεστημένο δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Τραμπ τους χάλασε τα σχέδια.

Η υπερκυβέρνηση των ΗΠΑ και του παγκόσμιου Κατεστημένου δεν ανέχονται την ήττα της Χ. Κλίντον την οποία προσχεδίαζαν χρόνια τώρα.

Η εμφάνιση ενός τυχοδιώκτη από το πουθενά καθυστερεί την εφαρμογή των σχεδίων τους γι αυτό εξεγείρουν τη νεολαία της Αμερικής με το πρόσχημα ότι είναι δεξιός, συντηρητικός, φασιστόμουτρο, ρατσιστής, σεξιστής κι ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί πριν ακόμη δείξει δείγματα γραφής και γι’ αυτό πρέπει αυτοί, οι “δημοκράτες” να τον βγάλουν από τη μέση.

Από τώρα κάνουν σχέδια δολοφονίας του. Ίσως και την ημέρα της ορκομωσίας του. Τι πιο φανταχτερά τρομοκρατικό να τον εκτελέσουν την ώρα που όλα τα κανάλια θα είναι στραμμένα πάνω στον Τραμπ και τη σύζυγό του! Μεγαλειώδης εκτέλεση από τους εγκεφαλοπλυμένους οπαδούς της Κλίντον και του θηριώδους αμερικάνικου παρακράτους που θα δικαιολογούνταν σαν θυμός και οργή του λαού προς έναν τυχάρπαστο επιβήτορα της εξουσίας που παρεμβλήθηκε για να ψηφιστεί από τους αγανακτισμένους αγγλοσάξονες της μεσαίας τάξεις που χρόνια τώρα είχαν παραθεωρηθεί κι εγκαταληφθεί στη μοίρα τους.

Δεν είναι του Συστήματος σκοτώστε τον!

Δεν είναι του Συστήματος σκοτώστε τον!

Ζητούν τη δολοφονία Τραμπ! Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες

Το απόλυτο κλίμα διχασμού επικρατεί στις ΗΠΑ λίγα μόλις 24ωρα μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του προέδρου.

Από την πίσω πόρτα στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ! – Αβρότητες με Ομπάμα (βίντεο)

Ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας και πολιτικός δέχεται απειλές για τη ζωή του από δεκάδες χρήστες στο twitter, οι οποίοι ζητούν και εύχονται να βρεθεί κάποιος που θα προβεί στη δολοφονία του νέου προέδρου.

Το θέμα έχει αρχίσει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς στην αμερικανική κοινωνία υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από ψηφοφόρους της Χίλαρι Κλίντον, οι οποίοι δεν έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών. Δεκάδες χρήστες με μηνύματά τους στο twitter και γενικότερα στα social media, ζητούν και εύχονται τη δολοφονία του Ρεπουμπλικανού.

«Το μόνο που εύχομαι είναι ο πρώτος που θα επιχειρήσει να σκοτώσει τον Τραμπ, να μην αστοχήσει», ανέφερε ένας από τους χρήστες, ενώ ανάλογες φράσεις χρησιμοποιεί η πλειοψηφία όσων δεν τάσσονται στο πλευρό του νέου Αμερικανού προέδρου, προκαλώντας το απόλυτο εμφυλιοπολεμικό κλίμα, την επομένη μία προεκλογικής εκστρατείας που χαρακτηρίστηκε με ακραίες εκφράσεις και αντιπαλότητα, με ευθύνη και τόσο του Ντόναλντ Τραμπ, όσο και της Χίλαρι Κλίντον.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, με το αιτιολογικό ότι «κάθε απειλή εναντίον του προέδρου είναι σοβαρή». Το αρμόδιο τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει τη διεξαγωγή έρευνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες που απειλούν τον Ντόναλντ Τραμπ και να ελεγχθούν από κάθε άποψη. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγουν ανάλογες έρευνες, καθώς παρακολουθούνται όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα και οι αναρτήσεις στα social media, που αφορούν σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, πολύ δε περισσότερο όταν αφορά τον πρόεδρο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δείχνει δημοσίως την ανησυχία του, ωστόσο έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι η πιθανότητα να γίνει στόχος μετά την εκλογή του, από εξτρεμιστικές ομάδες, ή κάποιον τρελό ή φανατικό, έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Ένας χρήστης πρότεινε την ημέρα που θα παραλάβει και επισήμως τα ηνία της χώρας ως την καταλληλότερη για τη δολοφονία του νέου προέδρου, ώστε να μην προλάβει να εφαρμόσει κανένα από τα σχέδιά του, ενώ άλλος ρωτούσε «ποιος θα αναλάβει τη δολοφονία του Τραμπ;».

Στο στόχαστρο των απειλητικών μηνυμάτων βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Πενς, ως ο άμεσος συνεργάτης του νέου προέδρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.