Από την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στην υποχρεωτικότητα των ασφαλίστρων

Με κάθε κρίση όλο και πιο πολλές υποχρεωτικότητες σε έναν χαμένο, συγχυσμένο, παραδομένο και απόλυτα ελεγχόμενο λαό. Υποχρεωτικές οι μάσκες, το πιστοποιητικό υγείας για να βγούμε από το σπίτι, υποχρεωτικά τα εμβόλια για έναν τεχνητά κατασκευασμένο ιό που κατατρόμαξαν τον πλανήτη και τον μετέτρεψαν με το φόβητρο των ΜΜΕ, σε απόλυτα υποταγμένο μαζοπολτό.

Θα επακολουθήσουν κι άλλες ασφαλώς. Η πόλη των 15 λεπτών για την κλιματική αλλαγή την οποία προωθούν οι ίδιοι οι νεοταξίτες με το HAARP που οι ίδιοι χρησιμοποιούν για να ελέγχουν τον καιρό, όπως και τους ψεκασμούς στην ατμόσφαιρα όπου οι εξηγήσεις και οι δικαιολογίες  κάθε άλλο παρά πείθουν τους έχοντες γνώσιν και τους ειδικούς. Άλλες υποχρεωτικότητες ασφαλώς και θα προκύψουν όπως για την ενεργειακή κρίση, για τις νέες ταυτότητες, για το ψηφιακό χρήμα. Η Ελλάδα προηγείται σαν το ηλίθιο πειραματόζωο που οφείλει υποχρεωτικά να δεχθεί τα αδοκίμαστα τεστς πριν δοκιμαστούν σε άλλα κράτη της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο Κ. Βαθιώτης σε συνέντευξή του στον Στέφανο Δαμιανίδη στο Focus Fm τα εξηγεί και τα υποστηρίζει με αδιάσειστα επιχειρήματα όπως και με το νέοτου βθβλίο από την Τρομοκρατία των εμβολιασμών στην Κλιματική τρομοκρατία.

Ακούστε τον:

Σχόλιο: Όσον αφορά την ψυχική αστάθεια του πρωθυπουργού, τον απρόσφορο γέλωτα στις καταστροφές σαν ειδικοί επί του θέματος ίσως να συζητηθεί σε άλλη ανάρτηση αν αξίζει τον κόπο να την κάνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.