Ο Εωσφόρος οσονούπω το πετυχαίνει, όχι δικαιώματα, όχι ελευθερία, πιόνια στη σκακιέρα είμαστε!

Όπως ο Τριαδικός Θεός έχει τους προφήτες του και ο Εωσφόρος έχει τους μάντεις του.

Ποιος είναι ο Άλμπερτ Πάικ που από το 1871 φέρεται να προέβλεψε τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Tι είπε για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ποιος είναι ο Άλμπερτ Πάικ που από το 1871 φέρεται να προέβλεψε τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Tι είπε για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Σήμερα, ευτυχώς, υπάρχουν όλο και περισσότεροι ιστοριογράφοι που πραγματοποιούν έναν σχολαστικό αναθεωρητισμό των τελευταίων τριών αιώνων, τονίζοντας τον θεμελιώδη αλλα και καταστροφικό ρόλο που έπαιξε ο Τεκτονισμός στις επαναστάσεις και τους πολέμους της Ευρώπης, και είναι ευκολότερο να ξαναδιαβαστούν με διαφάνεια χωρίς να θεωρούνται “θεωρίες συνωμοσίας” και να αποκλείονται απο το δημόσιο διάλογο.

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προέβλεψε με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους αλλα και έναν τρίτο… είχε γράψει μια επιστολή πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα.»

Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται “προφητικά”(;), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι και ο τελικός στόχος σύμφωνα πάντα με τον Άλμπερτ Πάικ.

Στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, υπάρχει μία επιστολή, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλή της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου».

Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής όπως είναι φυσικό, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών. Καθώς αυτή εθεάθη μόνον μια φορά κι ύστερα αποσύρθηκε.

Ο Τζουζέπε Ματσίνι, που εκδιώχθηκε από την Ελβετία το 1936 μετά την ίδρυση της Νέας Ευρώπης, έφτασε στην αγγλική πρωτεύουσα με τη βοήθεια της οικογένειας του Mayer Moses Nathan, που είχε στενή σχέση με τους Rothschild και τον πατέρα του Ernest, μελλοντικού Μεγάλου Μαγίστρου της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας. Ο Mazzini φιλοξενήθηκε από τον ιστορικό Ελευθεροτέκτονα Thomas Carlyle που τον εισήγαγε στους ελίτ κύκλους του Λονδίνου και παρουσία του επιφανούς Ελευθεροτέκτονα (και Άγγλου πρωθυπουργού) Λόρδου Henry John Temple.

Τζουζέπε Ματσίνι

Ο Mazzini απέκτησε τον 33ο Τεκτονικό βαθμό από το Ανώτατο Συμβούλιο του Παλέρμο της Σκωτίας, αν και καταδικάστηκε σε θάνατο από δύο δικαστήρια στη συνέχεια έλαβε χάρη όπως συνέβη και στον Άλμπερτ Πάικ, αλλά και σε κάθε ηγέτη του Τεκτονισμού.

Ακριβώς τη στιγμή που ο Mazzini προετοίμαζε την αγγλοϊταλική σύγκρουση στο Παλέρμο, ο στρατηγός Pike, που ήταν και ένας από τους ιδρυτές της Κου Κλουξ Κλαν, ήταν μεταξύ εκείνων που ηγήθηκαν της εξέγερσης του Νότου που αργότερα οδήγησε στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, τον οποίο κέρδισε ο βόρειος στρατός του Προέδρου. Ο Αβραάμ Λίνκολν.

Ο Λίνκολν δολοφονήθηκε λίγες μέρες μετά τη νίκη του Βορρά. «Η δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν διαπράχθηκε από τον Εβραίο εξτρεμιστή John Wilkes Booth (Botha), Τέκτονα επίσης 33ου βαθμού, στις 14 Απριλίου 1865 Ουάσιγκτον, μόλις πέντε ημέρες μετά το τέλος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Η επιστολική αλληλογραφία μεταξύ Pike και Mazzini

Ο Άλμπερτ Πάικ, είχε εμμονή με την ιδέα της κατάκτησης του κόσμου. Όταν έγινε Ελευθεροτέκτονας 33ου βαθμού και Επικεφαλής των Illuminati του Αρκάνσας, επινόησε ένα σχέδιο για να πάρει τον έλεγχο του κόσμου μέσω τριών Παγκοσμίων Πολέμων και άλλων μεγάλων επαναστάσεων. Το σχέδιο αυτό αν και ήταν κρυφό, έγινε γνωστό με την περιβόητη επιστολή απο Άλμπερτ Πάικ στον Τζουζέπε Ματσίνι.

Η επιστολή αυτή, που γράφτηκε στις 15 Αυγούστου 1871, εκτέθηκε μόνο μία φορά στη Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο στο παρελθόν. Εκεί ένας Καναδός αξιωματικός του ναυτικού, ο Commodore William Guy Carr (παρών ως σύμβουλος για τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Διάσκεψη του Σαν Φρανσίσκο της 26ης Ιουνίου 1945) το διάβασε και έγραψε διάφορες σημειώσεις που του επέτρεψαν να δημοσιεύσει μια περίληψη στο βιβλίο «Pawns in the Game”.

Το περιεχόμενο της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτοι να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο κομμουνισμού».

Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, οι κομμουνιστές θα καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή) και συνεχίζει:

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές που προκαλούνται μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον. Εν τω μεταξύ, τα άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διχασμένα με το ζήτημα, θα αναγκαστούν να πολεμήσουν μέχρι πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης».

Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου ως καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν ταυτόχρονα χριστιανοί μουσουλμάνοι αλλά και άθεοι, ο κόσμος θα αντιδράσει απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.

Τότε σύμφωνα με τον Πάικ, θα είναι έτοιμοι να δεχτούν την παγκόσμια θρησκεία του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα -κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του -κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου», αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην Αμερική σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού κυρίως απο το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στον ουρανό(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς, ενώ όσοι πιστεύουν στον ιουδαιοχριστιανισμό τους ρεμπουμπλικάνους.

Σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν στην υποστήριξη του Ισραήλ και στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες. Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Εδώ έχει ενδιαφέρον να κάνουμε και μια αναφορά στο κίνημα προπαγάνδας της CIA και της Μοσάντ “Q” το οποίο περιλαμβάνει και ακολούθους της New Age η οποία με την σειρά της έχει στοιχεία απο όλες τις θρησκείες, αλλά και αυτόν που θα κυριαρχήσει στον κόσμο και θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη καθώς και την ένωση όλων των θρησκειών, τον ρόλο αυτό μέχρι τώρα τον έχει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ.

                                                                                   Φωτογραφία του κινήματος Qanon απο το 2017!

Το θέμα του Παγκόσμιου Μονάρχη, ο οποίος θα είναι κατά πολλούς είναι ο Αντίχριστος, απασχολεί πολλά χρόνια τους ερευνητές για το πως θα τον επιβάλλουν. Ιστορικά η επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων πραγματοποιείται σε εποχές Απόλυτου Χάους.

Το γράμμα του Albert Pike προς τον Mazzini
The Illuminati Plan for 3 World Wars, August 15, 1871
The following is a letter, that speculation claimed that Albert Pike wrote to Giuseppe Mazzini in
1871 regarding a conspiracy involving three world wars, that were planned in an attempt to take
over the world. The Pike letter to Giuseppe Mazzini was on display in the British Museum Library
in London until 1977. This letter has been claimed by many internet sites to reside in the British
Library in London, which denies the letter exists.
Giuseppe Mazzini was an Italian revolutionary leader of the mid 1800s as well as the
Director of the Illuminati
Albert Pike (historical Masonic figure) was a 33rd degree Freemason, Occultist, Grand
Master and creator of the Southern Jurisdiction of the Masonic Scottish Rite Order
Following are apparently extracts from the letter, showing how Three World Wars have been
planned for many generations.
The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the
power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The
divergences caused by the “agentur” (agents) of the Illuminati between the British and Germanic
Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used
in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions.”
The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the
Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and
that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine.
During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to
balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we
would need it for the final social cataclysm.”
The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the
“agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The
war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism
(the State of Israel) mutually destroy each other.
Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the
point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion… We shall unleash the
Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror
will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most
bloody turmoil.
Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of
revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned
with christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction,
anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light
through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public
view.
This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the
destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

ΠΗΓΗ:https://anazitiseis.gr/poios-einai-o-albert-paik-pou-apo-to-1871-feretai-na-proevlepse-ton-a-kai-ton-v-pagkosmio-polemo-ti-eipe-gia-ton-g-pagkosmio-polemo/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.