Οι αρές του Θεού μας μέσω του Ιεζεκιήλ, θα πέσουν πάνω στο Ισραήλ όσο και στους γύρω λαούς (συμπεριλαμβανομένης της πατρίδας μας) για την διαστροφή και ανηθικότητα όλων μας!

                                           Ιεζεκιήλ Κεφ. 39

1 Κι εσύ, γιε ανθρώπου, προφήτευσε ενάντια στον Γωγ, και πες: Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός: Δες, εγώ [είμαι] εναντίον σου, Γωγ, ηγεμόνα τής Ρως, Μεσέχ, και Θουβάλ·

2 και θα σε περιστρέψω, και θα σε περιπλανήσω, και θα σε ανεβάσω από τα έσχατα του βορρά, και θα σε φέρω επάνω στα βουνά τού Ισραήλ·

3 και θα εκτινάξω το τόξο σου από το αριστερό σου χέρι, και θα κάνω τα βέλη σου να ξεπέσουν από το δεξί σου χέρι.

4 Θα πέσεις επάνω στα βουνά τού Ισραήλ, εσύ, και όλα τα τάγματά σου, και οι λαοί που [είναι] μαζί σου· θα σε δώσω για κατάβρωμα στα φτερωτά όρνεα κάθε είδους, και στα θηρία τού χωραφιού·

5 θα πέσεις επάνω στο πρόσωπο του χωραφιού, επειδή, εγώ μίλησα, λέει ο Κύριος ο Θεός.

6 Και θα στείλω φωτιά επάνω στον Μαγώγ, και ανάμεσα σ’ αυτούς που κατοικούν με ασφάλεια τα νησιά και θα γνωρίσουν ότι εγώ [είμαι] ο Κύριος.

7 Και θα κάνω γνωστό το άγιο όνομά μου ανάμεσα στον λαό μου Ισραήλ· και δεν θα αφήσω πλέον να βεβηλωθεί το άγιό μου όνομα· και τα έθνη θα γνωρίσουν, ότι εγώ [είμαι] ο Κύριος, ο Άγιος μέσα στον Ισραήλ.

8 Δέστε, ήρθε, και έγινε, λέει ο Κύριος ο Θεός· αυτή [είναι] η ημέρα για την οποία είχα μιλήσει.

9 Κι αυτοί που κατοικούν τις πόλεις τού Ισραήλ θα βγουν έξω, και θα βάλουν στη φωτιά και θα κάψουν τα όπλα, και τις ασπίδες και τους θυρεούς, τα τόξα και τα βέλη, και τα ακόντια και τις λόγχες· και μ’ αυτά θα καίνε φωτιά [για] επτά χρόνια·

10 και δεν θα πάρουν ξύλα από το χωράφι ούτε θα κόψουν από τους δρυμούς· επειδή, θα καίνε φωτιά από τα όπλα· και θα λεηλατήσουν αυτούς που τους λεηλάτησαν, και θα λαφυραγωγήσουν αυτούς που τους λαφυραγώγησαν, λέει ο Κύριος ο Θεός.

11 Και κατά την ημέρα εκείνη θα δώσω στον Γωγ τόπο για ταφή εκεί στον Ισραήλ, το φαράγγι των διαβατών, ανατολικά από τη θάλασσα· κι αυτή θα κλείνει τον δρόμο εκείνων που διαβαίνουν· κι εκεί θα χώσουν τον Γωγ, και ολόκληρο το πλήθος του· και θα [το] ονομάσουν: Το φαράγγι του Αμμών-γωγ.

12 Και ο οίκος Ισραήλ θα τους χώνει [για] επτά μήνες, για να καθαρίσουν τη γη.

13 Και ολόκληρος ο λαός τής γης θα [τους] χώνει· και θα είναι σ’ αυτούς η ημέρα ονομαστή, κατά την οποία δοξάστηκα, λέει ο Κύριος ο Θεός.

14 Και θα διαχωρίσουν άνδρες, που, καθώς θα περιέρχονται ακατάπαυστα τη γη, θα θάβουν, με τη βοήθεια των διαβατών, αυτούς που εναπέμειναν επάνω στο πρόσωπο της γης, για να την καθαρίσουν· μετά το τέλος των επτά μηνών θα κάνουν ακριβή αναζήτηση.

15 Και από τους διαβάτες, που διαβαίνουν τη γη, όταν κάποιος δει ένα κόκαλο ανθρώπου, τότε θα στήνει ένα σημείο κοντά του, μέχρις ότου οι ενταφιαστές το θάψουν στο φαράγγι Αμμών-γωγ.

16 Και το όνομα, μάλιστα, της πόλης [θα είναι] Αμμωνά: Έτσι θα καθαρίσουν τη γη.

17 Κι εσύ, γιε ανθρώπου, έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός: Πες προς τα όρνια κάθε είδους, και προς όλα τα θηρία τού χωραφιού: Συγκεντρωθείτε, και ελάτε· συγκεντρωθείτε από παντού στη θυσία μου, που εγώ θυσίασα για σας, μια μεγάλη θυσία επάνω στα βουνά τού Ισραήλ, για να φάτε σάρκα, και να πιείτε αίμα.

18 Θα φάτε τη σάρκα των ισχυρών, και θα πιείτε το αίμα των αρχόντων τής γης, των κριαριών, των αρνιών, και των τράγων, και των μοσχαριών, όλων των σιτευτών τής Βασάν·

19 και θα φάτε πάχος σε χορτασμό, και θα πιείτε αίμα για μέθη, από τη θυσία μου, που θυσίασα για σας·

20 και θα χορτάσετε επάνω στο τραπέζι μου από άλογα και καβαλάρηδες, από ισχυρούς, και από κάθε άνδρα πολεμιστή, λέει ο Κύριος ο Θεός.

21 Και θα βάλω τη δόξα μου ανάμεσα στα έθνη, και όλα τα έθνη θα δουν την κρίση μου, που εκτέλεσα και το χέρι μου που έβαλα επάνω σ’ αυτά.

22 Και ο οίκος Ισραήλ θα γνωρίσει ότι εγώ [είμαι] ο Κύριος ο Θεός τους, από την ημέρα αυτή και στο εξής.

23 Και τα έθνη θα γνωρίσουν ότι ο οίκος Ισραήλ αιχμαλωτίστηκε για την ανομία τους· επειδή, στάθηκαν σε μένα παραβάτες, γι’ αυτό έκρυψα απ’ αυτούς το πρόσωπό μου, και τους παρέδωσα στο χέρι των εχθρών τους· και όλοι έπεσαν με μάχαιρα.

24 Σύμφωνα με τις ακαθαρσίες τους, και σύμφωνα με τις παραβάσεις τους, έκανα σ’ αυτούς, και έκρυψα απ’ αυτούς το πρόσωπό μου.

25 Γι’ αυτό, έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός: Τώρα, θα επιστρέψω την αιχμαλωσία τού Ιακώβ, και θα ελεήσω ολόκληρο τον οίκο Ισραήλ, και θα είμαι ζηλότυπος για το άγιο όνομά μου,

26 και θα βαστάξουν τη ντροπή τους, και όλες τις παραβάσεις τους, με τις οποίες έγιναν σε μένα παραβάτες, όταν κατοικούσαν στη γη τους με ασφάλεια, και δεν υπήρχε εκείνος που να εκφοβίζει.

27 Όταν τους επαναφέρω από τους λαούς, και τους συγκεντρώσω από τους τόπους των εχθρών τους, και αγιαστώ σ’ αυτούς μπροστά σε πολλά έθνη,

28 τότε θα γνωρίσουν ότι εγώ [είμαι] ο Κύριος ο Θεός τους, όταν, αφού τους κάνω να φερθούν σε αιχμαλωσία ανάμεσα στα έθνη, τους συγκεντρώσω στη γη τους, και δεν θα αφήσω υπόλοιπο απ’ αυτούς εκεί·

29 και δεν θα κρύψω πλέον απ’ αυτούς το πρόσωπό μου· επειδή, επ’ αρκετόν χρόνο έχυσα τον θυμό μου εναντίο των Ισραηλιτών, λέει ο Κύριος ο Θεός.

Δρ. Κ. Βαρδάκας : Γέροντας “πρώτα θα πέσει η ΠΟΛΗ στα χέρια των Ρώσων και μετά θα πέσουν πυρηνικά” “τώρα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. – 12 Οκτ 2023

facebook sharing button

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ – ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΎΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ …ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ … ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ :

” πρώτα θα πέσει η ΠΟΛΗ στα χέρια των Ρώσων και μετά θα πέσουν πυρηνικά”

“τώρα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη”

“έχουν να γίνουν ενδιάμεσα πολλά, αλλά όλα θα τρέχουν και θα παιδαγωγούν”

” πολλές φορές σκέφτομαι την φράση της αγίας γερόντισσας Γαλακτίας στην Κρήτη που έλεγε στα πνευματικά της παιδιά – ¨αν δεν γίνει πόλεμος η ανθρωπότητα δεν έχει λόγο ύπαρξης έτσι όπως πορεύεται σήμερα με την διαστροφή” – αλλά και ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος είπε στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη και μάλιστα τρεις φορές – “Γέροντα πρέπει να γίνει πόλεμος για την ασέβεια , την αμαρτία , την απιστία”. Σ.γ.:Αυτά όλα θα συμβούν γιατι παροργίσαμε τον Θεό με τις αματτίες μας.

” όταν οι άγιοι μας προειδοποίησαν από καιρό, εμείς πρέπει να πέσουμε στα γόνατα πριν είναι αργά, και να οργανώσουμε λιτανείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά όχι να μας τρομοκρατούν οι τρομοκράτες γιατί το ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ δεν θα αφήσει το πλάσμα του στα χέρια των ανθρωποκτόνων αντίχριστων δυνάμεων”

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

διαβάζουμε:

” Το Belogord, το οποίο ανέρχεται σε 30.000 τόνους, είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο και εξοπλισμένο με το πυρηνικό όπλο «Poseidon».
Το Poseidon είναι ένα drone που λέγεται ότι είναι ικανό να διανύσει τεράστιες αποστάσεις υποβρυχίως και να πυροδοτήσει ένα πυρηνικό τσουνάμι 1.600 ποδιών που θα μπορούσε να πνίξει παράκτιες πόλεις.
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ περιέγραψε το όπλο ως μια «Διηπειρωτική Πυρηνική Αυτόνομη Τορπίλη», με «απίστευτο βεληνεκές» και «τρομακτικές επιδόσεις»

«Μπορεί να βυθίσει τη Μεγάλη Βρετανία»

Ένα βίντεο δείχνει πώς το υπερσύγχρονο υποβρύχιο «Belgorod» μεταφέρει τη φονική τορπίλη drone Poseidon.

Ο Kiselyov είπε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον υπερηχητικό πύραυλο Sarmat, γνωστό και ως Satan-2, εναντίον της Βρετανίας.

Ωστόσο, «Μια άλλη επιλογή για να βυθιστεί η Βρετανία στα βάθη της θάλασσας είναι το ρωσικό υποβρύχιο ρομποτικό drone Poseidon.

Προσεγγίζει τον στόχο σε βάθος ενός χιλιομέτρου, με ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα [125 mph].

Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό το υποβρύχιο drone.

Έχει μια κεφαλή με χωρητικότητα έως και 100 μεγατόνων.

Η έκρηξη αυτής της θερμοπυρηνικής τορπίλης κοντά στις ακτές της Βρετανίας θα προκαλούσε ένα γιγαντιαίο κύμα, ένα τσουνάμι ύψους έως και 500 μέτρων.

Αυτό το παλιρροϊκό κύμα είναι επίσης φορέας εξαιρετικά υψηλών δόσεων ακτινοβολίας, που θα εξαφάνιζε ό,τι απέμενε, μετατρέποντάς το σε ραδιενεργή έρημο». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/645376/simantiki-ekseliksi-to-oplo-tis-apokalypsis-tis-rosias-kryvetai-stin-arktiki-ektimiseis-gia-pyriniki-dokimi

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/10/blog-post_36.html

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%cf%81-%ce%ba-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9/
facebook sharing button

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.