Όπως ο Μοντανιέ και ο Ζελένκο, περιέργως έφυγε και ο γιατρός που αποκάλυψε την τεχνητή δημιουργία του COVID-19 και αρνήθηκε τα mRNA εμβόλια

To πιο κάτω είναι η μετάφραση του προηγηθέντος άρθρου που αναρτήσαμε:

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε την κατασκευή του θανατηφόρου COVID-19 ο Rashid Buttar δολοφονείται όπως Ζελένκο και τόσοι άλλοι που αποκάλυψαν την αλήθεια για τον τεχνητό ιό και τα εμβόλια.

Ο γιατρός συνωμοσίας για το COVID πεθαίνει. Ομάδα εγγράφων πίσω από τους νόμους Anti-Trans. Βοηθώντας το αντιεμβολιαστικό κίνημα (Anti-Vax Group)

— Την περασμένη εβδομάδα σε έρευνες υγειονομικής περίθαλψης

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε μια εικόνα δύο ατόμων που κοιτάζουν τις οθόνες υπολογιστών.

Καλώς ήρθατε στην τελευταία έκδοση του Investigative Roundup, που επισημαίνει μερικές από τις καλύτερες ερευνητικές αναφορές για την υγειονομική περίθαλψη κάθε εβδομάδα.

Πεθαίνει ο γιατρός συνωμοσίας του COVID

Ο Rashid Buttar, DO, ένας καλά τεκμηριωμένος θεωρητικός κατηγορούμενος ως συνωμοσιολόγος για τον COVID, πέθανε λίγες μέρες αφότου ισχυρίστηκε ότι είχε δηλητηριαστεί, σύμφωνα με το Daily Star που ανοίγει σε νέα καρτέλα ή παράθυρο .

Ο Μπούταρ υποστήριξε στις αρχές Μαΐου ότι του δόθηκε ένα «δηλητήριο» που περιείχε «200 φορές πιο πάνω από αυτό που περιείχε το εμβόλιο» λίγο μετά το άνοιγμα μιας συνέντευξης που έδωσε στο CNN σε συνέντευξη σε τηλεπαράθυρο στα τέλη του 2021, σύμφωνα με την έκθεση.

Η επίσημη αιτία του θανάτου του δεν αποκαλύφθηκε, αλλά πέρασε χρόνο στην εντατική πρόσφατα, ανέφερε το Star . 

Οι θεωρίες συνωμοσίας εμφανίστηκαν στον απόηχο του θανάτου του, σύμφωνα με το VICE News που ανοίγει σε νέα καρτέλα ή παράθυρο . Οι αντι-vaxers ισχυρίστηκαν ότι οι γιατροί που αντιτίθενται στην επικρατούσα ιατρική δολοφονούνται από μυστηριώδεις δυνάμεις και ο Buttar είπε ότι έπαθε εγκεφαλικό τον Φεβρουάριο, για το οποίο «φάνηκε να κατηγορεί την «έκπτωση» του εμβολίου», ανέφερε το. VICE.

Μέλος της «ντουζίνας παραπληροφόρησης», ο Μπούταρ ήταν γνωστός για τη διάδοση παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία του COVID-19. Πριν από την πανδημία, ο Buttar τιμωρήθηκε από το ιατρικό συμβούλιο της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας για τη θεραπεία ασθενών με αυτισμό και καρκίνο – συμπεριλαμβανομένης της ένεσης υπεροξειδίου του υδρογόνου σε έναν ασθενή με καρκίνο, σύμφωνα με το Star .

Ο Μπούταρ γεννήθηκε στην Αγγλία και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στις ΗΠΑ. Ήταν 57 ετών όταν πέθανε.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΦΑΝΤΑΣΙΟΚΟΠΟ!

Η Ομάδα γιατρών πίσω από τους νόμους κατά του τρανς

Το κίνημα για ψήφιση νόμων που απαγορεύουν τη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο για τρανς νέους καθοδηγείται από μια μικρή ομάδα ακροδεξιών ομάδων συμφερόντων, σύμφωνα με δύο αναφορές από το Associated Press που ανοίγει σε νέα καρτέλα ή παράθυρο .

Μία από αυτές τις ομάδες, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ονομάζεται Do No Harm ανοίγει σε μια νέα καρτέλα ή παράθυρο , που ξεκίνησε πέρυσι για να αντιταχθεί στις πρωτοβουλίες για τη διαφορετικότητα στην ιατρική, αλλά γρήγορα έγινε σημαντικός ηγέτης στις προσπάθειες εισαγωγής και ψήφισης νομοθεσίας που απαγορεύει την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για τους τρανς νέους. στις εκθέσεις.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σχεδιάσει ακόμη και πρότυπο νόμου που χρησιμοποιήθηκε σε τρεις πολιτείες: Μοντάνα, Αρκάνσας και Αϊόβα. Ένα νομοσχέδιο που υπογράφηκε σε νόμο στη Μοντάνα περιείχε σχεδόν όλη τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στο μοντέλο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, το AP . ανέφερε

Ο νεφρολόγος Stanley Goldfarb, MD, είναι ο ιδρυτής του Do No Harm. Ήταν αναπληρωτής κοσμήτορας στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια έως ότου συνταξιοδοτήθηκε το 2021.

Ο Goldfarb είπε στο AP σε ένα email ότι η μη κερδοσκοπική του οργάνωση «εργάζεται για να προστατεύει τα παιδιά από την ακραία ιδεολογία του φύλου μέσω πρωτότυπης έρευνας, δημιουργίας συνασπισμών, μαρτυριών από γονείς και ασθενείς που έχουν ζήσει βαθιά ανησυχητικές εμπειρίες και υπεράσπιση της αυστηρής, απολιτικής μελέτης του φύλου. δυσφορία.”

Το Do No Harm συνεχίζει τις προσπάθειές του να διαδώσει την πρότυπη νομοθεσία του σε περισσότερες πολιτείες. Η ομάδα είχε λομπίστες εγγεγραμμένους στο Κάνσας, στο Μιζούρι και στο Τενεσί το 2022 και στη Φλόριντα το 2023.

Wall Street Exec βοηθά τον όμιλο Anti-Vax του RFK Jr

Ένα βετεράνος στέλεχος της Wall Street βοήθησε στη χρηματοδότηση μιας ομάδας κατά των εμβολίων που ιδρύθηκε από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία του 2024, Robert F. Kennedy Jr., σύμφωνα με το CNBC που ανοίγει σε νέα καρτέλα ή παράθυρο .

Ο Mark Groton, ιδρυτής και πρόεδρος της Tower Research Capital, είπε ότι έχει δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια στην ομάδα του Kennedy – the Children’s Health Defense – από το 2021. Ο Kennedy, ο οποίος υπήρξε μακροχρόνιος επικριτής των εμβολίων για παιδιά, ήταν επίσης ο πρόεδρος της η ομάδα προτού παραιτηθεί για να θέσει υποψηφιότητα στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών το 2024, τις οποίες ανακοίνωσε τον Απρίλιο.

Η Παιδική Υγεία Άμυνας απώθησε τα εμβόλια κατά του COVID-19, τα οποία βοήθησαν στην ενίσχυση του προφίλ του Κένεντι σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με την έκθεση. Ο όμιλος υπερδιπλασίασε τα σύνολα συγκέντρωσης κεφαλαίων από 6 εκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 15 εκατομμύρια δολάρια το 2021, σύμφωνα με φορολογικά έγγραφα που εξετάστηκαν από το CNBC . Αυτά τα έγγραφα δεν αποκάλυψαν ονόματα συγκεκριμένων δωρητών.

Ο Γκρότον είπε ότι έχει συναντηθεί με τον Κένεντι πολλές φορές από τότε που έκανε δωρεά στην ομάδα κατά των εμβολίων.

“Μου αρέσει πολύ. Είναι ένας σούπερ έξυπνος τύπος. Και πάλι, δεν είναι πραγματικά πολιτικός. Είναι μαχητής της διαφθοράς», είπε ο Γκρότον στο CNBC .

Ισχυρίστηκε επίσης ότι συνεργάζεται με το προσωπικό της ομάδας Children’s Health Defense για να τους συμβουλεύσει σχετικά με τις στρατηγικές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ούτε η ομάδα Children’s Health Defense ούτε η εκστρατεία του Kennedy επιβεβαίωσαν τη δωρεά του Groton ή τη συμμετοχή του με τον Kennedy.

ΠΗΓΗ:https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/104674

  • συγγραφέας['full_name']

    Ο Michael DePeau-Wilson είναι ρεπόρτερ στην ομάδα επιχειρήσεων και ερευνών του MedPage Today. Καλύπτει ψυχιατρική, μακρά Covid και μολυσματικές ασθένειες, μεταξύ άλλων σχετικών κλινικών ειδήσεων των ΗΠΑ. Ακολουθηστε   the twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.