Γεμίστε τα ειρηνοδικεία, μας κλέβουν τα σπίτια οι κατακτητές και οι ντόπιοι δοσίλογοι!

Σήμερα, Τετάρτη 23 Νοέμβρη του 2016, ΟΛΟΙ στα Ειρηνοδικεία. Οι ηγέτες του προτεκτοράτου σε αγαστή συνεργασία με τους κατακτητές τραπεζίτες και την γερμανική επικυριαρχία βγάζουν και πάλι στο σφυρί τα σπίτια των ανήμπορων ν’ αντιδράσουν, Ελλήνων.

Όμως πριν συμμετάσχουμε στην αίθουσα των πλειστηριασμών σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας, καλόν είναι να ξέρουμετι ισχύει από πλευράς νόμου.

epam

Το ΕΠΑΜ ΚΥΨΕΛΗΣ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ σας ενημερώνει τι ισχύει νομικά και τι διακαιώματα έχουν οι πολίτες όσον αφορά τα περιουσιακά μας στοιχεία και τι θα ίσχυε σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. Και φυσικά δεν ισχύει σήμερα, στην Κόλαση της αδικίας και της επιβολής του Γερμανοευρωπαϊκού Δίκαιου που είναι η αγελοποίηση και η συντριβή του ελληνικού λαού.

Διαβάστε τα δικαιώματα που έχουμε σαν πολίτες και γιατί τα σπίτια αργά ή γρήγορα, από σας εξαρτάται, να ανατρέψουμε τις δουλοκατακτητικές κυβερνήσεις των γερμανοτσολιάδων και είτε με το ΕΠΑΜ στην Κυβέρνηση, είτε με κάποια άλλη μορφή διακυβέρνησης λαϊκής που σέβεται τα δικαιώματα του πολίτη και την αξία ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, θα επανέρθει η κατασχεμένη περιουσία και τα σπίτια των Ελλήνων στους δικαιούχους των.

                                                     ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Εάν η Δικαιοσύνη απλώς λειτουργούσε κανένα περιουσιακό στοιχείο Ελλήνων Πολιτών δεν θα εκπλειστηριαζόταν επειδή θα αρκούσε η εφαρμογή του ισχύοντος;;; και μόνον Δικαίου. Συνεπώς  η απόδοση των ιδιοκτησιών στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και που περιέρχονται παράνομα στις Τράπεζες –Εφορίες-Ασφαλιστικά Ταμεία είναι υποχρέωση έστω και μιάς Συμβατικής Κυβέρνησης που θα αντικαθιστούσε τις Κατοχικές. Και αυτό γιατί εκτός από την καταστρατήγηση των ανάλογων διατάξεων του Συντάγματος, όπως π.χ. Άρθρο 2παρ1, άρθρο 4παρ.5,17, άρθρο 21παρ4,25,78 έχουν καταστρατηγηθεί και σχετικά άρθρα του Αστικού Κώδικα όπως:

     1.- Άρθρο281: Η άσκηση δικαιώματος απαγορεύεται να υπερβαίνει προφανώς τα όρια που επιβάλλουν η καλή πίστη η τα χρηστά ήθη ή ο οικονομικός σκοπός του δικαιώματος.

      2.-Άρθρο 388: Αν τα περιστατικά στα οποία κυρίως, εν όψει της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, τα μέρη στήριξαν την σύναψη αμφοτεροβαρούς σύμβασης μεταβλήθηκαν ύστερα από λόγους που ήταν έκτακτοι και δεν μπορούσαν να προβλεφθούν, και από την μεταβολή αυτή η παροχή του οφειλέτη, εν όψει και της αντιπαροχής, έγινε υπέρμετρα επαχθής, το Δικαστήριο μπορεί κατά την κρίση του με αίτηση του οφειλέτη να την αναγάγει στο μέτρο που αρμόζει και να αποφασίσει τη λύση της σύμβασης εξολοκλήρου η κατά το μέτρο που δεν εκτελέστηκε ακόμη.

         Αν αποφασιστεί η λύση της σύμβασης επέρχεται απόσβεση των υποχρεώσεων παροχής που πηγάζουν από αυτήν και οι συμβαλλόμενοι έχουν υποχρέωση αμοιβαία να αποδώσουν τις παροχές που έλαβαν, κατά τις διατάξεις για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό.

       3.-Άρθρο 300:  Αν εκείνος που ζημιώθηκε συνετέλεσε από δικό του  πταίσμα στη ζημία ή την έκτασή της, το Δικαστήριο μπορεί να μην  επιδικάσει αποζημίωση ή να μειώσει το ποσόν της. Το ίδιο ισχύει όταν και  εκείνος που ζημιώθηκε παρέλειψε να αποτρέψει  η να περιορίσει τη ζημία  η δεν επέστησε την προσοχή του οφειλέτη στον κίνδυνο ασυνήθιστα μεγάλης  ζημίας τον οποίο ο οφειλέτης ούτε γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει.

            Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται και για το πταίσμα των προσώπων για τα οποία ευθύνεται εκείνος που ζημιώθηκε.

          4.- Άρθρο 178: Δικαιοπραξία που αντιβαίνει στα ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ είναι ΑΚΥΡΗ.

          5.- Άρθρο 179: Άκυρη ως αντίθετη προς τα χρηστά ήθη είναι  ΙΔΙΩΣ η δικαιοπραξία με την οποία δεσμεύεται υπερβολικά η ελευθερία του προσώπου ή η Δικαιοπραξία με την οποία εκμεταλλεύεται κάποιος την ανάγκη, την κουφότητα(βλακεία), η την απειρία του άλλου  και πετυχαίνει έτσι να συνομολογήσει ή να πάρει για τον εαυτό του ή τρίτον για κάποια παροχή, περιουσιακά ωφελήματα, που κατά τις περιστάσεις βρίσκονται σε φανερή δυσαναλογία προς την παροχή.

           6.-Άρθρο 180.- Η άκυρη δικαιοπραξία είναι σαν να μην έγινε ποτέ(ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ).

           7.- Άρθρο 342.– Ο οφειλέτης δεν γίνεται Υπερήμερος, αν η καθυστέρηση της  παροχής οφείλεται σε γεγονός για το οποίο δεν έχει ευθύνη.

        Σε περίπτωση βέβαια που το Ε.ΠΑ.Μ. αναλάβει την Κυβέρνηση της Χώρας  θα αποκαταστήσει τους  Νόμιμους Ιδιοκτήτες στις Ιδιοκτησίες  τους  όχι μόνον με εφαρμογή των πιο πάνω διατάξεων, που τώρα δεν εφαρμόζονται από την Δικαιοσύνη, αλλά  με Συντακτική Πράξη, για να υπάρξει άμεση αποκατάσταση δεδομένου μάλιστα ότι θα εφαρμόσει  ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ δηλ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, προκειμένου να προχωρήσει σε δημιουργία ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  με ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!

                                                                                                        Αθήνα 5-10-2016

                             Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. ΚΥΨΕΛΗΣ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ

Βοηθείστε πατριώτες και υποστηρίξετε το ΕΠΑΝ να εισέλθει στην ελληνική Βουλή κατά πρώτο σκοπό και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας κατά δεύτερο σκοπό.

Ίσως κάποιοι πουν ποιος ξέρει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο τώρα; Μήπως οι άνθρωποι αυτοί έχουν καβαλήσει το καλάμι; Δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Τότε αγαπητοί, προτείνετε εσείς ένα άλλο Κίνημα, ή Μέτωπο ή κομματικό όργανο, που να έχει τέτοιες πιθανότητας διεκδίκησης της Κυβέρνησης. Γιατί δυστυχώς πρέπει να έχει κομματική υπόσταση η όποια προσπάθεια θα διεκδικήσει την εξουσία και την ανατροπή του υπάρχοντος Συστήματος και την ουσιαστική αλλάγη των πάντων. από της εποχής του Καποδίστρια μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.