Έλληνα σε λίγο χρόνο θα ζεις όπως πολλοί άλλοι συνάνθρωποί σου με το φάσμα της πείνας, θα επαιτείς για ελεημοσύνη, θα κοιμάσαι στα παγκάκια και θάσαι ευτυχισμένος! 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Έλληνα και Ελληνίδα,

Θα ζεις τρώγοντας λίγα σκουληκάκια και θα είσαι ευτυχισμένος

σαν αγωνιζόμενοι πολίτες Πάτρας οι οποίοι μόνοι   αντισταθήκαμε επί 2 χρόνια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, πραγματικά μένουμε έκπληκτοι από την παθητικότητά του και τον ολοκληρωτικό συμβιβασμό σου με το κατεστημένο σύστημα και την ανθελληνική πολιτική των κυβερνήσεών μας. Αδιαφορία για τον δημογραφικό αφανισμό μας και την αντικατάστασή μας από λαθρομετανάστες με την έγκριση της Ε.Ε. Μιας Ένωσης για την οποία ουδέποτε ερωτηθήκαμε αν συμφωνούμε να ενταχθούμε έστω με ένα δημοψήφισμα, και μας επέβαλε τα μνημόνια και την χρέωσή μας για 100 χρόνια, αφού μας στέρησε την εθνική κυριαρχία με το πρώτο μνημόνιο στις 6 Μαΐου του 2010 και μετέτρεψε το κράτος μας σε εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Αδιαφορία έδειξες και για τη συμφωνία των  Πρεσπών με την οποία δώσαμε τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς και τώρα που μας ετοιμάζουν τις Πρέσπες του Αιγαίου με την αχόρταγη Τουρκία να ζητά όλο και περισσότερα και τον αφοπλισμό των νησιών μας από τις ντόπιες μαριονέτες που εσύ ψήφισες, πάλι δεν αντιδράς. Σε ευνούχισαν άραγε τα ΜΜΕ και η Singular Logic;

Αληθινά δεν βλέπεις ή κάνεις πως δεν βλέπεις, ότι σιγά-σιγά, παίζοντας με την ψυχολογία σου οι κοινωνιολόγοι σύμβουλοί τους, ξεκινώντας από το απίθανο, έφτασαν στο ριζοσπαστικό, στη συνέχεια στο έκαναν αποδεκτό, λογικό, τελικά έγινε δημοφιλές (η μέθοδος του παραθύρου του Overton) και χωρίς να το καταλάβεις θέματα διάλυσης της οικογένειας όπως η ομοφυλοφιλία, οι παρένθετες μητέρες, η τεκνοθεσία, οι ψηφιακές ταυτότητες με πρόδρομο τον προσωπικό αριθμό γίνονται νόμοι ενός άθεου μασονοκρατούμενου κράτους. Με τον υπερ-υπερυπολογιστή ΔΑΙΔΑΛΟ που θα “τρέχει την τεχνητή νοημοσύνη του δημοσίου” όπως δήλωσε  ο Δ. Παπαστεργίου ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την εφαρμογή του προσωπικού αριθμού (και της ψηφιακής ταυτότητας), ο οποίος πρόκειται να αντικαταστήσει τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και τον αριθμό ταυτότητας και μέσω αυτού θα επιτυγχάνεται η ταυτοποίηση των πολιτών στην παροχή υπηρεσιών από φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σε αυτό θα βρίσκονται επίσης αποθηκευμένα η άδεια οδήγησης, η ασφάλιση και ο τελευταίος έλεγχος ΚΤΕΟ, αν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας. Πολύ γρήγορα μετά τις ψηφιακές ταυτότητες θα ακολουθήσουν το ψηφιακό χρήμα, μια Ενιαίας Κεντρικής Χαζαρικής Υπερτράπεζας (CBDC=Central Bank Digital Curency ), η κατάργηση των ΙΧ για την προστασία από τη δήθεν κλιματική αλλαγή και οι πόλεις των 15 λεπτών. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όλα αυτά θα γίνουν υποχρεωτικοί νόμοι που θα σε ελέγχουν απόλυτα; Με τους απαράδεκτα χαμηλούς μισθούς, την ακρίβεια σε φαγητό και καύσιμα, τα κόκκινα δάνεια, θα χάσεις σιγά-σιγά κάθε περιουσιακό στοιχείο από τους απατεώνες τραπεζίτες και από τους υπερβολικούς φόρους που πληρώνεις θα ζεις όπως πολλοί άλλοι συνάνθρωποί σου με το φάσμα της πείνας, θα επαιτείς για ελεημοσύνη, θα κοιμάσαι στα παγκάκια και θάσαι ευτυχισμένος! 

Τρόπος αντίδρασης: Οργανώσου σε μικρές αλληλοσυνεργαζόμενες ομάδες και ασκήσου στην παθητική αντίσταση. Όταν έρθει η ώρα όλες οι ομάδες θα κινηθούν ταυτόχρονα εφαρμόζοντας τις οδηγίες των  ομαδαρχών για την εφαρμογή της πολιτικής ανυπακοής και της παθητικής αντίστασης.

 ΞΥΠΝΑ, ΔΡΑΣΕ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΤΟ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

evagellatos46@gmail.com

Σχολίασε στην ιστοσελίδα www.evaggelatos.com

τηλ.6978305217

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.