Πως να προστατευτούμε από τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων.

Πιο κάτω ο Ανδρέας Ράλλης προτείνει στον δημοσιογράφο Τάσο Λυμπερόπουλο αξιολογότατες λύσεις προστασίας σπό τις (δύο στις τρεις) δολοφονικές  παρτίδες των εμβολίων. Η τρίτη ένεση είναι απλό νεράκι, φυσιολογικός ορός, ώστε όσοι την ενύουν στο σώμα τους να αποτελεί μέτρο σύγκρισης σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των άλλων δύο, όπως κάνουμε σε κάθε πειραματική έρευνα. Δηλαδή οι αδίστακτες Φαρμακευτικές Εταιρείες-Κολοσσοί ή BIG FARMA (Pfizer, Astra Zeneca, Johnson and Johnson και η Moderna) χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα εμάς τους θεμιτά ή αθέμιτα, εμβολιασμένους σαν ινδικά χοιρίδια, πειραματόζωα.

Ο στόχος όπως αναφέρουν κάποια έντυπά όχι ιατρικά, αλλά ενάντια στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ όπως τας Θύρας τας Θύρας, Καρδίτσα στ’ Άκρα, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, Τρικλοποδιά κλπ. είναι η μείωση της ανθρωπότητας προφανώς ετοιμάζοντας μια νέα πανδημία Χ όπως την αποκαλούν, ή εξ αιτίας του ιού Μargburg (κάτι σαν τον οξύ αιμορραγικό πυρετό), άκρως θανατοφόρο, να μειώσουν την ανθρωπότητα κατά 2 δισεκατομμύρια!

Ο Dr Ανδρέας Ραλλής σαν μοριακός βιολόγος έχει γράφει και βιβλίο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας, για τις παρενέργειες του εμβολίου, ιδίως του οξειδίου του γραφενίου που εμπεριέχουν και την ανακούφιση από των τοξικών συμπτωμάτων ήτοι παρενεργειών, των mRNA εμβολίων με τον μέχρι σήμερα αριθμό θανάτων να φθάνει τα 17 εκατομμύρια και ασύλληπτο αριθμό παρενεργειών κατά το Vaers και το Eudravigilence, που φυσικά δεν σταματά εδώ. Στο βίντεο αναφέρονται 12 εκατομμύρια θάνατοι, νέοι υπολογισμοί ομιλούν για 17 εκατομμύρια θανάτους και άλλοι για 50. Υπόψη ότι ένας θάνατος από εμβόλιο φθάνει για να καταργηθεί ανεπιστρεπτί το εμβόλιο. Γι’ αυτό οι κυβερνήσεις φρόντισαν για το ακαταδίωχτο των δικών τους ιατρών-μαριονετών. Τύπου Βασιλακόπουλος, Καπράλος, Παγώνη και άλλων,

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.