Τελευταία ευκαιρία, έφτασε η ώρα της μετάνοιας και της ομολογίας  ΠΙΣΤΕΩΣ, πρίν ο Ιησούς επέμβει στην ιστορία.

Γ.Μ : Ωρα ομολογίας …

Χαίρεται

Ματθ. 10,32       Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.

Έχουμε πλέον την αναμενόμενη από των προφητειών ευθεία δαιμονική επίθεση στην Ελλάδα
Επίθεση  που ο Χριστός  επιτρέπει και περιμένει την αντίδραση μας .

Περιμένει την αντίδραση των ποιμένων του , που τους δίνετε η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ και σε αυτούς και σε εμάς πρίν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ του στα Έθνη .

Περιμένει την αντίδραση και ομολογία του μοναχισμου και του λαού ,δίνει μια τελευταία ευκαιρία να διαλέξουμε στρατόπεδο  ,να διαλέξουμε αφέντη.
Όσα και λάθη να κάναμε ΛΑΟΣ ,ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ και ΚΛΗΡΟΣ πρίν ο κόσμος παραδοθεί στην οργή του Θεού
Μας δίνετε η ευκαιρία  να ομολογήσουμε ΥΙΟ και ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ με μία κινηση να σβηστούν τα χρέη μας ,να μας κάνει reset .

Αποκ. 3,16     οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη ξεκινά από τις επιστολές στις επτά εκκλησίες της Μικράς Ασίας  ὃ βλέπεις γράψον εἰς βιβλίον καὶ πέμψον ταῖς ἑπτὰ ἐκκλησίαις  και είναι προειδοποίηση για την επερχόμενη καταστροφή και εξαφάνιση τους από τον χάρτη .

Από τις οποίες  επτά εκκλησίες καμμία δεν υπάρχει πλέον .

Τα Θέματα που  είχαν αυτές οι επτά εκκλησίες είναι ο ΤΥΠΟΣ των θεμάτων που θα απασχολούσαν όλες τις Εκκλησιές στην συνέχεια της ιστορίας της Εκκλησίας .

Πρίν  μας ξεράσει από το στόμα του ,πρίν  μας βγάλει έξω από το ΕΛΕΟΣ του ,αποσύρει την χάρη του από την πατρίδα μας και τον κόσμο όλο και μας παραδώσει στον σατανά

Δίκαια να πληρωσουμε για τις αμετρητές αμαρτιές μας ,την αμετανοησία μας  ,στον άδη ,στην κόλαση αιώνια αφού αρνηθήκαμε το ΕΛΕΟΣ του .
Μας δίνει η άπειρη αγάπη του  μια τελευταία ευκαιρία  σε ΛΑΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ και ΚΛΗΡΟ να τον ομολογήσουμε εμπροσθέν των ανθρώπων .

Ματθ. 24,37       ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου.

Όταν ξεκίνησε ο πρώτος  κατακλυσμός , που θα αποτελούσε  τον  ΤΥΠΟ των επόμενων παιδαγωγικών  καταστροφών που θα  έπεφταν στην ανθρωπότητα  ,ήταν πλέον αργά .
Ο Θεός  προειδοποίησε κάλεσε σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ και στο ΤΕΛΟΣ σφράγισε την πόρτα της κιβωτού ο ίδιος αφού μπήκαν όσοι το θέλησαν .
Η οργή  του Θεού έρχεται μετά από  την κλήση για ΜΕΤΑΝΟΙΑ που έμεινε αμετάκλητά αναπάντητη .
Έρχεται η ώρα που οι  άνθρωποι προσπαθούν  να βρούν τρόπο να σωθούν ,να αντιδράσουν ,είναι όμως αργά ,η απόφαση του Θεού είχε ληφθεί ,αφού αγνόησαν την κλήση που τους δόθηκε μέσω των προφητών του  .

Ο κατακλυσμός του Νώε είναι ΤΥΠΟΣ για την ανθρωπότητα ,και ο Νωέ ο τύπος του Χριστού
Ο Θεός καλεί σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ και είναι έτοιμος να συγχωρήσει οποιαδήποτε αμαρτία ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Έχει έτοιμη την κιβωτό του , που πλέον λέγεται ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ο ΝΩΕ που είναι τύπος  του Χριστού πλέον έχει δώσει την θέση του στον Θεανθρωπό Χριστό .

Η παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου.

Ο Χριστός  ορατά θα επέμβει ,θα αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια της δευτέρας του παρουσίας ,την ώρα της τελικής κρίσης .
Πρίν όμως από την τελική κρίση ,γενεές επί γενεών κρίνονται από την αόρατη επέμβαση του στην ιστορία του κόσμου ,που  ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε  
Παραχωρεί ,επιτρέπει  καταστροφές ,πολέμους ΩΔΙΝΕΣ για την ανθρωπότητα ,καθαρίζει  τον αλώνα του ,την γή ,την Εκκλησία του και πάντα αρχίζει από των ΑΓΙΩΝ του .

Αλλά δίνει και τεράστιες  ολοφάνερες  ευκαιρίες ΕΛΕΟΥΣ σωτηρίας, ΑΓΑΠΗΣ παρ όλα τα λάθη μας ,την σωρεία αμαρτιών μας .

ἔλαιον δὲ ἁμαρτωλοῦ …λιπανάτω τὴν κεφαλήν μου

Η Εκκλησία της Ελλάδος  στο σύνολο της  είναι  οικονομικά  συνδεδεμένη  και  χρεωμένη στο Ελληνικό δημόσιο  Χρηματοδοτείται και έχει οικονομικές συναλλαγές και με την Ευρωπαική Ένωση μεσω των ΕΣΠΑ προγραμμάτων

Έτσι αδυνατεί κατ ουσία να έχει αληθινά  ανεξάρτητη  και σθεναρή στάση απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές χρωστώντας κάποια δισεκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο .

Ο Μοναχισμός μια από τα ίδια  ,αναστηλώνει τα μοναστήρια ,κάνει έργα με έλαίον αμαρτωλού με λεφτά της Ε.Ε και αυτός πιασμένος από την δύση  .
Αλλά και εμείς ο λαός είμαστε  καλοθρεμένοι  έτοιμοι για σφάξιμο  με τα λεφτά των Ευρωπαίων που απλά τώρα ζητούν την ψυχή μας .

Ομολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.

Μέσα από αυτήν την κατάσταση ο Χριστός μας δίνει μια τελευταία ευκαιρία ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ εμπροσθέν των ανθρώπων
Να  ομολογήσουμε ότι αυτό το νομοσχέδιο είναι ακαθαρσία ,είναι βδέλυγμα , είναι αντίθετο από τον Λόγο του Θεού ,από το Ευαγγέλιο του
Είναι η καταστροφή της κοινωνίας ,της οικογένειας ,της πατρίδας μας ,είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ νομασχέδια .

Γεν. 7,16 …….καὶ ἔκλεισε Κύριος ὁ Θεὸς τὴν κιβωτὸν ἔξωθεν αὐτοῦ.

Αυτή η ομολογία θα μας βάλει μέσα στο ΕΛΕΟΣ του ,θα ανοίξει την πόρτα της κιβωτου ,θα προκαλέσει την επέμβαση του στον κοσμο ,για την δική μας προστασία και επανόρθωση ,για να διαφυλάξει την κιβωτό και το πλήρωμα της από τον κατακλυσμό .
Η συμμετοχή και η αντίδραση ,ανοίγει την πόρτα στην κιβωτό ,είναι ομολογία ΠΙΣΤΕΩΣ στον Υιό και Λόγο του Θεού ,τα άλλα είναι δική του υπόθεση , όταν εμείς τον ομολογήσουμε εμπροσθέν των ανθρώπων .

Τελευταία ευκαιρία ,η ώρα της ομολογίας  ΠΙΣΤΕΩΣ ,πρίν επέμβει στην ιστορία .

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b3-%ce%bc-%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.