Ιάπωνες ερευνητές προειδοποιούν για τους κινδύνους των μεταγγίσεων αίματος, από εμβολιασμένους έναντι του κορονοϊού…


Ιάπωνες ερευνητές προειδοποιούν για τους κινδύνους των
μεταγγίσεων αίματος, από εμβολιασμένους έναντι του
κοροϊδοϊού…

Rhoda Wilson – 19 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή, Ιάπωνες ερευνητές δημοσίευσαν ένα pre-print έγγραφο που προειδοποιεί για τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση αίματος από άτομα εμβολιασμένα με covid για μεταγγίσεις αίματος και καλούν τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να είναι ενήμεροι για τους κινδύνους αυτούς.
Επιπλέον, για να αποφευχθούν αυτοί οι κίνδυνοι και να αποτραπεί περαιτέρω μόλυνση των προϊόντων αίματος και επακόλουθες επιπλοκές, ζητούν να ανασταλούν τα προγράμματα εμβολιασμού με covid.
Αναφέρουν :  <<Οι βλάβες στην υγεία που προκαλούνται από τον γενετικό εμβολιασμό είναι ήδη εξαιρετικά σοβαρές και είναι καιρός οι χώρες και οι αρμόδιοι οργανισμοί να λάβουν από κοινού συγκεκριμένα μέτρα για τον εντοπισμό των κινδύνων και τον έλεγχο και την επίλυσή τους>>.

Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν αναφέρει ότι τα λεγόμενα γενετικά εμβόλια – όπως αυτά που χρησιμοποιούν τροποποιημένο mRNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη spike και λιπιδικά νανοσωματίδια ως σύστημα χορήγησης φαρμάκου – έχουν οδηγήσει σε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό και επακόλουθη καρδιαγγειακή βλάβη, καθώς και σε μια ευρεία ποικιλία ασθενειών που αφορούν όλα τα όργανα και τα
συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του νευρικού συστήματος.

Με βάση αυτές τις αναφορές και τον όγκο των στοιχείων που έχουν έρθει στο φως, μέσω της δημοσίευσής τους, οι ερευνητές εφιστούν την προσοχή των επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου στους διάφορους κινδύνους που σχετίζονται με τις μεταγγίσεις αίματος με χρήση προϊόντων αίματος που προέρχονται από άτομα που έχουν υποστεί μακροχρόνιο covid και από λήπτες γενετικών εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν λάβει εμβόλια mRNA.
Ωστόσο, <<θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι τα θέματα που συζητούνται εδώ είναι θέματα που αφορούν όλες τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών, και όχι μόνο τα προϊόντα αίματος>>, έγραψαν οι ερευνητές.

Ο πίνακας 1 του εγγράφου συνοψίζει τις έξι κύριες ανησυχίες που εντόπισαν οι ερευνητές σχετικά με τη χρήση προϊόντων αίματος που προέρχονται από λήπτες γονιδιακών εμβολίων. Αντιγράψαμε το περιεχόμενο του πίνακα 1 παρακάτω.

1. Επιμόλυνση από πρωτεΐνες αιχμής

Η πρωτεΐνη spike, η οποία αποτελεί το αντιγόνο του SARS-CoV-2 και των γενετικών εμβολίων, έχει ήδη διαπιστωθεί ότι έχει διάφορες τοξικότητες, συμπεριλαμβανομένων των επιδράσεων στα ερυθρά αιμοσφαίρια και τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, του σχηματισμού αμυλοειδούς και της νευροτοξικότητας. Είναι
σημαντικό να αναγνωριστεί ότι η ίδια η πρωτεΐνη spike είναι τοξική για τον άνθρωπο.
Έχει επίσης αναφερθεί ότι η πρωτεΐνη spike μπορεί να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί η ίδια η πρωτεΐνη spike που προέρχεται από το γονιδιακό εμβόλιο από τα προϊόντα αίματος.

2. Μόλυνση με συσσωματώματα αμυλοειδούς και μικροθρόμβους που σχηματίζονται από τις
πρωτεΐνες spike.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς τα συσσωματώματα αμυλοειδούς και οι μικροθρόμβοι που σχηματίζονται από τις πρωτεΐνες spike αναπτύσσονται σε ορατούς θρόμβους. Ωστόσο, από τη στιγμή που σχηματίζονται, τα συσσωματώματα αμυλοειδούς μπορεί να μην καθαρίζονται εύκολα και επομένως πρέπει να απομακρύνονται από τα προϊόντα αίματος. Αυτά τα συσσωματώματα αμυλοειδούς έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι τοξικά.

3. Γεγονότα που οφείλονται σε μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα του δότη και ανοσολογικές ανωμαλίες, λόγω ανοσολογικής αποτύπωσης ή αλλαγής τάξης σε IgG4 κ.λπ. που προκύπτουν από πολλαπλές δόσεις γενετικών εμβολίων.

Όταν η ανοσολογική λειτουργία ενός δότη είναι εξασθενημένη από τον γενετικό εμβολιασμό, υπάρχει κίνδυνος ο δότης να έχει κάποια (υποκλινική) λοιμώδη νόσο ή να έχει μολυνθεί από παθογόνο ιό και να έχει αναπτύξει ιώσεις ή άλλες καταστάσεις, ακόμη και αν ο δότης δεν έχει υποκειμενικά συμπτώματα. Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που εκτελούν χειρουργικές
επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της αιμοληψίας και της μεταμόσχευσης οργάνων, καθώς και της χρήσης προϊόντων αίματος, θα πρέπει να διαχειρίζονται το αίμα των ληπτών γενετικού εμβολίου με προσοχή για την πρόληψη της μόλυνσης μέσω του αίματος. Θα πρέπει επίσης να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για τους κινδύνους αυτούς.

4. Νανοσωματίδια λιπιδίων ( <<LNPs>>) και ψευδοουριδινωμένο mRNA (μόνο εμβόλια
mRNA)

Στην περίπτωση των εμβολίων mRNA, τα LNPs και το ψευδοουριδινωμένο mRNA ενδέχεται να παραμείνουν στο αίμα των ληπτών εάν το αίμα συλλεχθεί χωρίς επαρκή περίοδο αναβολής (???) μετά τον γονιδιακό εμβολιασμό.
Τα LNPs είναι ιδιαίτερα φλεγμονώδη και έχει βρεθεί ότι είναι τα ίδια θρομβογόνα, αποτελώντας κίνδυνο για τους λήπτες μετάγγισης. Τα ίδια τα LNPs έχουν ισχυρή επικουρική δράση και κινδυνεύουν να προκαλέσουν αυτοάνοσο σύνδρομο επαγόμενο από επικουρικά φάρμακα (<<σύνδρομο ASIA>>). Ένας πρόσθετος κίνδυνος είναι ότι εάν το ψευδοουριδινωμένο mRNA ενσωματωθεί στο αίμα του λήπτη ενώ είναι ακόμη
συσκευασμένο σε LNPs, μπορεί να παραχθεί πρόσθετη πρωτεΐνη spike στο σώμα του λήπτη.

5. Μόλυνση με συσσωρευμένα ερυθρά αιμοσφαίρια ή αιμοπετάλια
Η πρωτεΐνη spike προκαλεί συσσωμάτωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και των αιμοπεταλίων και, επομένως, τα συσσωματώματα αυτά θα μεταφερθούν στο αίμα του λήπτη, εκτός εάν απομακρυνθούν από το προϊόν αίματος.

6. Β κύτταρα μνήμης που παράγουν IgG4 και IgG4 που παράγεται από αυτά

Μεγάλες ποσότητες (συγκέντρωση στον ορό συνήθως πάνω από 1,25-1,4 g/L) μη φλεγμονωδών IgG4-θετικών πλασματοκυττάρων μπορούν να προκαλέσουν χρόνια φλεγμονή, όπως ινοφλεγμονώδη νόσο.
Η IgG4 είναι ένα αντίσωμα και είναι το ακρωνύμιο της ανοσοσφαιρίνης G4.
Νωρίτερα στην εργασία, οι συγγραφείς έγραψαν ότι <<η μακροχρόνια έκθεση σε ένα συγκεκριμένο πανομοιότυπο αντιγόνο (στην προκειμένη περίπτωση, πρωτεΐνη spike) προκαλεί την μετατροπή των ανοσοσφαιρινών σε IgG4 και ορισμένα από τα Β κύτταρα [ή λεμφοκύτταρα] που τις παράγουν είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν σε Β κύτταρα μνήμης που επιβιώνουν στον οργανισμό για μια παρατεταμένη περίοδο, η ανοσολογική δυσλειτουργία των ληπτών γενετικού εμβολίου αναμένεται να είναι παρατεταμένη

(Πίνακας 1, σημείο 3 <<6). Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα σημεία αναμένεται να αποκαλυφθούν στο μέλλον>>.

Οι ερευνητές διατυπώνουν επίσης προτάσεις για συγκεκριμένες δοκιμές, μεθόδους δοκιμών και κανονισμούς για την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Στα συμπεράσματά τους, οι συγγραφείς έγραψαν:

Ο αντίκτυπος αυτών των γενετικών εμβολίων στα προϊόντα αίματος και οι πραγματικές βλάβες που προκαλούνται από αυτά είναι προς το παρόν άγνωστες.
Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφευχθούν αυτοί οι κίνδυνοι και να αποτραπεί η περαιτέρω επέκταση της μόλυνσης του αίματος και η επιδείνωση της κατάστασης, ζητάμε έντονα να ανασταλεί η εκστρατεία εμβολιασμού με τη χρήση γενετικών εμβολίων και να διενεργηθεί το συντομότερο δυνατό
αξιολόγηση βλάβης-οφέλους.
Όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει, οι βλάβες στην υγεία που προκαλούνται από τον γενετικό εμβολιασμό είναι ήδη εξαιρετικά σοβαρές και είναι καιρός οι χώρες και οι αρμόδιοι οργανισμοί να λάβουν από κοινού συγκεκριμένα μέτρα για τον εντοπισμό των κινδύνων και τον έλεγχο και την επίλυσή τους.
Ανησυχίες σχετικά με τις μεταγγίσεις προϊόντων αίματος που προέρχονται από λήπτες γενετικών εμβολίων και προτάσεις για ειδικά μέτρα,

Jun Ueda, Hideyuki Motohashi, Yuriko Hirai, Kenji Yamamoto, Yasufumi Murakami, Masanori Fukushima, Akinori Fujisawa, Μη αναθεωρημένη έκδοση που δημοσιεύθηκε 15 Μαρτίου 2024

Πηγή – Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGxSHpqNDcvvjRWZHzBXpkHSlzk

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.